restaurants 

Gezellig eten op 't erf van Ruwinkel 

restaurants 

Eten

't Erf van Ruwinkel

Psst... wist u dat...
Rondom de monumentale boerderij Klein Ruwinkel kunt u plaats nemen op 't erf van Ruwinkel: een ruim opgezet terras op de plek waar voorheen het boerenerf was. 

In het gedeelte van de boerderij uit 1671 waar nog geen 50 jaar geleden de koeien nog melk gaven kunt u plaats nemen om zich lekker te laten verwennen met een oer Hollandse pannenkoek van Pannenkoekenboerderij Grietje. In de oude voerschuur vindt u familie restaurant juffrouw Tok met huisspecialiteit Kip Piri Piri maar daarnaast staan er ook nog heel veel andere lekkere gerechten op de kaart (van biefstuk tot vegetarisch). De Bread & Breakfast zit gevestigd in de receptie van Landgoed Ruwinkel: hier kunt u ontbijten maar zeker ook lunchen met het brood van de lokale bakker.

🥾 Onder aan de pagina leest u meer om uw dagje op 't Erf van Ruwinkel uit te breiden met een wandeling, potje minigolf  of tennis 🎾.

3 Restaurants op 't Erf van Ruwinkel

juffrouw tok restuarant vriendinnen907A8744juffrouw tok restaurant met kids907A8573

Leuk om te weten...

  • Ga voor dat u gaat eten gezellig een potje midgetgolfen op onze boerderij dieren midget golf (toegangskaartjes koopt u op de receptie van Landgoed Ruwinkel) 
  • Of huur onze tennisbaan (gaat per heel uur) 
  • Op 't erf vindt u een mooi oude tractor die ooit dienst heeft gedaan op Landgoed Ruwinkel. De tractor is weer in oude luister hersteld en staat voor aan het plein voor u klaar om mee op de foto te gaan. 
  • Mocht er iemand geen pannenkoek lusten? Geen nood! Pannekoekenboerderij Grietje serveert ook friet met een lokale snack.
  • Kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin van Landgoed Ruwinkel (gratis te gebruiken! gelegen naast de parkeerplaats) 
  • Gratis uitje: vanaf Landgoed Ruwinkel loopt u zo het Klompenpad het Breedschoterpad op. Volg de gele klompjes en u komt na dik zes kilometer door bos en boerenland weer terug op uw startpunt.

midgetgolf 5DSCF7191

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie