Vakantiepark vlakbij La Vuelta 2022

Dag 1 op vrijdag 19 augustus:
Beleef de Gran Salida en 2e etappe van La Vuelta (de Ronde van Spanje) van dichtbij door te verblijven op een vakantiepark in de buurt. Vanaf Landgoed Ruwinkel bent u in een halfuurtje in hartje Utrecht vanwaar de ploegentijdrit van start zal gaan. De start en finish van deze rit zijn bij de Jaarbeurs. Verder gaat de route over de Maliesingel, Overvecht, Leidsche Rijn en de Meern.

Dag 2 op zaterdag 20 augustus:
De 2e etappe van La Vuelta vertrekt vanaf ‘s Hertogenbosch. Deze gaat onder andere over de Amerongse Berg waar de renners punten kunnen verdienen om de felbegeerde bergtrui in de wacht te slepen. Ook wordt het plaatsje Scherpenzeel gepasseerd waar Landgoed Ruwinkel ligt. Vanaf het vakantiepark bent u dus razendsnel op de juiste plek om al uw favorieten aan te moedigen. Verder maken de wielrenners een ommetje over de Utrechtse Heuvelrug, een schitterende omgeving. De 2e etappe eindigt bij het Utrecht Science Park. 

De ploegentijdrit vindt plaats op 19 augustus 2022 en de 2e etappe op 20 augustus 2022. De 3e etappe op 21 augustus 2022 vindt plaats in Noord-Brabant. Na deze drie etappes in Nederland vervolgt de Ronde van Spanje in het Baskenland. Dit is dus de kans om La Vuelta van dichtbij te aanschouwen! Wie is uw favoriet?

Boek & verblijf op Landgoed Ruwinkel

Aankomst weekendverblijf vrijdag 19 augustus

Aankomst weekverblijf maandag 15 augustus

Aankomst weekverblijf vrijdag 19 augustus

 • Overnacht in een chalet, luxe vakantiehuis of landhuis
 • Gratis WiFi
 • Gratis een Landgoed Ruwinkel fietsknooppuntenkaart
 • Gratis wandel- en fietsroutes
 • Gebruik van overdekt zwembad

Bekijk alle beschikbare accommodaties

Verblijf tijdens La Vuelta nabij Utrecht

Bij Landgoed Ruwinkel verblijft u op het leukste vakantiepark van Midden Nederland vlakbij de Gran Salida én nog dichterbij de 2e etappe van La Vuelta. Bovendien kunt u bij Landgoed Ruwinkel een fiets huren en bijvoorbeeld zelf een deel van La Vuelta fietsen. Ook kunt u de fiets gebruiken om de diverse plekken op de Utrechtse Heuvelrug die de renners passeren te bezoeken. Bovendien is de Utrechtse Heuvelrug ook een prachtig gebied om met de fiets te verkennen. Indien u wat langer op Landgoed Ruwinkel verblijft is het ook heerlijk fietsen in de Gelderse Vallei.

Alle faciliteiten tijdens uw bezoek aan de Ronde van Spanje

Op Landgoed Ruwinkel overnacht u in een chalet, luxe vakantiehuis of landhuis en geniet u verder van diverse faciliteiten:

 • Gratis WiFi
 • Gratis wandel- en fietsroutes
 • Gratis een Landgoed Ruwinkel fietsknooppuntenkaart
 • Diverse restaurants
 • Gebruik van overdekt zwembad
 • Dierenweide en speeltuin
 • Midgetgolf en speeltuin
 • Tafeltennis-, tennis- en jeu-de-boulesbaan
 • Visvijver

Boek nu uw verblijf

Ligging van vakantiepark Landgoed Ruwinke

Landgoed Ruwinkel ligt midden in het groen in de Gelderse Vallei, vlakbij de Utrechtse Heuvelrug, net buiten het plaatsje Scherpenzeel. Het vakantiepark bestaat uit 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen. In een halfuurtje rijden staat u in hartje Utrecht waar La Vuelta start. Voor de 2e etappe heeft u geluk! De wielrenners komen namelijk dwars door Scherpenzeel heen gereden!

Boek nu uw verblijf tijdens La Vuelta 2022

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe kopie

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof