tijdelijke woonruimte

Huurmogelijkheden naar uw wensen

Zoekt u een tijdelijke woning voor uzelfs, een medewerker, expat, of zakenrelatie? Overnachten in compleet ingerichte vakantiewoningen,  of één van onze grote tienpersoons landhuizen in het midden van Nederland. 

Landgoed Ruwinkel is een ruim opgezet kleinschalig vakantiepark midden tussen bos en boerenland. Al onze accommodaties zijn vrijstaand en met een fijne tuin.

  • Een gevarieerd aanbod in vakantiehuizen
  • All-in tarieven: water, elektriciteit, wifi en kabel tv zijn altijd inbegrepen
  • Gas gebruik langetermijn 183,3 m3 verbruik per maand inbegrepen, extra verbruik wordt afgerekend middels van te voren vast gesteld gasprijs. 
  • Bedlinnen is € 11,15 per persoon* (*prijsindicatie 2024)
  • Toegang tot het park 
  • Uw verblijf is makkelijk uit te breiden met een breed aanbod aan services, zoals handdoekkenpaketten, keukendoekpaketten, broodjesservice etc. 
  • Slechts 25 kilometer van Amersfoort en Veenendaal
  • Slechts 30 kilometer van Utrecht en Arnhem
  • Slechts 60 kilometer van Amsterdam

Neemt u vandaag nog contact op voor een passende vrijblijvende offerte. 
zakelijk@landgoedruwinkel.nl

Goedkoper dan een hotel en meer leefruimte

Wist u dat een tijdelijjke woonruimte wel eens voordeliger kan zijn dan overnachten in een hotel? 

Goede bereikbaarheid

Landgoed Ruwinkel ligt centraal in Nederland, tussen Nationaal parken de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Midden in de natuur van bos en weilanden, maar nabij grotere steden als Ede en Amersfoort. Utrecht ligt slechts op zo'n 30 kilometer en Amsterdam op nog geen 60 kilometer afstand. Het park is perfect te bereiken via nabij gelegen snelwegen A1/A30 en A12. Station Veenendaal de Klomp is op ongeveer tien minuten afstand met de bus, vanaf dit station is het 20 minuten met de trein naar Utrecht Centraal. Het centrum van Scherpenzeel is op 3 km afstand. 

Accommodatie:

Wij beschikken over diverse vakantiewoningen op het park, variërend van 2 personen tot 10 personen. Alle woningen zijn vrijstaand.

Faciliteiten op het park:

Het park beschikt over uitgebreide faciliteiten (zoals een broodjes- en ontbijtservice), er zijn diverse horeca-gelegenheden en een overdekt zwembad waar gratis gebruik gemaakt van kan worden. De luxe vakantiehuizen hebben hun eigen sauna.

Wifi
Op het gehele park kan gebruik gemaakt worden van gratis wifi! Dus ook in uw accommodatie!

Bent u geïnteresseerd in een zakelijk boeking, neem dan contact met ons op!
zakelijk@landgoedruwinkel.nl

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie