Zomer

Wees zeker van uw vakantie tussen bos en boerenland

Zomer

Boek nu

Vandaag nog op vakantie? Bel 033-277 7777

LEES MEER

Kids

Zoveel te doen en te beleven

Op en rondom Landgoed Ruwinkel is veel te doen, voor ieder wat wils. Neem uw tafeltennisbatjes (en balletje) mee om te pingpongen op onze tafeltennistafel, zwemmen in ons overzichtelijke zwembad, leen één van de bordspelen op de receptie, huur een midgetgolf stick en ga met zijn allen een sportief potje minigolfen op onze midgetgolfbaan met boerderijdierenthema. Aai de geitjes in de dierenweide. 

Buitenplezier voor jong en oud

Naar buiten is altijd goed. Samen ravotten in de speeltuin, de dieren aaien in de dierenweide, een potje midgetgolf spelen, lekker tennissen op onze tennisbaan. Hoe gaaf is het om te gaan mountainbike te huren en de Utrechtse Heuvelrug af te crossen of huur heel hip een step. Superleuk is natuurlijk onze eigen GPS speurtocht. Huur één van onze knalblauwe tractor geinspireerde skelters om over het park heen rond te touren. Maak een mooie fiets- of wandeltocht met het gehele gezin door de Gelderse Vallei. Bovenal samen genieten en nieuwe herinneringen maken. 

Speel met een smartphone onze unieke speurtocht : de geheime sleutels van Landgoed Ruwinkel

Cover Ruwinkel 150 dpi

Binnen vermaak

Mocht het dan een beetje spatteren dan valt er binnen ook nog allerlei leuken dingen te doen. Haal gezellig een knutselpakket bij de receptie, speel onze unieke escapekoffer, ga bowlen in de omgeving, speel de enige kinder escaperoom van Nederland in Barneveld, neem een duik in ons zwembad, leen een borspel op de receptie. 

Met zijn allen erop uit

Samen erop uit trekken. Landgoed Ruwinkel ligt midden in Nederland dat betekent dat er een grote keur aan dagjes uit te plannen is: van speeltuinen, dierentuinen tot super leuke musea. Beleef het avontuur en ga samen de omgeving ontdekken. De natuur in trekken om te speuren naar de wilde beesten. Onze tip: kijk met name daar waar bos en weiland elkaar kruisen daar is vaak het wild te zien. Met zijn allen even lekker knutselen aan het Ruwinkel knutsel pakket. Actief vermaak met onze Robert met bijvoorbeeld de GPS speurtocht of met boogschieten. Een vakantie om nooit te vergeten.

Kies voor de perfecte kindervakantie ons Vakantiehuis Kids met Xbox Kinect, ligbad met bubbels en een speciale kinder speel- en slaapkamer.

6 persoons Kids

lees meer

GEZELLIG

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 4 persoons Sunshower

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie