zoveel te doen in de omgeving

Midgetgolf op Landgoed Ruwinkel!

zoveel te doen in de omgeving

Fun!

Midgetgolf in Scherpenzeel

Midden in de Gelderse Vallei, tussen het boerenland van Scherpenzeel en aan de rand van het bos ligt Landgoed Ruwinkel. Ontstaan rondom de historische boerderij "Klein Ruwinkel" vindt u naast diverse gezellige horecagelegenheden, een speeltuin, een all weather tennisbaan ook een super leuke 18 holes midgetgolfbaan. 

Boerderij Klein Ruwinkel

Onze midgetgolfbaan is gesitueerd tegenover de historische boerderij en deze is in 2015 volledig gerenoveerd. Naast de boerderij ligt onze kleine dierenweide. In de dierenweide vindt u naast Knorretje het varken ook nog Tante Hen de kip, maar ook een paar schapen en Mekker het geitje. Het thema van onze midgetgolfbaan is, u heeft het vast al geraden: boerderijdieren. Wie slaat de minste slagen, wie wint dit spelletje?

Bread & Breakfast/Midgetgolf

Uw toegangsbewijs, sticks, spelkaarten en potloodje regelt u op de receptie/bread & breakfast van Landgoed Ruwinkel; € 4,00 per persoon. Uw auto parkeert u gratis op onze parkeerplaats. U vindt Landgoed Ruwinkel op de Ruwinkelseweg 11 in Scherpenzeel, Gelderland. U hoeft niet te reserveren.

Klik u hier voor de routebeschrijving.

Na afloop kunt u heerlijk & eerlijk lunchen in onze Bread & Breakfast! Hier serveren we het lekkere brood en gebak van Bakker Jan van Engelenhoven uit Scherpenzeel.

Familie- of kinderfeestje

Tevens is de midgetgolfbaan op Landgoed Ruwinkel bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld een familie- of kinderfeestje : combineer een spelletje midgetgolf met het eten van een heerlijke pannenkoek in Pannenkoekenhuis Hans & Grietje! Neemt u voor meer informatie contact op met Pannenkoekenhuis Hans & Grietje :

(033)277-7771

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie