We wensen u een prettig verblijf!

In- en uitchecken

Landgoed Ruwinkel staat er om bekend om de gezellige ongedwongen sfeer tijdens het in- en uitchecken. Helaas moeten we de in- en uitcheck procedure op dit moment iets anders regelen dan dat u van ons gewend bent. We informeren u graag vooraf zodat u soepel kunt inchecken en snel geniet van een fijn verblijf. 

Uw accommodatie

Vanaf 16:00 uur 's middags op uw aankomstdag is de door u gehuurde accommodatie beschikbaar. Het door ons ingehuurde schoonmaakbedrijf heeft tussen 10:00 en 16:00 de tijd nodig om alle vrijgekomen accommodaties grondig te kunnen reinigen. 

Vooraf betalen

Wij verzoeken u uw verblijf vooraf digitaal te betalen, zodat dit bij aankomst niet meer geregeld hoeft te worden. Dit kan eenvoudig en snel in uw MIJNRUWINKEL omgeving. Ook wordt u vooraf nog een betalingslink toegestuurd zodat u veilig en foutloos kunt betalen in een ideal omgeving powered bij Buckaroo. Zo houden we samen het aantal contactmomenten zo klein mogelijk. 

Aankomst op het park

U wordt door onze medewerker welkom geheten en voorzien van de sleutel van uw accommodatie en een informatiemap. Zo is inchecken bij de receptie niet meer nodig en kunt u vanaf 16:00 uur genieten van uw accommodatie. 

Bij de receptie

Er mogen maximaal 3 gasten in de receptie voor de balie wachten. Houdt hier ook altijd 1,5 meter afstand van elkaar en vergeet uw mondkapje niet. Er is een looproute in de receptie aangemaakt zodat u er op één kant naar binnen loopt en via een andere kant eruit. 

Vragen tijdens uw verblijf? stel ze per telefoon

Heeft u vragen tijdens uw verblijf? Naar de receptie komen is niet nodig. Deze stelt u eenvoudig via de interne telefoon (777), e-mail info@landgoedruwinkel.nl of per WhatsApp: +31 6 41 24 06 60

Contactloos uitchecken

U kunt bij vertrek altijd uw accommodatie sleutel in de gekleurde klompen deponeren in het huisje naast de tennisbaan. Op de vrij- en maandagen zullen wij ook weer klaar staan om u uit te zwaaien. U kunt bij onze medewerker contactloos uw sleutel deponeren. 

Boek uw verblijf hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof