Lekker lang genieten met Pinksteren

2019

Hemelvaart

Kom naar de groene Gelderse Vallei in mei! Geniet van wat de natuur te bieden heeft. Boek een lang Hemelvaartweekend om volop te kunnen genieten.

Vanaf Landgoed Ruwinkel bent u op de fiets zo bij leuke toeristische uitstapjes. Ontdek al fietsend de Grebbelinie of fiets op uw gemak en genietend van het voorjaarszonnetje naar het Speelgoedmuseum in Terschuur. Een zeer leuke fietstocht is richting de stad Veenendaal daar kan goed geshopt worden in het gezellige stadshart. Vanaf Veenendaal fietst u naar Amerongen om een bezoek te brengen aan het Kasteel Amerongen. Vanaf de top van de Amerongse berg rijdt u zonder te hoeven trappen de Gelderse Vallei in.  

Amersfoort

Een andere leuke fietstocht is met de zogenaamde fietsboot Eemlijn in Amersfoort. Deze boot vaart over de rivier de Eem en heeft diverse afstapplaatsen: U kunt dan zelf bepalen waar u afstapt om via het prachtige Eemland weer terug te fietsen naar de stad Amersfoort. Deze optie is voor de kilometervreters onder ons of degene met een electrische fiets. De afstand tussen Landgoed Ruwinkel en Amersfoort is ongeveer 15 kilometer. Amersfoort is sowieso uw bezoek waard! De oude binnenstad is zeer mooi geconserveerd en u vindt hier gezellige pleintjes met volle terrassen. Verder kent Amersfoort een aantal bekende attracties zoals Dierenpark Amersfoort, het bekende Mondriaan huis alsmede de beroemde middeleeuwse Koppelpoort.

Boek uw Hemelvaart verblijf 2019 hieronder  

Extra lang Hemelvaart weekend dinsdag 28 mei tot maandag 3 juni 

Vakantiehuizen en villa's uitverkocht : alleen nog Chalets beschikbaar

Hemelvaart weekend van woensdag 29 mei tot maandag 3 juni 

Vakantiehuizen en villa's uitverkocht : alleen nog Chalets beschikbaar

Pre hemelvaart Midweek van maandag 26 mei tot woensdag 28 mei 

Beperkte beschikbaarheid

Dit zijn slechts suggesties: op onze zoek & boek pagina kunt u zelf uw aankomst datum invullen !

Graag tot ziens op Landgoed Ruwinkel !

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie