Faciliteiten

Zwembad

Dagelijks kunt u gebruik maken van ons overzichtelijke en overdekte zwembad. Ook is hier een apart kinderbadje voor de allerkleinsten. In ons zwembad kunt u op dins- , donder- en vrijdag in de vroege ochtend meedoen aan aquafitness! Lekker sportief bezig zijn op gezellige muziek. Na deze goede start kunt u ontspannen met z’n allen een kop koffie drinken in onze Bread & Breakfast restaurant, dit zit bij de prijs in. 

Reguliere openingstijden: Dagelijks van 10:00 tot 16:30 uur

Op maandag- en vrijdagavond ook van 19.00 tot 19.45 uur.

Tijdens Nederlandse vakantieperioden vaak ruimere openingstijden, dit wordt ter plaatse aangegeven.

de zwemfitness op Ruwinkel

Doet u ook mee? Onder de bezielende begeleiding met gezellige muziek uit zijn ghettoblaster heerlijk werken aan een betere fysiek! 

Elke dinsdag, donderdag en vrijdag is er aqua fitness in ons zwembad. Voor € 6,00 euro kunt u hieraan deelnemen. U krijgt dan ook een kopje koffie of thee achteraf. Leeftijd en conditie zijn geen belemmering. Meer informatie bij de receptie. Gasten die een tienrittenkaart kopen voor de zwemfitness betalen daar 50,00 euro voor.

Dinsdag: 8:45 uur tot 9:30 uur.

Donderdag 8:45 uur tot 9:30 uur.

Vrijdag: 8:45 uur tot 9:30 uur.

Het Henschotermeer

Restaurants 

Smikkelen en smullen op Landgoed Ruwinkel! Met maar liefst vier horeca outlets kunt u uw hart ophalen. Ontbijten en lunchen doet u in onze Bread & Breakfast met kakelvers brood van bakker Frentz uit Scherpenzeel. Een oerhollandse pannenkoek (de dikste!) eet u bij Pannenkoekenboerderij Grietje. De lekkerste kip eet u bij familierestaurant Juffrouw Tok. Lokaal geproduceerde snacks eet of haalt u in onze Friterie. Eet smakelijk! 

Tennisbaan

Lekker in de openlucht tennissen op de all-weather-tennisbaan. U kunt zelf uw rackets en tennisballen meenemen, maar deze zijn ook op het park te huur! De tennisbaan is per heel uur te huur. 

Midgetgolf

Wie speelt het klaar om een hole-in-one te slaan? Op onze 18 holes boeren minigolf kunt u naar hartenlust een balletje slaan! Wie wordt de winnaar? Op de receptie koopt u uw toegansbewijs. U hoeft niet te reserveren.

Elektrische laadpalen

Op onze centrale parkeerplaats vindt u naast de invalide parkeerplaatsen ook onze elektrische oplaadpunten voor uw elektrische auto. Er kunnen vier auto's tegelijkertijd opgeladen worden. Kom dus opladen bij Landgoed Ruwinkel. 

Sportveldje

Even een balletje in de basketbalring gooien, het kan op ons kleine sportveldje.

Fietsverhuur

In de Gelderse Vallei is heerlijk fietsen. Weilanden met koeien en natuur wisselen zich af. Vanaf 15 april tot 15 oktober kunt u in Amersfoort de fietsboot nemen die door het prachtige Eemland vaart zodat u vanaf de door u zelf gekozen afstapplek terug door de natuur kunt fietsen. Op Landgoed Ruwinkel kunt u heren- dames en kinderfietsen huren maar ook hebben wij electrische fietsen ter beschikking.  

Tafeltennisbaan

Voor de liefhebbers is er een outdoor tafeltennistafel aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden.

Speeltuin

Op het park kunnen de kinderen zich goed vermaken in onze speeltuin, hier zijn diverse speeltoestellen te vinden.

Dierenweide

In onze kleine dierenweide kunt u kennis maken met onze geitjes, biggetjes, schaapje, kippen, hoentjes en kalkoenen. Bij de weide staat een speciaal dierenvoederapparaat voor een gebalanceerd dieet voor onze harige en gevederde boerderijvrienden.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie