restaurants 

Gezellig eten op 't erf van Ruwinkel 

restaurants 

Eten

Kom genieten op 't erf van ruwinkel

In verband met huidige maatregelen ivm de corona pandemie tot dinsdag 19 januari 2021 kunt u enkel bij al onze restaurants terecht voor take away en bezorging . U kunt nog wel steeds genieten van de rust en ruimte op Landgoed Ruwinkel van uw vrijstaande vakantiehuis.

U kunt de hele dag door genieten van al het lekkers op 't erf van Landgoed Ruwinkel. 

Rondom de monumentale boerderij Klein Ruwinkel kunt u plaats nemen op 't erf van Ruwinkel: een ruim opgezet terras op de plek waar voorheen het boerenerf was. 

In het gedeelte van de boerderij uit 1671 waar nog geen 50 jaar geleden de koeien nog melk gaven kunt u plaats nemen om zich lekker te laten verwennen met een oer Hollandse pannenkoek van Pannenkoekenboerderij Grietje. In de oude voerschuur vindt u familie restaurant juffrouw Tok met huisspecialiteit Kip Piri Piri maar daarnaast staan er ook nog heel veel andere lekkere gerechten op de kaart (van biefstuk tot vegetarisch). De Bread & Breakfast zit gevestigd in de receptie van Landgoed Ruwinkel: hier kunt u ontbijten maar zeker ook lunchen met het brood van de lokale bakker

Actie RBT Heuvelrug & Vallei

Vermeld bij aanvang dat u naar aanleiding van de actie komt van RBT Heuvelrug en u krijgt 10% korting op uw rekening.

Dat is toch mooi meegenomen? 

 

Leuk om te weten

  • Ga voor dat u gaat eten gezellig een potje midgetgolfen op onze boerderij dieren midget golf (toegangskaartjes koopt u op de receptie van Landgoed Ruwinkel) 
  • Of huur onze tennisbaan (gaat per heel uur) 
  • Op 't erf vindt u een mooi oude tractor die ooit dienst heeft gedaan op Landgoed Ruwinkel. De tractor is weer in oude luister hersteld en staat voor aan het plein voor u klaar om mee op de foto te gaan. 
  • Mocht er iemand geen pannenkoek lusten? Geen nood! Pannekoekenboerderij Grietje serveert ook friet met een lokale snack.
  • Kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin van Landgoed Ruwinkel (gratis te gebruiken! gelegen naast de parkeerplaats) 
  • Gratis uitje: vanaf Landgoed Ruwinkel loopt u zo het Klompenpad het Breedschoterpad op. Volg de gele klompjes en u komt na dik zes kilometer door bos en boerenland weer terug op uw startpunt.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie