Suchen

Ferienhäuser in der Mitte der Niederlande

Suchen

Sommer

Van alles te doen

Midget golf op Landgoed Ruwinkel

Van alles te doen

Fun!

Wir wünschen Ihnen einen angenehmen Aufenthalt!

Ferienhaus

Wir wünschen Ihnen einen angenehmen Aufenthalt!

Ferienhaus

Lekker op het terras van het Erf van Ruwinkel

Genieten in de tuin

Er op uit in de natuur

Op de fiets in de omgeving

entdecke die unbekannten Niederlande

Kultur

Een kijkje nemen bij de Ocean achter de schermen

burgerszoo 1.pngDonnerstag 23 Februar 2023 08:55

Burgers‘ Ocean is een van de grootste zeewateraquaria in Europa. Filters, pompen, licht… er komt veel bij kijken om zo’n mooi onderwaterlandschap te creëren. Niet voor niets is het areaal achter de schermen van de Ocean zelfs groter dan het publieksgedeelte! Normaliter komen alleen de Oceanverzorgers, biologen en medewerkers van de technische dienst in dit stukje van de Ocean.

Van 18 februari t/m 5 maart kunnen bezoekers van Burgers’ Zoo dagelijks van 15.30 tot 16.45 uur een kijkje achter de schermen nemen!

De bezoekers zien eiwitafschuimers en druppelfilters, bewonderen de enorme zakken zout die nodig zijn om zeewater aan te maken en mogen ook van boven op het haaienbassin en het levend koraal turen. Hier en daar staan gidsen om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

De toegang tot de Ocean achter de schermen bevindt zich aan de buitenkant van het Oceangebouw, tegenover de lange zijde van het gorilla-eiland. Dit kijkje achter de schermen is voor alle daggasten zonder reservering vooraf te bezoeken. We houden de instroom bij de poort van het verzorgersgedeelte wel in de gaten, dus enige wachttijd is niet uitgesloten. Een bezoek achter de schermen gebeurt op eigen tempo, maar duurt gemiddeld 15-20 minuten. Alle bezoekers zijn welkom, maar de technische aspecten zijn voor jonge bezoekers wat minder interessant. Het verhaal van de gidsen richt zich op gezinnen met oudere kinderen en op volwassenen.

https://www.burgerszoo.nl/reserveren

burgerszoo

« Zurück

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie