Een heel fijn verblijf gewenst! 

Receptie Landgoed Ruwinkel

Welkom op Landgoed Ruwinkel!

Midden in de natuur van de Gelderse Vallei hopen we u een fijne en onbezorgde vakantie te kunnen bieden. Middels deze app willen we u meer service bieden vooraf, tijdens en na uw verblijf!  We hopen u wat wegwijs te kunnen maken op ons vakantiepark en de directe omgeving. Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op!

Contact met de receptie

Uw accommodatie

Op uw aankomstdag is de door u gehuurde accommodatie vanaf 16:00 uur beschikbaar. Het door ons ingehuurde schoonmaakbedrijf heeft tussen 10:00 en 16:00 de tijd hard nodig om alle vrijgekomen accommodaties grondig te kunnen reinigen. 

Vooraf betalen

Wij verzoeken u vooraf digitaal te betalen, zodat dit bij aankomst niet meer geregeld hoeft te worden.

Dit kan eenvoudig en snel in uw MIJNRUWINKEL omgeving. Ook wordt u vooraf nog een betaal link toegestuurd zodat u veilig en foutloos kunt betalen in een ideal omgeving powered bij Buckaroo. Zo houden we samen het aantal contactmomenten zo klein mogelijk. 

Aankomst op het park

U wordt door onze medewerker welkom geheten en voorzien van de sleutel van uw accommodatie: neemt u voor ons uw ingevulde registratieformulier mee? 

WiFi

Wij adviseren zo veel mogelijk uw digitale apparaten uit te houden en eens echt te genieten van elkaar, van de rust, van de natuur, van de vakantie maar mocht dan toch gebruik willen maken van de wifi dan: 

Voer de volgende stappen uit en maak gebruik van WIFI.

  • Ga naar instellingen
  • Maak verbinding met LR en uw huisnummer. Het wachtwoord is ruwinkel(+ uw huisnummer) Bijvoorbeeld: Verbinding LR120, wachtwoord is ruwinkel120

 

Vragen tijdens uw verblijf? stel ze per telefoon

Heeft u vragen tijdens uw verblijf? Naar de receptie komen is niet nodig. Deze stelt u eenvoudig via de interne telefoon (777), e-mail info@landgoedruwinkel.nl of per WhatsApp: +31 6 41 24 06 60

Vertrek

Voordat u vertrekt vragen we u om de accommodatie bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. Wilt u daarnaast het bedlinnen in een kussensloop in de gang te zetten en uw afval naar de afvalcontainers te brengen. Heeft u de open haard gebruikt? Graag de aslade legen in de vuilnisbak (de stofzuiger hier niet voor gebruiken). Alvast super bedankt!   De sleutel kunt u inleveren bij de receptie, ook als deze gesloten is : bij de tennisbaan staat een huisje waar u twee klompen ziet: in een van de klompen zit het sleutel deponeergat 

Contactloos uitchecken

U kunt bij vertrek altijd uw accommodatie sleutel in de gekleurde klompen deponeren in het huisje naast de tennisbaan. Op de vrij- en maandagen zullen wij ook weer klaar staan om u uit te zwaaien. U kunt bij onze medewerker contactloos uw sleutel deponeren. 

Boek uw volgende verblijf hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof