Faciliteiten

Zwembad

VANAF 25 september 2021 mogen wij weer gasten ontvangen in ons zwembad. Dagelijks kunt u gebruik maken van ons overzichtelijke en overdekte zwembad. Ook is hier een apart kinderbadje voor de allerkleinsten. In ons zwembad kunt u vanaf november 2021 op dins- , donder- en vrijdag in de vroege ochtend meedoen aan aquafitness! Lekker sportief bezig zijn op gezellige muziek. Na deze goede start kunt u ontspannen met z’n allen een kop koffie drinken in de brasserie, dit zit bij de prijs in. 

Reguliere openingstijden: Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur

Op maandag-, vrijdag- en zaterdagavond ook van 19:00 tot 21:00 uur

Tijdens Nederlandse vakantieperioden vaak ruimere openingstijden, dit wordt ter plaatse aangegeven.

Het Henschotermeer

Restaurants 

Smikkelen en smullen op Landgoed Ruwinkel! Met maar liefst vier horeca outlets kunt u uw hart ophalen. Ontbijten en lunchen doet u in onze Bread & Breakfast met kakelvers brood van bakker Frentz uit Scherpenzeel. Een oerhollandse pannenkoek (de dikste!) eet u bij Pannenkoekenboerderij Grietje. De lekkerste kip eet u bij familierestaurant Juffrouw Tok. Lokaal geproduceerde snacks eet of haalt u in onze Friterie. Eet smakelijk! 

Tennisbaan

Lekker in de openlucht tennissen op de all-weather-tennisbaan. U kunt zelf uw rackets en tennisballen meenemen, maar deze zijn ook op het park te huur! De tennisbaan is per heel uur te huur. 

Midgetgolf

Wie speelt het klaar om een hole-in-one te slaan? Op onze 18 holes boeren minigolf kunt u naar hartenlust een balletje slaan! Wie wordt de winnaar? Op de receptie koopt u uw toegansbewijs. U hoeft niet te reserveren.

Sportveldje

Even een balletje in de basketbalring gooien, het kan op ons kleine sportveldje.

Fietsverhuur

In de Gelderse Vallei is heerlijk fietsen. Weilanden met koeien en natuur wisselen zich af. Vanaf 15 april tot 15 oktober kunt u in Amersfoort de fietsboot nemen die door het prachtige Eemland vaart zodat u vanaf de door u zelf gekozen afstapplek terug door de natuur kunt fietsen. Op Landgoed Ruwinkel kunt u heren- dames en kinderfietsen huren maar ook hebben wij electrische fietsen ter beschikking.  

Tafeltennisbaan

Voor de liefhebbers is er een outdoor tafeltennistafel aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden.

Speeltuin

Op het park kunnen de kinderen zich goed vermaken in onze speeltuin, hier zijn diverse speeltoestellen te vinden.

Dierenweide

In onze kleine dierenweide kunt u kennis maken met onze geitjes, biggetjes, schaapje, kippen, hoentjes en kalkoenen. Bij de weide staat een speciaal dierenvoederapparaat voor een gebalanceerd dieet voor onze harige en gevederde boerderijvrienden.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie