Zakelijk

Huurmogelijkheden naar uw wensen

Heerlijk overnachten in compleet ingerichte vakantiewoningen, chalets of één van onze grote tienpersoons landhuizen in het midden van Nederland. Flexibele huurperiodes van één nacht tot weekenden, midweken, weken tot langere aaneengesloten periodes zijn mogelijk. Neemt u vandaag nog contact op voor een passende vrijblijvende offerte. 

Goede bereikbaarheid

Landgoed Ruwinkel ligt centraal in Nederland, tussen Nationaal parken de Utrechts Heuvelrug en de Veluwe. Midden in de natuur van bos en weilanden, maar nabij grotere steden als Ede en Amersfoort. Utrecht ligt slechts op zo'n 30 kilometer en Amsterdam op nog geen 60 kilometer afstand. Het park is perfect te bereiken via nabij gelegen snelwegen A1/A30 en A12. Station Veenendaal de Klomp is op ongeveer tien minuten met de bus, vanaf dit station is het 20 minuten met de trein naar Utrecht Centraal. Het centrum van Scherpenzeel is op 3 km afstand. 

Accommodatie:

Er bevinden zich op het park diverse vakantiewoningen op het park, variërend van 2 personen tot 10 personen. Alle woningen zijn vrijstaand.

Faciliteiten op het park:

Het park beschikt over uitgebreide faciliteiten (zoals een broodjes- en ontbijtservice), er zijn diverse horeca-gelegenheden, een overdekt zwembad waar gratis gebruik gemaakt van kan worden. De luxe vakantiehuizen hebben hun eigen sauna.

Wifi
Op het gehele park kan gebruik gemaakt worden van gratis wifi! Dus ook in uw accommodatie!

Bent u geïnteresseerd in een zakelijk boeking, neem dan contact met ons op!

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie