Hemelvaart

Kom naar de groene Gelderse Vallei in mei! Geniet van wat de natuur te bieden heeft. Boek een lang Hemelvaartweekend om volop te kunnen genieten.

Vanaf Landgoed Ruwinkel bent u op de fiets zo bij leuke toeristische uitstapjes. Ontdek al fietsend de Grebbelinie of fiets op uw gemak en genietend van het voorjaarszonnetje naar het Speelgoedmuseum in Terschuur. Een zeer leuke fietstocht is richting de stad Veenendaal daar kan goed geshopt worden in het gezellige stadshart. Vanaf Veenendaal fietst u naar Amerongen om een bezoek te brengen aan het Kasteel Amerongen. Vanaf de top van de Amerongse berg rijdt u zonder te hoeven trappen de Gelderse Vallei in.  

Amersfoort

Een andere leuke fietstocht is met de zogenaamde fietsboot Eemlijn in Amersfoort. Deze boot vaart over de rivier de Eem en heeft diverse afstapplaatsen: U kunt dan zelf bepalen waar u afstapt om via het prachtige Eemland weer terug te fietsen naar de stad Amersfoort. Deze optie is voor de kilometervreters onder ons of degene met een electrische fiets. De afstand tussen Landgoed Ruwinkel en Amersfoort is ongeveer 15 kilometer. Amersfoort is sowieso uw bezoek waard! De oude binnenstad is zeer mooi geconserveerd en u vindt hier gezellige pleintjes met volle terrassen. Verder kent Amersfoort een aantal bekende attracties zoals Dierenpark Amersfoort, het bekende Mondriaan huis alsmede de beroemde middeleeuwse Koppelpoort.

Boek uw Hemelvaart verblijf 2018 hieronder -->  

Hemelvaart week van maandag 7 mei tot maandag 14 mei  

Hemelvaart midweek van maandag 7 mei tot vrijdag 11 mei  

Dit zijn slechts suggesties: op onze zoek & boek pagina kunt u zelf uw aankomst datum invullen !

Graag tot ziens op Landgoed Ruwinkel !

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie