Boek hier!

Fietsen in de natuur!

Boek hier!

Fijn!

Fietsen door de Gelderse Vallei

Eindeloos fietsen in boerenland en natuur

September fietsmaand

Vanaf Landgoed Ruwinkel de mooiste fietstochten maken over de Utrechtse Heuvelrug, door de Gelderse Vallei of op de Veluwe? Het landgoed ligt centraal in Nederland, het Veluwse dorpje Lunteren, het geografische hart van Nederland, ligt op slechts 9 kilometer vanaf Scherpenzeel. Op Landgoed Ruwinkel vindt u vakantiehuizen, landhuizen en chalets voor een zorgeloos verblijf. 

Annemieke's fietsroutes

Ruwinkelse Annemieke fietst bijna dagelijks vanaf haar woonplaats naar Landgoed Ruwinkel. Zij heeft een aantal super leuke fietsroutes uitgestippeld voor u. Helemaal gratis en voor niets en af te halen op de receptie van Landgoed Ruwinkel. Speciaal voor onze gasten hebben wij een gratis knooppuntenkaart van Landgoed Ruwinkel! Op deze kaart vindt u op de achterkant alle informatie van de leukste regionale toeristische attracties: van musea tot dierentuinen. Onze online omgevingskaart geeft u alvast een idee naar de leuke mogelijkheden.  

Boek uw september fietsvakantie hier 

Activiteiten september: 

Airdropping Ginkelse Heide 21 september

Midweek verblijf september 2019

Maandag 23 september 2019   Nog maar 18 vakantiehuizen beschikbaar

Maandag 30 september 2019

Op vakantie in oktober? meer informatie vindt u hier!

Dag 1: Verkenning Scherpenzeel

Om te beginnen starten we met een kortere route van 15 km ongeveer! U fietst hier door het dorp Scherpenzeel, langs de grote kerk en door het park, via een mooi fietspad langs het Valleikanaal (belangrijk onderdeel van de Grebbelinie).

Dag 2: Rondje Gelderse Vallei

Deze route is ongeveer 30 km en u fietst hier door onze omliggende dorpen, Renswoude, Overberg en Woudenberg. Ideaal om de buurt te verkennen! U fietst hier o.a. langs Kasteel Renswoude (helaas niet te bezichtigen) met zijn monumentale huizen aan de overkant, ook fietst u door het prachtige natuurgebied van het Valleikanaal (belangrijk onderdeel van de Grebbelinie).

Dag 3: De Amerongse Berg

Prachtige route van ongeveer 40 km. Deze route gaat richting Amerongen en Leersum, u fietst door het mooi landschap van het Amerongse bos en door het pittoreske kleine centrum van Amerongen, waar u zeker het Kasteel Amerongen niet moet overslaan voor een interactief bezoek. Wanneer u wilt gaat u met uw fiets over het pondje, zodat u ook aan de andere kant van de Neder-Rijn komt, de beroemde Betuwe, zeker de moeite waard!

Weekend 20 september Neem telefonisch contact met ons op 033-277 7778

Weekend 27 september

Op vakantie in oktober? meer informatie vindt u hier!

Dag 4: Utrechste Heuvelrug

Deze fietsroute is ongeveer 35 km en vandaag fietst u richting Maarn en Austerlitz! Zeker een bezoek waard met mooi weer: de beroemde Pyramide van Austerlitz boven op de Utrechtse Heuvelrug: u kunt vanaf hier de stad Utrecht zien liggen! Via het mooie fietspad langs het Valleikanaal (onderdeel van de Grebbelinie) en landhuis Den Treek naar de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Dag 5: West Veluws Boerenland

Met deze route van ongeveer 35 km fietst u richting een andere kant, namelijk richting Achterveld, via Renswoude fietst u langs de Walderveense molen, richting Achterveld. Om weer richting het park te gaan, fietst u via De Glind, een jeugddorp waar kinderen en jongeren een speciale plaats innemen, hier wonen 120 uithuisgeplaatste kinderen, met name in gezinshuizen.

Activiteiten september: Leusden Jazz 6 tot 9 september

Boergondisch Leusden 7 september

Open Monumenten dag 13 tot 15 september

Boergondisch Voorthuizen 14 september

Airdropping Ginkelse Heide 21 september

Week verblijf september 2019

Maandag 23 september 2019

maandag 30 september 2019

Op vakantie in oktober? meer informatie vindt u hier!

Fietsverhuur

Op Landgoed Ruwinkel geniet u van rust, ruimte en natuur. In de buurt is er altijd wel iets van cultuur te bezoeken. Ontdek de natuur om u heen op een van onze huurfietsen. Onze fietsen hebben drie versnellingen. Te huur op ons park maar u kunt deze ook bij uw reserveringsaanvraag alvast reserveren. Zo zorgen we ervoor dat uw huurfietsen voor uw accommodatie geplaatst worden. Ook verhuren wij e-bikes, kinderfietsen en kinderzitjes. 

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie