restaurants 

Gezellig eten op 't erf van Ruwinkel 

restaurants 

Eten

Lees eten!

Boerenlandontbijt daar begint je de dag goed mee!

Lees eten!

Lekker!

Proosten op het goede leven! 

Jammie dat is lekker!

Restaurants

Kom genieten van het lekkerste eten op ons vernieuwde horeca plein: 't Erf van Ruwinkel. Tussen de uit 1671 stammende boerderij en de oude koeienstallen vindt u maar liefst vier verschillende horeca zaken met elk hun eigen specialiteit. 

Bread & Breakfast

Voor een goudeerlijke start van u dag komt u ontbijten bij onze Bread & Breakfast. Hier serveren wij diverse heerlijkheden uit de Gelderse Vallei zoals smaakvolle boerenkaas en brood van onze favoriete bakker uit Scherpenzeel: Bakker Frentz. De bakkerij bestaat in 2024 maar liefst 103 jaar! Ook onze heerlijke appeltaart komt van hen vandaan! Naast ontbijt serveren we ook allerlei lekkere lunchgerechten dus genoeg redenen om ons te komen bezoeken tijdens uw verblijf.
Onze gezellige Bread & Breakfast kijkt uit op de tennisbaan en het horecaplein en is gelegen in het centrale gebouw waar ook de receptie en het zwembad zijn gevestigd.

Boek uw verblijf op Landgoed Ruwinkel hier!

Landgoed Ruwinkel by Michel Swart Photography--5

Juffrouw Tok Scherpenzeel

Juffrouw Tok is weer geopend. Onder bezielende leiding van kok Felipe Palmero bent u dagelijks weer welkom in het gezellige familie restaurant. Kom heerlijk genieten van de heerlijkste Kip Piri Piri of één van de andere fijne gerechten. 

Juffrouw Tok  is een super gezellig familierestaurant waar iedereen zich op zijn gemak voelt. De specialiteit is Kip Piri Piri, gemarineerd en bereid op de houtskoolgrill, waardoor het gerecht zijn unieke smaak krijgt. Liever geen kip? geen enkel probleem want de menukaart kent andere smaakvolle gerechten en ook een vegetarisch gerecht.

Kinderen zullen het een feest vinden om bij Juffrouw Tok te gaan smikkelen. Naast de speciale kindermenukaart waaruit ze hun favoriete gerecht kunnen kiezen, zijn er ook kleurplaten met kleurpotloden en/of stiften aanwezig zodat zij lekker kunnen kleuren. Daarnaast hebben we een kinderhoekje voor het kijken van tekenfilms.

erf ruwinkel tok terras

Pannenkoekenboerderij Grietje

In de zogenaamde deel van de eeuwenoude boerderij Klein Ruwinkel is Pannenkoekenboerderij Grietje gevestigd. Wat is er hollandser dan de oeroude pannenkoek? Van een basis pannenkoek of pannenkoek appel of de befaamde spekpannenkoek : de keuze is reuze! Kinderen kunnen hun eigen pannenkoek versieren. De pannenkoekenboerderij bakt de dikste pannenkoeken! 

erf pboerderij en friterie

Boek uw verblijf op Landgoed Ruwinkel hier!

Friterie

De friterie op Landgoed Ruwinkel. In de friterie haalt of eet u ter plekke lekkere kwaliteit snacks welke lokaal geproduceerd zijn en bij ons afgeleverd worden door het Boerenhart!  

Boek uw verblijf op Landgoed Ruwinkel hier!

Restaurants in de omgeving van Landgoed Ruwinkel

In de nabije omgeving van het park zijn een aantal leuke restaurants te vinden bijvoorbeeld onze eigen favorieten zoals 

💚 Pizza's en meer bij grillroom Sphinx in scherpenzeel 

💚 Restaurant de Kromme Hoek midden in het dorp scherpenzeel vindt u dit lokale begrip. Reserveren is zeer aan te bevelen.

💚 Wilt u zich in country en western sferen begeven dan moet u naar Ribhouse Texas in Woudenberg gaan. Hier eet u heerlijke steak!

💚 Nieuw maar zeker aanbevelingswaardig is restaurant Chardonnay in Achterveld. Hier kunt u zo veel eten als u wilt.

💚 Bezorging van de lekkerste sushi bij uw bungalow bestelt u bij Sushi Sensations in Scherpenzeel 

Verder in Scherpenzeel vindt u restaurant Prins Heerlijk of restaurant de Dennen en restaurant de Hof in Renswoude. Brasserie 1885 bevindt zich tussen Woudenberg en Scherpenzeel in. In een agrarisch dorp als Scherpenzeel mag natuurlijk de Chinees niet ontbreken, restaurant de lange muur. 

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

Vakantiehuis 4 persoons luxe 

lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie