boek hier

Koningsweekend op Landgoed Ruwinkel

boek hier

Royal

Het koninklijke midden van Nederland

koninklijk midden

"Wilhelmus van Nassau ben ik van Duitse bloed"  het nederlandse vorstenhuis is nauw met Duitsland verbonden. Kom uw vakantie vieren in het midden van Nederland op Landgoed Ruwinkel en ga op onderzoek naar het royale verleden van het midden van Nederland. 

Koningsdag in de Gelderse Vallei

Boek uw verblijf tijdens Koningsdag hierHuis Doorn 

Op ongeveer 15 kilometer afstand vindt u Huis Doorn. Tot aan zijn dood heeft Keizer Wilhelm van Duitsland hier in verbanning gewoond. Koningin Wilhelmina was een volle nicht van de keizer. Huis Doorn is in zijn oorspronkelijke staat achter gelaten en u kunt hier zien hoe de fameuse Duitse keizer zijn laatste jaren heeft doorgebracht.

Boek u vakantie hier

Paleis Soestdijk

Het woon en werk paleis van prinses Juliana en de Duitse prins Bernhard. In dit paleis is prinses Beatrix opgegroeid.  Het paleis staat na het overlijden van het koninklijke koppel leeg en is voor het publiek toegangkelijk. Ook het park om het paleis heen is de moeite waard van uw bezoek. Niet te bezoeken maar wel om de hoek van Paleis Soestdijk is kasteel Drakesteyn. In dit kasteel woont Prinses Beatrix. Vanaf 1 januari 2017 is het paleis verkocht en zal er grootscheeps gerenoveerd worden.

Paleis het Loo

In 1684 werd de bouw aangevangen van Paleis het Loo. Het paleis heeft vooral dienst gedaan als zomerverblijf of verblijf tijdens de jacht. In 1984 is het paleis opgeleverd uit een jarenlange renovatie en kunt u als bezoeker zien waar prinses Wilhelmina door de gangen heeft gerend en later met haar echtgenoot de duitse hertog Hendrik van Mecklenburg. 

Boek u vakantie hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof