Zoek uw verblijf

Lekker buiten leven in de zomer

Zoek uw verblijf

2023

Boek hier!

Fietsen in de natuur!

Boek hier!

Fijn!

Lees meer!

Met je trouwe viervoeter op vakantie!

Lees meer!

Gezellig!

Vakantie in 2021|2022

Landgoed Ruwinkel ligt midden tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe in. Door de centrale ligging nabij het geografische hart van Nederland is het voor iedereen makkelijk te bereiken. Geniet van de rust en de natuur op en rondom het park en trek erop uit in de omgeving en ontdek de rijke culturele achtergrond van de Gelderse Vallei. Op Landgoed Ruwinkel vindt u vakantiehuizen, landhuizen en chalets voor een zorgeloos verblijf. 

Bezoek onze Zoek & Boek

2023

Wat een top zomer hebben we in 2022 gehad. Nederlanders hebben hun eigen land weer herontdekt voor heerlijke vakanties. Zonder enorme voetafdrukken te maken maximaal genieten van een totaal andere omgeving. Nederlandse zomers zijn vaak heerlijk om dingen te ondernemen, erop uit trekken, te ontdekken maar bovenal samen nieuwe herinneringen maken.  U hoeft niet ver weg te gaan om er eventjes helemaal tussen uit te zijn. Zeker zijn van uw verblijf in 2023? Des te eerder u boekt, des te meer kans.

Zoek uw accommodatie 

Voorjaarsvakantie 2023 

IMG_2623

Pasen 2023

landgoed ruwinkel paasontbijt

Mei vakantie 2023 Lekker buitenleven

genieten in het weekend

Zomervakantie 2023

landgoed ruwinkel hens

Leuk om te weten

  • In 2023 is het maar liefst 53 jaar geleden dat er naast de boerderij "Klein Ruwinkel"  voor het eerst gekampeerd werd wat nu uitgegroeid is tot een compleet vakantiepark: daarom bieden we in januari maar liefst 50% korting!
  • Na de moeilijke corona jaren was het afgelopen jaar weer gezellig toefen op ons horecaplein: Het Erf van Ruwinkel! Nieuw op het terras is onze terras vernevelaar. Zo heeft u op de bloedhete zomer dagen toch wat verkoeling. 
  • Speel onze unieke escape koffer van familie de Bok
  • Doe samen met de kids de interactieve speurtoch van Lotje van Zomeren
  • We zijn achter de schermen nog bezig met andere nieuwigheden maar daarvan zullen we u middels de nieuwsbrief uiteraard van op de hoogte houden!

Last minute boeken?

Tijdens deze vakanties zijn de volgende activiteiten weer het populairst:

  1. Fietsen 
  2. Wandelen over één van de klompenpaden
  3. Bezoek aan het Grebbelinie bezoekerscentrum
  4. Kuikens geboren zien worden in het Pluimvee museum
  5. Fun shoppen in Veenendaal

Zelf uw verblijfsduur bepalen? 

U wilt op donderdag aankomen en vertrekken op zondag? U wilt op zaterdag aankomen en dinsdag vertrekken? Dit kan in een flink aantal maanden van het jaar te weten in januari, februari, maart en april, oktober, november en december*

*Helaas niet mogelijk in vakantie periodes

Boek uw eigen verblijfsduur hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof