Gezellig eten op 't erf van Ruwinkel 

Eten

Lees eten!

Boerenlandontbijt daar begint je de dag goed mee!

Lees eten!

Lekker!

Proosten op het goede leven! 

Jammie dat is lekker!

Restaurants

Bread & Breakfast

Voor een goudeerlijke start van u dag komt u ontbijten bij onze Bread & Breakfast. Hier serveren wij diverse heerlijkheden uit de Gelderse Vallei zoals smaakvolle boerenkaas en brood van onze favoriete bakker uit Scherpenzeel: Jan van Engelenhoven. De bakkerij bestaat in 2018 maar liefst 97 jaar! Ook onze heerlijke appeltaart komt van hen vandaan! Naast ontbijt serveren we ook allerlei lekkere lunchgerechten dus genoeg redenen om ons te komen bezoeken tijdens uw verblijf.
Onze gezellige Bread & Breakfast kijkt uit op de tennisbaan en het horecaplein en is gelegen in het centrale gebouw waar ook de receptie en het zwembad zijn gevestigd.

Pannenkoekenboerderij Grietje

In de zogenaamde deel van de eeuwenoude boerderij Klein Ruwinkel is Pannenkoekenboerderij Grietje gevestigd. Wat is er hollandser dan de oeroude pannenkoek? Van een basis pannenkoek of pannenkoek appel of de befaamde spekpannenkoek : de keuze is reuze! Kinderen kunnen hun eigen pannenkoek versieren. De pannenkoekenboerderij bakt de dikste pannenkoeken!  

Friterie

De friterie is nieuw op Landgoed Ruwinkel. In de friterie haalt (of eet u ter plekke) lekkere kwaliteit snacks welke lokaal geproduceerd zijn en bij ons afgeleverd worden door het Boerenhart!  

Restaurants in de omgeving van Landgoed Ruwinkel

In de nabije omgeving van het park zijn een aantal leuke restaurants te vinden bijvoorbeeld onze eigen favorieten zoals 

💚Restaurant de Kromme Hoek midden in het dorp scherpenzeel vindt u dit lokale begrip. Reserveren is zeer aan te bevelen.

💚Wilt u zich in country en western sferen begeven dan moet u naar Ribhouse Texas in Woudenberg gaan. Hier eet u heerlijke steak!

💚Nieuw maar zeker aanbevelingswaardig is restaurant Chardonnay in Achterveld. Hier kunt u zo veel eten als u wilt.

Verder in Scherpenzeel vindt u restaurant de kleine Holevoet en restaurant Prins Heerlijk of restaurant de Dennen en restaurant de Hof in Renswoude. Brasserie 1885 bevindt zich tussen Woudenberg en Scherpenzeel in. In een agrarisch dorp als Scherpenzeel mag natuurlijk de Chinees niet ontbreken, restaurant de lange muur, maar ook de plaatselijke Shoarma/Pizza zaak Sphinx genaamd, is van uitstekende kwaliteit. 

Juffrouw Tok Ginkelse heide

Midden op de heide van Ede vindt u Juffrouw Tok  een super gezellig familierestaurant waar iedereen zich op zijn gemak voelt. De specialiteit is Kip Piri Piri, gemarineerd en bereid op de houtskoolgrill, waardoor het gerecht zijn unieke smaak krijgt. Liever geen kip? geen enkel probleem want de menukaart kent andere smaakvolle gerechten en ook een vegetarisch gerecht.

Kinderen zullen het een feest vinden om bij Juffrouw Tok te gaan smikkelen. Naast de speciale kindermenukaart waaruit ze hun favoriete gerecht kunnen kiezen, zijn er ook kleurplaten met kleurpotloden en/of stiften aanwezig zodat zij lekker kunnen kleuren. Daarnaast hebben we een kinderhoekje voor het kijken van tekenfilms.

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

Vakantiehuis 4 persoons luxe 

lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie