Lekker genieten met elkaar in de tuin

Hemelvaart

Kom naar de groene Gelderse Vallei in mei! Geniet van wat de natuur te bieden heeft. Boek een verblijf tijdens Hemelvaartom volop te kunnen genieten van de natuur.

Midweek is inclusief Hemelvaart 2024

Weekend vrijdag 10 mei 2024 online niet te boeken maar we hebben nog wel wat beschikbaar. Neem contact op met ons via 

Boek uw Pinkster verblijf 2024 hier -->  

Vanaf Landgoed Ruwinkel bent u op de fiets zo bij leuke fotogenieke plekjes. Ontdek al fietsend de Grebbelinie of fiets op uw gemak en genietend van het voorjaarszonnetje naar de beroemde kerktoren van Barneveld waar in de middeleeuwn Jan van Schaffelaar af sprong. Een zeer leuke fietstocht is richting de stad Veenendaal daar kan goed geshopt worden in het gezellige stadshart (maakt u eerst een afspraak voor het winkelen op de site van Veenendaalwinkelstad. Vanaf Veenendaal fietst u naar Amerongen om een bezoek te brengen aan het Kasteel Amerongen. Vanaf de top van de Amerongse berg rijdt u zonder te hoeven trappen de Gelderse Vallei in.  

kids speeltuin ruwinkel 907A9073Kids midget golf 907A9958

Amersfoort

U kunt dan zelf bepalen waar u afstapt om via het prachtige Eemland weer terug te fietsen naar de stad Amersfoort. Deze optie is voor de kilometervreters onder ons of degene met een electrische fiets. De afstand tussen Landgoed Ruwinkel en Amersfoort is ongeveer 15 kilometer. Amersfoort is sowieso uw bezoek waard! De oude binnenstad is zeer mooi geconserveerd en u vindt hier gezellige pleintjes voor afhaal horeca. Verder kent Amersfoort de beroemde middeleeuwse Koppelpoort en de zogenaamde Monikkendam.

Zonder zorgen boeken bij Landgoed Ruwinkel 

  • Gratis omboeken
  • Gratis annuleren
  • Later betalen
  • In termijnen betalen

Klik op de button zonder zorgen boeken hoe het precies werkt:

Zonder zorgen boeken

Midweek inclusief Hemelvaart 2024

Weekend vrijdag 10 mei 2024 online niet te boeken maar we hebben nog wel wat beschikbaar. Neem contact op met ons via 

Boek uw Pinkster verblijf 2024 hier -->  

Waarom Landgoed Ruwinkel ?

  • Kleine dorpjes en natuurgebieden allemaal op fietsafstand.
  • Kom optimaal genieten van deze rust.
  • Wandel over één van de vele Klompenpaden,
  • Fiets over de Grebbelinie
  • Bezoek leuke kleine Gelderse én Utrechtse dorpjes op één dag 

Het kan allemaal tijdens uw verblijf in landhuis, vakantiehuis of chalet op vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Met zowel de Veluwe als de Utrechtse Heuvelrug om de hoek bent u nooit ver weg van een Nationaal Park. Landgoed Ruwinkel ligt in het boeren buitengebied van de Gelderse Vallei tegenover een bos.

Op zoek naar een andere periode? 
Neem een kijkje in onze Zoek & Boek

Veelgestelde vragen over Hemelvaart op Landgoed Ruwinkel

Kan ik goed wandelen en fietsen vanaf Landgoed Ruwinkel? 🚢🏽

Wat is nu lekkerder dan heerlijk wandelend of fietsend de omgeving verkennen? De Gelderse Vallei is een uitermate geschikte plek voor het houden van een wandel- of fietsvakantie. Met Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel als uw uitvalsbasis zit u midden in de Gelderse Vallei. De ene dag wandelt u meer in de provincie Gelderland de andere dag kunt u de oostelijke kant van de provincie Utrecht ontdekken.

Kortom: een perfecte plek voor een heerlijke vakanties met wandelen, fietsen en dagtochtjes! 

Wat vind ik op de Utrechtse Heuvelrug? πŸƒ

Het Nationaal park de Utrechtse Heuvelrug staat bekend om zijn mooie en afwisselende natuurgebieden. Zo kunt u een wandeling maken op de Amerongse berg. Met 69,2 meter boven NAP het hoogste punt van de provincie Utrecht. Voor de mountainbikers onder ons is er een speciaal trail voor hen aangelegd. Lekker wandelen over de duinen bij Soest. Je vindt er o.a. het Nationaal Militair Museum, meerdere dierentuinen, de Pyramide van Austerlitz, Huis Doorn en nog veel meer... Lees meer op onze pagina over de Utrechtse Heuvelrug.

Wat voor activiteiten kan ik op het park doen? 🎾

U kunt tennissen. Lekker in de openlucht op de all-weather-tennisbaan. U kunt zelf uw rackets en tennisballen meenemen, maar deze zijn ook op het park te huur! De tennisbaan is per heel uur te huur. 

Wie speelt het klaar om een hole-in-one te slaan? Op onze 18 holes boeren minigolf kunt u naar hartenlust een balletje slaan! Wie wordt de winnaar? Op de receptie koopt u uw toegansbewijs. 

Even een balletje in de basketbalring gooien, het kan op ons kleine sportveldje.

Voor de liefhebbers is er een outdoor tafeltennistafel aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden.

Hoe ver is Nationaal Park De Hoge Veluwe? 🌳

De grote broer van de Utrechtse Heuvelrug, met onder andere het witte fietsenplan, het bekende Kröller-Müller museum met al haar waardevolle kunstschatten. Zeker ook uw bezoek waard is het minder bezochte Museonder: het eerste museum ter wereld onder de grond waarin u laagje voor laagje de bodem volgt tot aan het midden van de aarde. Toegangskaarten voor het nationale park verkopen we bij de receptie. Op het park zijn 1800 gratis witte fietsen waarmee u 5400 hectare natuurgebied kunt ontdekken. Binnen een half uurtje staat u voor de entree bij Otterlo.

Welke kortingen zijn er en wat zijn de kortingsvoorwaarden? πŸ’³

Op onze site vindt u te allen tijde de voordeligste prijzen

Wat is er voor de kinderen op het park te doen? 🧸

Op het park kunnen de kinderen zich goed vermaken in onze speeltuin, hier zijn diverse speeltoestellen te vinden.

In onze kleine dierenweide kunt u kennis maken met onze geitjes, biggetjes, schaapje, kippen, hoentjes en kalkoenen. Bij de weide staat een speciaal dierenvoederapparaat voor een gebalanceerd dieet voor onze harige en gevederde boerderijvrienden.

Voor de liefhebbers is er een outdoor tafeltennistafel aanwezig, waar gebruik van gemaakt kan worden.

Ook is er een tennisbaan en minigolf met boerderijdieren. Er zijn super leuke skelters te huur. 

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof