Zoooooo veel te doen

Speeltuinen en attractieparken

Zoooooo veel te doen

Kids

Indoor speelparadijs

Kinderen zitten tegenwoordig te veel op de ipad, telefoon, laptop of spelcomputer. Daarom is het op vakantie zijn de ideale manier om ze meer buiten spelen te geven. Op Landgoed Ruwinkel ligt naast de dierenweide onze speeltuin. Hier kan bij droog weer natuurlijk heerlijk gespeeld worden. Heerlijk klimmen, springen, klauteren en kruipen, allemaal nodig voor de juist ontwikkeling van een kleine. Mochten de weergoden echter niet zo gunstig gezind zijn dan zit u zo midden in het land op een ideale positie want er is in elke windrichting wel een indoor-speelparadijs in de buurt te vinden.

Ons 6 persoons vakantiehuis Kids is speciaal ingericht voor uw gemak om op vakantie gaan met uw oogappeltjes: zo is er een superspeelse kinderkamer en beschikt het vakantiehuis over een Xbox Kinekt.

Vakantiehuis Kids

Voor het hele gezin een avontuurlijke buitenbeleving!

Met leuke vragen, grappige weetjes en gekke opdrachten is onze Smartphone Speurtocht een actieve wandelspeurtocht.

Samen met Lotje van Zomeren gaan jullie op zoek naar de geheime sleutels, die je de weg wijzen langs de leukste en mooiste plekken in de mooie natuur rondom Landgoed Ruwinkel. Als je een sleutel hebt gevonden, krijg je de volgende aanwijzing en kun je verder met de speurtocht. De speurtocht is ca. 3 km lang en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Download snel de gratis izi.TRAVEL app. Op de receptie ligt de handige flyer klaar.

De Lotje Smartphone Speurtocht is hartstikke 💚 gratis.

Beeldmerk Lotje Smartphone Speurtocht met achtergrond

Ballorig in Veenendaal, 11 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

In winkelstad Veenendaal vindt u één van de populairste indoorspeelparadijzen van de regio: Ballorig. Hier kunnen kinderen helemaal kind zijn en naar hartelust rennen, klimmen, klauteren en natuurlijk lawaai maken. Bezoek de website van Ballorig voor de actuele openingstijden. 

Boek uw vakantie

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Vakantiehuis 6 persoons Kids 

lees meer

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof