restaurants 

Gezellig eten op 't erf van Ruwinkel 

restaurants 

Eten

Tennis

Midden in de Gelderse Vallei: Tennis tussen het bos en het boerenland!

Iedereen is welkom op Landgoed Ruwinkel, ook om te tennissen. Onze goed onderhouden tennisbaan is een zogenaamde All Weather baan. Dat betekent dat er na een eventuele regenbui direct weer gespeeld kan worden maar dit zorgt er ook voor dat er optimale speeleigenschappen ontstaan.

U vindt ons op de Ruwinkelseweg 11 in Scherpenzeel. Vanaf Veenendaal, krijgt u paar kilometer na Renswoude de borden van Landgoed Ruwinkel te zien. Komt u vanaf Barneveld dan neemt u de weg naar Scherpenzeel en ziet u vanzelf de borden Landgoed Ruwinkel aan de weg staan.

Reserveren voor het tennissen kan per heel uur. 

Reserveren via

WhatsApp: +31 6 41 24 06 60 (alleen tijdens kantooruren) of  (033)277-7777

Een uur tennissen voor  € 12,50

Een half jaar tennissen voor € 175,00

Een jaarlang op hetzelfde tijdstip van de week tennissen kan voor slechts  € 325,00 !

tennis baan tennisbaan 907A0887

Op ons landgoed mag u gratis parkeren, ook als u alleen maar een boswandeling wilt gaan maken! We hebben een gezellig plein waar u wat kunt drinken maar natuurlijk ook de stevige trek kunt stillen met een lekkere dikke pannenkoek van Pannenkoekenboerderij Grietje of de lekkerste Kip Piri Piri van Nederland bij Juffrouw Tok.

Kinderen kunnen zich tijdens uw potje tennis gratis vermaken in onze buitenspeeltuin. Ook hebben wij een volledig gerenoveerde midgetgolfbaan waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden!

Vanuit Veenendaal of Barneveld bent u met 10 minuten rijden op het park. Of op de fiets vanuit Renswoude, Scherpenzeel of Woudenberg als lekkere opwarmer! Graag tot ziens!

kids speeltuin ruwinkel 907A9063

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie