zorg en vakantie

Lees meer!

Op vakantie dialyseren in Ziekenhuis de Gelderse Vallei!

Lees meer!

zorg!

aanvullende zorg op vakantie

Kinderaccommodaties 

Speciaal voor gezinnen met kleine kinderen hebben we onze vakantiehuizen 6 persoons kids. Het maakt uw verblijf een stuk makkelijker want deze accommodatie is voorzien van alle gemakken zoals een kinderbed, -stoel, box, bad, wipstoel en een aankleedkusen maar heeft u de beschikking over ondermeer een wasmachine, droger maar zeker ook een leuk detail is het bad welke kan bubbelen zodat uw kinderen zich kunnen vermaken in het bubbelbad of uwzelf lekker tot rust komt in het bad. Daarnaast heeft u de beschikking over een Xbox Kinect om gezellig beweeg spelletjes te spelen met uw kinderen. De kinderkamer is volledig ingericht op het speelplezier van uw kinderen en beschikt over een gezellige hoogslaper. 

Boek uw vakantiehuis 6 persoons kids hier: 

Week, weekend of midweek 

  • Volop leuke activiteiten in de omgeving 
  • Veilig en volledig ingerichte accommodatie
  • Prettig overzichtelijk zwembad
  • Midden in de natuur en het boerenland 

Centraal in Nederland ligt Landgoed Ruwinkel. De ideale uitvalsbasis voor leuke attracties in de omgeving. In het midden van het land liggen maar liefst drie dierentuinen: Ouwehands Dierenpark, Dierenpark Amersfoort en Burgers Zoo Arnhem. Wat dacht u van het Nijntje museum in Utrecht of de speeltuin van de Pyramide van Austerlitz

Activiteiten voor een vakantie met baby

Op Landgoed Ruwinkel beschikt over een overzichtelijk zwembad zodat u goed zicht heeft op uw kleintjes. Daarnaast is er een klein peuterbadje voor de nog jongere kinderen. Bij de vakantiehuizen kids staat er een kleine zandbak en een speelhuisje, beschikken we over een wat grotere speeltuin voor het zwembad. In onze dierenweide hebben we kippen, geitjes, varkens De omgeving van de Gelderse Vallei is ideaal om lekker te wandelen met de kinderwagen.

Boek uw vakantiehuis 6 persoons kids hier: 

Week, weekend of midweek 

Bijzondere zorg nodig tijdens uw vakantie? 

Heeft u zorg nodig en kan u hierdoor niet op vakantie? Op Landgoed Ruwinkel is dit mogelijk. Speciaal voor gasten die bijzondere zorg nodig hebben tijdens een week, weekend of midweek er tussen uit werken wij samen met Buurtzorg Nederland. Zij bieden u persoonlijke verzorging en verpleging tijdens uw vakantie! U krijgt de zorg en begeleiding die nodig is, en mocht het nodig zijn zorgen zij ook voor hulpmiddelen. Zorg op maat! Ook tijdens uw vakantie! Voor meer informatie, aanvragen en/of vragen neemt u gerust contact met hen op:

Site: www.buurtzorgnederland.com
Mailadres: renswoudescherpenzeel@buurtzorgnederland.com
Telefoon: 06 – 13 18 39 13

Boek uw vakantiehuis hier: 

Week, weekend of midweek 

  • Volop genieten van de rust en de natuur 
  • Verzorging in uw vakantiehuis
  • Diverse attracties en culturele uitstapjes in de omgeving
  • Diverse leuke horeca gelegenheden op het park zelf

Centraal in Nederland ligt Landgoed Ruwinkel. De ideale uitvalsbasis voor leuke attracties in de omgeving. In het midden van het land liggen maar liefst drie dierentuinen: Ouwehands DierenparkDierenpark Amersfoort en Burgers Zoo Arnhem. Wat dacht u van het Nijntje museum in Utrecht of de speeltuin van de Pyramide van Austerlitz

Dialyseren?

Mocht u zich moeten dialyseren dan kan dat als gast van Landgoed Ruwinkel in ons regionale Ziekenhuis de Gelderse Vallei in Ede. Het ziekenhuis ligt centraal op de Veluwe en daarom ontvangen zij jaarlijks veel dialysepatiënten die op de Veluwe hun vakantie vieren. De zorg die verstrekt wordt is uitstekend en professioneel van een enthousiast team dialyseverpleegkundigen en nefrologen. Maar liefst twintig dialysestations staan er op deze moderne afdeling klaar. En omdat u in het voedingsziekenhuis van Nederland verblijft (midden in de Foodvalley) kunt u ook gratis gebruikmaken van hun unieke maaltijdservice speiciaal samengesteld voor dialysepatiënten. Uw medevakantiegangers zijn ook van harte welkom op de afdeling. Tegen een kleine vergoeding kunnen zij ook een hapje mee-eten en kiezen van de (algemene) menukaart.

Vanaf Landgoed Ruwinkel bent u met de auto binnen 22 minuten in het ziekenhuis. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van Ziekenhuis Gelderse Vallei of telefonisch 0318-43 42 01.

Boek uw vakantiehuis hier: 

Week, weekend of midweek 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie