Zonnen tijdens uw vakantie

Genieten van de Meivakantie

2021

Eindeloos fietsen in boerenland en natuur

Genieten van de natuur

Luxe vakantiehuis met zonnebank

Op vakantie in eigen land en met een lekker bruin kleurtje thuiskomen? Op Landgoed Ruwinkel hebben we twee type vakantiehuizen waar dit mogelijk is namelijk in een vakantiehuis 4 persoons luxe of een vakantiehuis 4 persoon sunshower (nieuw in 2018). Hoe lekker is het om na een een dag vol inspanning heerlijk even te ontspannen in de sauna en daarna onder de zonnebank (vakantiehuis luxe) of een heerlijke verkwikkende douche te nemen en ook nog wat bij te kleuren (vakantiehuis sunshower). Op Landgoed Ruwinkel vindt u naast vakantiehuizen ook nog landhuizen en chalets.  

Boek uw zonvakantie: 

4 persoons Vakantiehuis Luxe           4 persoons Vakantiehuis Sunshower 

 4 persoons vakantiehuis Sunshower

Meer dan de helft van onze facebook vrienden hebben aangegeven dat zij de voorkeur gaven aan een inloop douche op de begane grond van onze vakantiehuizen. Voor deze gasten hebben we een super leuk nieuw type vakantiehuis bedacht: de 4 persoons Vakantiehuis Sunshower. 

Zonlicht is belangrijk voor de aanmaak van vitamine D. De Sunshower kan u daarbij helpen! Speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes zoals onze inloopdouche! Overigens krijgt u er ook nog eens een leuk vakantiekleurtje voor terug. De sunshower kan ook op infraroodlicht stand gezet worden, op deze manier wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en kan het (reumatische) pijn verlichten. 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie