Zonnen tijdens uw vakantie

Genieten van de Meivakantie

2024

Eindeloos fietsen in boerenland en natuur

Genieten van de natuur

Luxe vakantiehuis met zonnebank

Op vakantie in eigen land en met een lekker bruin kleurtje thuiskomen? Op Landgoed Ruwinkel hebben we het type vakantiehuis waar dit mogelijk is namelijk in een vakantiehuis 4 persoon sunshower (nieuw sinds 2018). Hoe lekker is het om na een een dag vol inspanning  een heerlijke verkwikkende douche te nemen en ook nog wat bij te kleuren (vakantiehuis sunshower). Op Landgoed Ruwinkel vindt u naast vakantiehuizen ook nog landhuizen en chalets.  

Boek uw zonvakantie: 

4 persoons Vakantiehuis Sunshower 

 4 persoons vakantiehuis Sunshower

Meer dan de helft van onze facebook vrienden hebben aangegeven dat zij de voorkeur gaven aan een inloop douche op de begane grond van onze vakantiehuizen. Voor deze gasten hebben we een super leuk nieuw type vakantiehuis bedacht: de 4 persoons Vakantiehuis Sunshower. 

Zonlicht is belangrijk voor de aanmaak van vitamine D. De Sunshower kan u daarbij helpen! Speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes zoals onze inloopdouche! Overigens krijgt u er ook nog eens een leuk vakantiekleurtje voor terug. De sunshower kan ook op infraroodlicht stand gezet worden, op deze manier wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en kan het (reumatische) pijn verlichten. 

vh sunshower

Veelgestelde vragen over Landgoed Ruwinkel

Kan ik goed wandelen en fietsen vanaf Landgoed Ruwinkel? 🚢🏽

Wat is nu lekkerder dan heerlijk wandelend of fietsend de omgeving verkennen? De Gelderse Vallei is een uitermate geschikte plek voor het houden van een wandel- of fietsvakantie. Met Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel als uw uitvalsbasis zit u midden in de Gelderse Vallei. De ene dag wandelt u meer in de provincie Gelderland de andere dag kunt u de oostelijke kant van de provincie Utrecht ontdekken.

Kortom: een perfecte plek voor een heerlijke vakanties met wandelen, fietsen en dagtochtjes! 

Wat vind ik op de Utrechtse Heuvelrug? πŸƒ

Het Nationaal park de Utrechtse Heuvelrug staat bekend om zijn mooie en afwisselende natuurgebieden. Zo kunt u een wandeling maken op de Amerongse berg. Met 69,2 meter boven NAP het hoogste punt van de provincie Utrecht. Voor de mountainbikers onder ons is er een speciaal trail voor hen aangelegd. Lekker wandelen over de duinen bij Soest. Je vindt er o.a. het Nationaal Militair Museum, meerdere dierentuinen, de Pyramide van Austerlitz, Huis Doorn en nog veel meer... Lees meer op onze pagina over de Utrechtse Heuvelrug.

Wat voor activiteiten kan ik op het park doen? 🎾

U kunt tennissen. Lekker in de openlucht op de all-weather-tennisbaan. U kunt zelf uw rackets en tennisballen meenemen, maar deze zijn ook op het park te huur! De tennisbaan is per heel uur te huur. 

Wie speelt het klaar om een hole-in-one te slaan? Op onze 18 holes boeren minigolf kunt u naar hartenlust een balletje slaan! Wie wordt de winnaar? Op de receptie koopt u uw toegansbewijs. 

Even een balletje in de basketbalring gooien, het kan op ons kleine sportveldje.

Voor de liefhebbers is er een outdoor tafeltennistafel aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden.

Hoe ver is Nationaal Park De Hoge Veluwe? 🌳

De grote broer van de Utrechtse Heuvelrug, met onder andere het witte fietsenplan, het bekende Kröller-Müller museum met al haar waardevolle kunstschatten. Zeker ook uw bezoek waard is het minder bezochte Museonder: het eerste museum ter wereld onder de grond waarin u laagje voor laagje de bodem volgt tot aan het midden van de aarde. Toegangskaarten voor het nationale park verkopen we bij de receptie. Op het park zijn 1800 gratis witte fietsen waarmee u 5400 hectare natuurgebied kunt ontdekken. Binnen een half uurtje staat u voor de entree bij Otterlo.

Welke kortingen zijn er en wat zijn de kortingsvoorwaarden? πŸ’³

Op onze site vindt u te allen tijde de voordeligste prijzen

Wat is er voor de kinderen op het park te doen? 🧸

Op het park kunnen de kinderen zich goed vermaken in onze speeltuin, hier zijn diverse speeltoestellen te vinden.

In onze kleine dierenweide kunt u kennis maken met onze geitjes, biggetjes, schaapje, kippen, hoentjes en kalkoenen. Bij de weide staat een speciaal dierenvoederapparaat voor een gebalanceerd dieet voor onze harige en gevederde boerderijvrienden.

Voor de liefhebbers is er een outdoor tafeltennistafel aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden.

Ook is er een tennisbaan en minigolf met boerderijdieren. Er zijn super leuke skelters te huur. 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof