Indoor speelparadijs

Kinderen zitten tegenwoordig te veel op de ipad, telefoon, laptop of spelcomputer. Daarom is het op vakantie zijn de ideale manier om ze meer buiten spelen te geven. Op Landgoed Ruwinkel ligt naast de dierenweide onze speeltuin. Hier kan bij droog weer natuurlijk heerlijk gespeeld worden. Heerlijk klimmen, springen, klauteren en kruipen, allemaal nodig voor de juist ontwikkeling van een kleine. Mochten de weergoden echter niet zo gunstig gezind zijn dan zit u zo midden in het land op een ideale positie want er is in elke windrichting wel een indoor-speelparadijs in de buurt te vinden.

Ons 6 persoons vakantiehuis Kids is speciaal ingericht voor uw gemak om op vakantie gaan met uw oogappeltjes: zo is er een superspeelse kinderkamer en beschikt het vakantiehuis over een Xbox Kinekt.

Vakantiehuis Kids

Ballorig in Veenendaal, 11 kilomter vanaf Landgoed Ruwinkel

In winkelstad Veenendaal vindt u één van de populairste indoorspeelparadijzen van de regio: Ballorig. Hier kunnen kinderen helemaal kind zijn en naar hartelust rennen, klimmen, klauteren en natuurlijk lawaai maken. Bezoek de website van Ballorig voor de actuele openingstijden. 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie