Meer Tok!

Kluiven mag!

Meer Tok!

Lekker!

Proosten op het goede leven! 

Juffrouw Tok

Nieuw op Landgoed Ruwinkel het gezellige familierestaurant Juffrouw Tok. Een beproefde formule: want er zijn al een viertal vestigingen van Juffrouw Tok in Nederland. U vindt bestaande filialen van Juffrouw Tok in Didam, Ede, Eindhoven en in Tiel en dan in het najaar de nieuwste aanwinst in Scherpenzeel.

Kluiven mag! 

Kip Piri Piri, gemarineerd en bereid op de houtskoolgrill, waardoor het gerecht zijn unieke smaak krijgt, is dé huisspecialiteit en inmiddels in heel Nederland en zelfs nu ook al in België bekend. Heeft u trek in iets anders? geen probleem, ook diverse andere smaakvolle gerechten staan op onze menukaart.

Boek uw vakantie hier

Kidsproof!

Kinderen vinden uit eten gaan bij Juffrouw Tok een feest. De leuke kindermenukaart waaruit ze kunnen kiezen is al gezellig, maar er zijn ook kleurplaten met kleurpotloden en/of stiften aanwezig. Er kan dus rustig gekleurd worden aan tafel of in de speciale kinderruimte. Daar kunnen de kinderen ook spelen of naar een film kijken, terwijl de ouders, opa’s en oma’s of vrienden ongestoord kunnen genieten van een gezellige avond. 

Reserveer hier bij Juffrouw Tok

Nieuwsbrief

Mis nooit meer de leukste aanbiedingen, specials & nieuws over Landgoed Ruwinkel. Schrijft u zich in op onze nieuwsbrief dan kunnen we u op de hoogte stellen Inschrijven nieuwsbrief

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie