Amersfoortse Wandel Tweedaagse

LEUK!

  Heerlijk wandelen in de natuur!

Amersfoortse Tweedaagse 2025

20 en 21 juni 2025 is het weer zover: de Amersfoortse wandeltweedaagse !

Kent u hem al? De Amersfoortse wandeltweedaagse? Een uitstekende oefening voor bijvoorbeeld de Vierdaagse van Nijmegen (of Apeldoorn). De Vierdaagse van Nijmegen wordt in 2025 voor maar liefst de 116de keer gelopen en omdat dit zo'n speciaal jaar is zijn er meerdere mogelijkheden. De Amersfoortste tweedaagse wordt dit jaar pensioengerechtigd: voor de 76ste keer gaat deze weer gelopen worden. De tweedaagse is een uitstekende training voor het stevige werk van de beroemde Vierdaagse. 

De afgelopen jaren is deze Internationale Amersfoortse Tweedaagse voor vele wanderlaar(ster)s dan ook uigegroeid tot een begrip. De organisatie heet u dan ook van harte welkom om een keer mee te doen met deze bijzondere wandeltocht. 

Boek hier uw accommodatie voor de 2daagse

Het goed uitgezette parcours gaat dwars door veel natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug en de Soesterduinen en is grotendeels autovrij en bovenal kenmerkt het een opperbeste gezellige stemming. Elk jaar verandert het parcours een klein beetje: op vrijdag gaan alle afstanden richting Soesterberg en Soest en op de zaterdag richting Leusden, Woudenberg en over Landgoed Den Treek/Henschotermeer. Onderweg zijn er genoeg rustgelegenheden.

Er zijn verschillende afstanden: van zowel 50, 40 als 30 kilometer. Hoe minder kilometers er gelopen worden hoe later de start tijd. 
De voorinschrijving kost slechts 20,00 euro en doet u hier op de officiele site van de Amersfoortse Tweedaagse.

Vanaf Landgoed Ruwinkel bent u binnen 24 autominuten op het parkeerterein van het startpunt van deze Tweedaagse. 

Boek hier uw accommodatie voor de 2daagse

Namens alle medewerkers van Landgoed Ruwinkel wensen we alle wandelaars heel veel succes toe!! 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof