Midden in de natuur

Chalet huren op Landgoed Ruwinkel

Lekker comfortabel op vakantie in het midden van Nederland? Dicht bij de natuur en nooit ver weg van cultuur? Huur dan één van de 30 chalets op Landgoed Ruwinkel. De chalets bieden u veel privacy omdat deze omgeven worden door natuurlijke begroeiing. Landgoed Ruwinkel is prachtig gelegen aan de rand van een mooi bos en de weilanden van de Gelderse Vallei. De jonge gasten kunnen naar hartelust in de leuke speeltuin spelen of in het overdekte zwembad lekker zwemmen.

Boek hier uw vakantie

Voordelen van een chalet 

  • Eén van de voordeligste vakanties op Landgoed Ruwinkel;
  • U stapt direct de natuur in;
  • Centrale verwarming, vaatwasser, magnetron en televisie
  • Gratis WiFi
  • Zelfs huisdiervriendelijke chalets!

Een chalet huren biedt vele voordelen. Prijstechnisch is dit één van de voordeligste vakanties. Een chalet brengt u dichter bij de natuur want u stapt direct in uw tuin. Onze chalets hebben gezellige rieten daken en zijn van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, magnetron en televisie. En ook in onze chalets kunt u gebruik maken van ons (gratis) WiFi netwerk. We beschikken zelfs over chalets waar uw hond (of ander huisdier) ook mag verblijven. Zo kunt u met het complete gezin genieten van de vakantie.

Boek dat voordeel!

Wij beschikken over drie verschillende types chalets: 

de Chalet 4 persoons  is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen van maximaal 14 jaar oud

de Chalet 2 persoons geschikt voor twee volwassenen 

de Weidestudio (geschikt voor twee personen) Het verschil met de gewone chalets is dat in de Weidestudio het bed centraal staat! Vanuit het bed heerlijk de tuin in kijken!                     

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof