Services

Hieronder vindt u een aantal services welke u direct bij uw reservering kunt opgeven.

Heeft u reeds gereserveerd? Geef dan uw verzoek door onder vermelding van uw reserveringsnummer via info@landgoedruwinkel.nl  

Comfortpakket

Hotelservice in uw bungalow: bij aankomst opgemaakte bedden, een handdoekenpakket per persoon, één keukendoekenpakket, een koffie- en theepakket en een leuk badkamersetje!

Broodjesservice

Niets lekkerder dan de geur van vers gebakken warme broodjes, begin daarom de dag goed met de heerlijke broodjes van de Scherpenzeelse warme bakker Frentz. Deze worden aan uw deur gehangen als u de avond ervoor uw bestelling doorgeeft bij de receptie, dat is pas relaxt wakker worden!

Ontbijtservice

Wilt u helemaal verwend worden? Ga dan lekker uitgebreid ontbijten in onze Bread & Breakfast € 12,95 p.p. Het is ook mogelijk om dit ontbijt in uw accommodatie bezorgd te krijgen, zodat u de bungalow niet uit hoeft, dan is het € 13,95 p.p. Dit ontbijt kunt u uitbreiden met een lekkere fles bubbels (€ 15,95 p.p.)!

Boodschappenpakket

Geen gesjouw met boodschappen. U kunt bij ons van te voren een boodschappenpakket bestellen, zodat deze bij aankomst al in uw bungalow klaar staat! Dit pakket bestaat uit gemalen koffie, thee, koffiefilters, suiker, melkcups, koeken, chocolaatjes, zakjes Haribo, cocktailsnacks, fles frisdrank, fles wijn, 4 biertjes, crackers, hartig en zoet beleg-mini's (4x jam, 4x hagelslag, 2x pindakaas, 2x nutella, 4x smeerkaas), boter, eieren en een pak jus d'orange.
Tip: combineer dit pakket met onze broodjesservice, bij aankomst te bestellen.

Biologische groente/fruittas

Biologisch geteelde groente en fruit uit de Gelderse vallei, direct van de akker van biologische landbouwboerderij Ruimzicht. De boer doet er alles aan om zoveel mogelijk groente en fruit van het seizoen in deze verrassingstas te stoppen.

Verhuur hand- en keukendoeken

Het is mogelijk om handdoeken en keukendoeken te huren op het park. Wanneer u deze bij de reservering opgeeft, liggen ze klaar in uw bungalow. Een handdoekpakket bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukendoekenpakket bestaat uit twee theedoeken en een keukendoek.

Ru-Winkeltje

Op de Receptie verkopen we naast leuke souveniers ook diverse levensmiddelen als boter, boerenkaas en scharrel eieren maar ook koffie, thee, jus d'orange, snoepjes, koekjes, nootjes, streekhoning etc.   

Bedopmaak 

Na een vermoeiende reis is het natuurlijk erg prettig wanneer u zelf de bedden niet hoeft op te maken. Wij kunnen er voor zorgen dat de bedden bij uw aankomst al zijn opgemaakt, geeft u dit even aan bij uw reservering.

Fietsverhuur 

Op het park zijn diverse fietsen te huur: herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen. Ook verhuren wij kinderzitjes, driewielers voor de kids, buggy's en rolstoelen. De heren en damesfietsen beschikken over versnellingen en we hebben elektrische fietsen beschikbaar. U kunt de fietsen voor een dag huren of voor uw gehele verblijf op ons park.

Miele wassalon

Op ons park is een Miele wassalon aanwezig voor het wassen van uw was daarnaast kunt u ook gebruik maken van de droger zodat u met een koffer frisse kleding huiswaarts keert. Het muntje voor de wasmachine koopt u bij de receptie, u ontvangt er tevens een tablet waspoeder bij.

WiFi

Op het park verdeeld staan diverse WiFi palen in onze restaurants. U krijgt per gehuurde accommodatie een toegangscode zodat u gratis gebruik kan maken van WiFi, zo kunt u in contact blijven met het “thuisfront”, maar natuurlijk ook op de hoogte blijven van alle mogelijkheden in onze omgeving die te doen zijn. Zo zijn er leuke apps voor de Klompenpaden, de Grebbelinie en Utrechtse buitenplaatsen in de Appstore van Apple.

Attracties in de regio

Niet meer in de rij staan voor de kassa : koop van te voren uw kaarten online bij de attractie.  Bij de receptie kunt u folders vinden over: de Apenheul, Paleis het Loo, Walibi world, Dolfinarium, Openluchtmuseum, Koningin Julianatoren, Burgers Zoo, Ouwehands dierenpark, Dierenpark Amersfoort, Het Pluimveemuseum, Oude ambachten en speelgoedmuseum, Schatkids, Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Informatie uit de omgeving

Bij de receptie vindt u diverse informatie, folders en recreatiekrantjes uit de omgeving. Wij staan graag voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien.

Wandel- en fietsmogelijkheden

Het park ligt in een mooie omgeving om te wandelen en fietsen, de Gelderse Vallei, het gebied tussen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Bij de receptie zijn diverse routes verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld de klompenpaden lopen, dit zijn bewegwijzerde routes door boerenland en landgoederen. Er zijn twee klompenpaden die u vanaf het park kunt lopen.

Ook zijn er diverse fietsmogelijkheden, bij aankomst krijgt u van ons een gratis fietsknooppuntenkaart in onze directe omgeving maar wij verkopen ook diverse gratis fietsroutes.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie