Faciliteiten

Zwembad

Dagelijks kunt u gebruik maken van ons overzichtelijke en overdekte zwembad. Ook is hier een apart kinderbadje voor de allerkleinsten. In ons zwembad kunt u op dins- , donder- en vrijdag in de vroege ochtend meedoen aan aquafitness! Lekker sportief bezig zijn op gezellige muziek. Na deze goede start kunt u ontspannen met z’n allen een kop koffie drinken in de brasserie, dit zit bij de prijs in. Voor ontspanning kunt u terecht in ons stoombad, deze kunt u ook afhuren.

reguliere openingstijden: Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur

Op maandag-, vrijdag- en zaterdagavond ook van 19:00 tot 21:00 uur

Tijdens Nederlandse vakantieperioden vaak ruimere openingstijden, dit wordt ter plaatse aangegeven.

Tennisbaan

Lekker in de openlucht tennissen op de all-weather-tennisbaan. U kunt zelf uw rackets en tennisballen meenemen, maar deze zijn ook op het park te huur! De tennisbaan is per heel uur te huur. 

Midgetgolf

Wie speelt het klaar om een hole-in-one te slaan? Op onze in 2015 volledig gerenoveerde 18 holes boeren minigolf kunt u naar hartenlust een balletje slaan! Wie wordt de winnaar? Op de receptie koopt u uw toegansbewijs. 

Tafeltennisbaan

Voor de liefhebbers is er een outdoor tafeltennistafel aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden.

Speeltuin

Op het park kunnen de kinderen zich goed vermaken in onze speeltuin, hier zijn diverse speeltoestellen te vinden.

Dierenweide

In onze kleine dierenweide kunt u kennis maken met onze geitjes, biggetjes, schaapje, kippen, hoentjes en kalkoenen. Bij de weide staat een speciaal dierenvoederapparaat voor een gebalanceerd dieet voor onze harige en gevederde boerderijvrienden.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie