Last minutes

Krijgen jullie de koffer van Familie de Bok open? 

Last minutes

eropuit

Pak je koffer en trek er op uit in de natuur

NIEUW Unieke escape koffer spelen op Landgoed Ruwinkel 

De koffers van familie de Bok! Krijgen jullie hem open? Arie en Bep de Bok zijn vaste gasten op Landgoed Ruwinkel en komen ongeveer zo'n twee keer per jaar bij ons logeren. De laatste keer zijn zij hun koffers vergeten in hun vakantiehuis. Gelukkig komen ze snel weer bij ons logeren zodat zij de koffer zelf weer mee kunnen nemen naar huis. Nu hebben ze met de receptie gebeld met de vraag of we de koffer kunnen openen want ze hebben het vermoeden dat ze iets eetbaars in de koffer hebben gedaan en of wij dat er uit willen halen. Helaas weten Arie en Bep de codes niet meer.

Ons lukt het helaas niet! Lukt het jullie wel?? 

Hét Escape spel voor in uw vakantiehuis, landhuis of chalet op Landgoed Ruwinkel. 

De koffer van familie de Bok huur je al voor € 39,95 en heb je gegarandeerd 1,5 uur speelplezier. 

Reserveer uw escape koffer door middel van berichtje via WhatsApp: +31 6 41 24 06 60 (alleen tijdens kantooruren) of een telefoontje naar Tel. +31(0)33-277 77 77

Prijsinformatie Landgoed Ruwinkel

Hoe werkt het? 

  • Het spel huren kan eenvoudig door contact te leggen met onze receptie. Dit kan via de whatsapp WhatsApp: +31 6 41 24 06 60 (alleen tijdens openingstijden receptie)
  • U kunt de koffer ophalen op de receptie en huurt het spel dan voor 2 uur.
  • Het spel is geschikt voor eigenlijk iedereen! Dus leuk met het hele gezin maar het kan ook prima met zijn tweeën gespeeld worden!
  • Betalen kan bij afhalen van het spel via de pin, contant of Tikkie.
  • Zodra jullie in jullie accommodatie zijn en klaar zitten om te starten: scan met de camera van een smartphone de QR code op de koffer. Vul hierna jullie gegevens in. Jullie ontvangen na het invullen van enkle gegevens de eerste puzzel en de tijd gaat lopen.
  • Jullie hebben 80 minuten de tijd om het spel uit te spelen en daarmee de koffer van familie de Bok te openen. 
  • Uitgespeeld? Vergeet niet het etenswaar uit de koffer te halen! In de ontvangsbevestiging staat de tijd waarop de koffer weer terug moet zijn op de receptie.
  • De koffer van familie de Bok is enkel te huur op Landgoed Ruwinkel  

Boek uw vakantie op Landgoed Ruwinkel hier

Wat is er leuker dan je koffer te pakken voor een heerlijk weekendeen fijne midweek of een relaxte week er tussen uit? 
Kom naar de Gelderse Vallei, het super mooie gebied tussen twee Nationaal Parken ingeklemd. Je bent zo op de Utrechtse Heuvelrug één van de mooiste natuurparken van Nederland. Midden in het boerenland van de Gelderse Vallei en aan het bos ligt vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Hier huurt u een vrijstaand vakantiehuis, landhuis of challet voor een ideaal uitje in het rijke midden van het land. 
Naast de vele nationaal bekende uitstapjes zoals Ouwehands DierenparkBurgers ZooWalibi Flevoland valt er lokaal ook het één en ander leuks te doen: bijvoorbeeld een leuke escaperoom.

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Vakantiehuis 6 persoons Kids 

lees meer

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof