We wensen u een prettig verblijf!

In- en uitchecken

Landgoed Ruwinkel staat er om bekend om de gezellige ongedwongen sfeer tijdens het in- en uitchecken. Helaas moeten we de in- en uitcheck procedure op dit moment iets anders regelen dan dat u van ons gewend bent. We informeren u graag vooraf zodat u soepel kunt inchecken en snel geniet van een fijn verblijf. 

Uw accommodatie

Vanaf 15:00 uur 's middags op uw aankomstdag is de door u gehuurde accommodatie beschikbaar. Het door ons ingehuurde schoonmaakbedrijf heeft tussen 10:00 en 15:00 de tijd nodig om alle vrijgekomen accommodaties grondig te kunnen reinigen. 

Vooraf betalen

Wij verzoeken u uw verblijf vooraf digitaal te betalen, zodat dit bij aankomst niet meer geregeld hoeft te worden. Dit kan eenvoudig en snel in uw MIJNRUWINKEL omgeving. Ook wordt u vooraf nog een betalingslink toegestuurd zodat u veilig en foutloos kunt betalen in een ideal omgeving powered bij Buckaroo. Zo houden we samen het aantal contactmomenten zo klein mogelijk. 

Aankomst op het park

U wordt door onze medewerker welkom geheten en voorzien van de sleutel van uw accommodatie en een informatiemap. Zo is inchecken bij de receptie niet meer nodig en kunt u vanaf 15:00 uur genieten van uw accommodatie. 

Bij de receptie

Er mogen maximaal 3 gasten in de receptie voor de balie wachten. Houdt hier ook altijd 1,5 meter afstand van elkaar. Er is een looproute in de receptie aangemaakt zodat u er op één kant naar binnen loopt en via een andere kant eruit. 

Vragen tijdens uw verblijf? stel ze per telefoon

Heeft u vragen tijdens uw verblijf? Naar de receptie komen is niet nodig. Deze stelt u eenvoudig via de interne telefoon (777), e-mail info@landgoedruwinkel.nl of per WhatsApp: +31 6 41 24 06 60

Contactloos uitchecken

U kunt bij vertrek altijd uw accommodatie sleutel in de gekleurde klompen deponeren in het huisje naast de tennisbaan. Op de vrij- en maandagen zullen wij ook weer klaar staan om u uit te zwaaien. U kunt bij onze medewerker contactloos uw sleutel deponeren. 

Boek uw verblijf hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie