Lees meer!

Heerlijk in de natuur!

Lees meer!

Fietsverhuur

Midden in de Gelderse Vallei, tussen het boerenland van Scherpenzeel en aan de rand van het bos ligt Landgoed Ruwinkel. Ontstaan rondom de historische boerderij "Klein Ruwinkel" vindt u naast diverse gezellige horecagelegenheden, een speeltuin, een all weather tennisbaan ook een super leuke 18 holes midgetgolfbaan. 

Fietsverhuur

Op ons landgoed kunt u een fiets huren om de omgeving sportief en gezond verder te ontdekken! Fiets langs kasteel Renswoude, Huize Scherpenzeel of Huize Doorn. Langs de vele boerenbedrijven die de regio rijk is. Pak de fiets naar één van de musea in de buurt of pak gewoon ergens een lekker terrasje. Uw eigen route stippelt u uit met onze Landgoed Ruwinkel Knooppuntenkaart.

Receptie Landgoed Ruwinkel

We beschikken over een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis mag parkeren. Alvorens u naar de fietsverhuur loopt regelt u op de receptie van het park uw huurfiets: voor het huren van een fiets hebben wij uw geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs nodig. Een huurfiets kost € 8,00 voor een dag. De fiets dient u voor 21:00 uur in te leveren. U vindt Landgoed Ruwinkel op de Ruwinkelseweg 11 in Scherpenzeel, Gelderland. Voor meer informatie belt u 

(033)277-7778

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie