Services

Hieronder vindt u een aantal services welke u direct bij uw reservering kunt opgeven.

Heeft u reeds gereserveerd? Geef dan uw verzoek door onder vermelding van uw reserveringsnummer via info@landgoedruwinkel.nl  

Verwenpakket

Hotelservice in uw bungalow: bij aankomst opgemaakte bedden, een handdoekenpakket per persoon, één keukendoekenpakket, een koffie- en theepakket en een leuk Landgoed Ruwinkel badkamersetje! Bestel uw verwenpakket online

Broodjesservice

Niets lekkerder dan de geur van vers gebakken warme broodjes, begin daarom de dag goed met de heerlijke broodjes van de Scherpenzeelse warme bakker Jan van Engelenhoven. Deze worden aan uw deur gehangen als u de avond ervoor uw bestelling doorgeeft bij de receptie, dat is pas relaxt wakker worden! 

Ontbijtservice

Wilt u helemaal verwend worden? Kom dan heerlijk uitgebreid genieten van ons boerenlandgoedontbijt in onze Bread & Breakfast voor slechts € 9,95 p.p. Het is ook mogelijk om dit fantastische ontbijt in uw accommodatie bezorgd te krijgen, zodat u de deur niet uit hoeft, dan is het € 10,95 p.p. Dit ontbijt kunt u uitbreiden met een lekkere fles bubbels (€ 12,95 p.p.)! 

Boodschappenpakket

Geen gesjouw met boodschappen. U kunt bij ons van te voren een boodschappenpakket bestellen, zodat deze bij aankomst al in uw bungalow klaar staat! Dit pakket bestaat uit gemalen koffie, thee, koffiefilters, suiker, koffiecreamer, koeken, chocolaatjes, snoepjes, cocktailsnacks, fles frisdrank, fles wijn, 4 flesjes bier, crackers, hartig en zoet beleg-mini's, botercupjes, eieren en een pak jus d'orange.
Tip: combineer dit pakket met onze broodjesservice, bij aankomst te bestellen. Bestel uw boodschappenpakket online

Biologische groente/fruittas

Biologisch geteelde groente en fruit uit de Gelderse vallei, direct van de akker van biologische landbouwboerderij Ruimzicht. De boer doet er alles aan om zoveel mogelijk groente en fruit van het seizoen in deze verrassingstas te stoppen. Bestel uw biologische groente/fruittas online

Verhuur hand- en keukendoeken

Het is mogelijk om handdoeken en keukendoeken te huren op het park. Wanneer u deze bij de reservering opgeeft, liggen ze klaar in uw bungalow. Een handdoekpakket bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukendoekenpakket bestaat uit twee theedoeken en een keukendoek. Bestel uw verhuur hand- en keukendoekenpakket online

Ru-Winkeltje

Op de Receptie verkopen we naast diverse toegangskaarten voor toeristische attracties en diverse souveniers ook boter, boerenkaas en scharrel eieren maar ook koffie, thee, jus d'orange, snoepjes, koekjes, nootjes, streekhoning en frisdrank. Voor de grote boodschappen kunt u terrecht in Renswoude bij de Coop, de Jumbo in Scherpenzeel of de Hoogvliet (tussen Scherpenzeel en Woudenberg in).    

Bedopmaak 

Na een vermoeiende reis is het natuurlijk erg prettig wanneer u zelf de bedden niet hoeft op te maken. Wij kunnen er voor zorgen dat de bedden bij uw aankomst al zijn opgemaakt, geeft u dit even aan bij uw reservering. Bestel uw bedopmaak online

Fietsverhuur 

Op het park zijn diverse fietsen te huur, herenfietsen, damesfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen. Maar ook kinderzitjes en rolstoelen. De heren- en damesfietsen beschikken over 3 versnellingen. Deze items zijn te huur voor uw gehele verblijf, maar kunt u ook per dag op het park huren. Let op we hebben maar een beperkt aantal elektrische fietsen: u kunt deze reserveren van te voren! Bestel uw huurfiets online

Miele wassalon

Op ons park is een Miele wassalon aanwezig voor het wassen van uw was daarnaast kunt u ook gebruik maken van de droger zodat u met een koffer frisse kleding huiswaarts keert. Het muntje voor de wasmachine koopt u bij de receptie, u ontvangt er tevens een tablet waspoeder bij.

WiFi

Op het park verdeeld staan diverse WiFi palen. U krijgt per gehuurde accommodatie een toegangscode zodat u gratis gebruik kan maken van WiFi, zo kunt u in contact blijven met het “thuisfront”, maar natuurlijk ook op de hoogte blijven van alle mogelijkheden in onze omgeving die te doen zijn. Zo zijn er leuke apps voor de Klompenpaden, de Grebbelinie en Utrechtse buitenplaatsen in de Appstore van Apple.

Informatie uit de omgeving

Bij de receptie vindt u diverse informatie, folders en recreatiekrantjes uit de omgeving. Wij staan graag voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien.

Wandel- en fietsmogelijkheden

Het park ligt in een mooie omgeving om te wandelen en fietsen, de Gelderse Vallei, het gebied tussen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Bij de receptie zijn diverse routes verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld de klompenpaden lopen, dit zijn bewegwijzerde routes door boerenland en landgoederen. Er zijn twee klompenpaden die u vanaf het park kunt lopen.

Ook zijn er diverse fietsmogelijkheden, bij de receptie is een knooppuntenkaart verkrijgbaar en zijn er diverse gratis fietsroutes.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie