Lekker lang genieten met Pinksteren

2021

Hemelvaart

Kom naar de groene Gelderse Vallei in mei! Geniet van wat de natuur te bieden heeft. Boek een lang Hemelvaartweekend om volop te kunnen genieten van de natuur.

Jubileum hart 50 jaar.jpg

Vanaf Landgoed Ruwinkel bent u op de fiets zo bij leuke fotogenieke plekjes. Ontdek al fietsend de Grebbelinie of fiets op uw gemak en genietend van het voorjaarszonnetje naar de beroemde kerktoren van Barneveld waar in de middeleeuwn Jan van Schaffelaar af sprong. Een zeer leuke fietstocht is richting de stad Veenendaal daar kan goed geshopt worden in het gezellige stadshart (maakt u eerst een afspraak voor het winkelen op de site van Veenendaalwinkelstad. Vanaf Veenendaal fietst u naar Amerongen om een bezoek te brengen aan het Kasteel Amerongen. Vanaf de top van de Amerongse berg rijdt u zonder te hoeven trappen de Gelderse Vallei in.  

Amersfoort

U kunt dan zelf bepalen waar u afstapt om via het prachtige Eemland weer terug te fietsen naar de stad Amersfoort. Deze optie is voor de kilometervreters onder ons of degene met een electrische fiets. De afstand tussen Landgoed Ruwinkel en Amersfoort is ongeveer 15 kilometer. Amersfoort is sowieso uw bezoek waard! De oude binnenstad is zeer mooi geconserveerd en u vindt hier gezellige pleintjes voor afhaal horeca. Verder kent Amersfoort de beroemde middeleeuwse Koppelpoort en de zogenaamde Monikkendam.

Zonder zorgen boeken bij Landgoed Ruwinkel 

  • Gratis omboeken
  • Gratis annuleren
  • Later betalen
  • In termijnen betalen

Klik op de button zonder zorgen boeken hoe het precies werkt:

Zonder zorgen boeken

Pre hemelvaart midweek 2022 

Boek nu uw Hemelvaart verblijf 2022

Boek uw Pinkster verblijf 2022 hier -->  

Waarom Landgoed Ruwinkel ?

  • Kleine dorpjes en natuurgebieden allemaal op fietsafstand.
  • Kom optimaal genieten van deze rust.
  • Wandel over één van de vele Klompenpaden,
  • Fiets over de Grebbelinie
  • Bezoek leuke kleine Gelderse én Utrechtse dorpjes op één dag 

Het kan allemaal tijdens uw verblijf in landhuis, vakantiehuis of chalet op vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Met zowel de Veluwe als de Utrechtse Heuvelrug om de hoek bent u nooit ver weg van een Nationaal Park. Landgoed Ruwinkel ligt in het boeren buitengebied van de Gelderse Vallei tegenover een bos.

Op zoek naar een andere periode? 
Neem een kijkje in onze Zoek & Boek

Jubileum hart 50 jaar.jpg

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie