Zomer

Genieten van de Nederlandse zomer!

Zomer

Boek nu

Vandaag nog op vakantie? Bel 033-277 7777

LEES MEER

Kids

Zoveel te doen en te beleven

Op en rondom Landgoed Ruwinkel is veel te doen, voor ieder wat wils. Neem uw tafeltennisbatjes (en balletje) mee om te pingpongen op onze tafeltennistafel, zwemmen in ons overzichtelijke zwembad, leen één van de bordspelen op de receptie, huur een midgetgolf stick en ga met zijn allen een sportief potje minigolfen op onze midgetgolfbaan met boerderijdierenthema. Aai de geitjes in de dierenweide. 

mini golf Landgoed Ruwinkel 8

Buitenplezier voor jong en oud

Naar buiten is altijd goed. Samen ravotten in de speeltuin, de dieren aaien in de dierenweide, een potje midgetgolf spelen, lekker tennissen op onze tennisbaan. Hoe gaaf is het om te gaan mountainbike te huren en de Utrechtse Heuvelrug af te crossen of huur heel hip een step. Superleuk is natuurlijk onze eigen GPS speurtocht. Huur één van onze knalblauwe tractor geinspireerde skelters om over het park heen rond te touren. Maak een mooie fiets- of wandeltocht met het gehele gezin door de Gelderse Vallei. Bovenal samen genieten en nieuwe herinneringen maken. 

Speel met een smartphone onze unieke speurtocht : de geheime sleutels van Landgoed Ruwinkel

Cover Ruwinkel 150 dpi

Kidscross

Op 2 kilometer afstand ligt in Scherpenzeel het kidscross. Ben je niet vies van een beetje modder, uitdaging, snelheid en adrenaline? Kom dan crossen bij Kids Cross Scherpenzeel. Kidscross is een bikepark gelegen in het groene Scherpenzeel. Een plek vol hindernissen en belevenissen. Het bikepark is gericht op jongens en meiden van 4 t/m 12 jaar, elk niveau; er is voor ieder wat wil(d)s. Het draait om enthousiasme, om grenzen verleggen. Waar een wi(e)l is, is een weg. Ben je klaar voor de start?

kidscross scherpenzeel

Het Lueghterpad 

Op de grens tussen Scherpenzeel en Renwouder is nabij camping de Lucht het Leughtenpad geopend:  een speelbos waar kinderen kennis kunnen maken met de natuur in hun omgeving. Het pad is vrijtoegankelijk dus ook voor gasten van Landgoed Ruwinkel. 

Het pad heeft een avontuurlijk en educatief karakter: zo kan er een vlot gevaren worden, een blote voetenpad bewandel worden of een uitkijktoren beklommen worden. 

Op de receptie van camping de Lucht kan een tasje gekocht worden waarin onder andere een boekje met opdrachten in zit maar een loeppot en een schepnetje om het de onderwater wereld te ontdekken. 

Boek uw verblijf op Landgoed Ruwinkel

Happy farm

Heb je zin om een middagje te spelen? Ga dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes gezellig spelen in De Happyfarm! Wie durft er van de glijbaan en wie racet het hardst op de trekkertjes en skelters? Of houd je meer van konijntjes aaien? Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven! Voor de aller kleinsten is er een speciale soft-play ruimte en de grotere kinderen kunnen klimmen en klauteren in de apenkooi of springen op het springkussen. Happy farm is gevestigd in Terschuur.

Binnen vermaak

Mocht het dan een beetje spatteren dan valt er binnen ook nog allerlei leuken dingen te doen. Haal gezellig een knutselpakket bij de receptie, speel onze unieke escapekoffer, ga bowlen in de omgeving, speel de enige kinder escaperoom van Nederland in Barneveld, neem een duik in ons zwembad, leen een borspel op de receptie. 

Met zijn allen erop uit

Samen erop uit trekken. Landgoed Ruwinkel ligt midden in Nederland dat betekent dat er een grote keur aan dagjes uit te plannen is: van speeltuinen, dierentuinen tot super leuke musea. Beleef het avontuur en ga samen de omgeving ontdekken. De natuur in trekken om te speuren naar de wilde beesten. Onze tip: kijk met name daar waar bos en weiland elkaar kruisen daar is vaak het wild te zien. Met zijn allen even lekker knutselen aan het Ruwinkel knutsel pakket. Actief vermaak met onze Robert met bijvoorbeeld de GPS speurtocht of met boogschieten. Een vakantie om nooit te vergeten.

Kies voor de perfecte kindervakantie ons Vakantiehuis Kids  ligbad met bubbels en een speciale kinder speel- en slaapkamer.

voetjes in de lucht100procent_Kidsproof_KidsproofVakantie_96dpi[2][40][41][72]

6 persoons Kids

lees meer

GEZELLIG

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 4 persoons Sunshower

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie