Genieten op het erf van Ruwinkel

Lees meer!

Met je trouwe viervoeter op vakantie!

Lees meer!

Gezellig!

Op vakantie met uw hond

Op Landgoed Ruwinkel hebben we van bijna alle accommodaties een huisdiergeschikte versie. Uw trouwe viervoeter zal het waarderen als u een lekkere lange boswandeling maakt in het tegenover het park gelegen bos. Een wandeltocht van 6 kilometer als u de bordjes met de gele klompjes aanhoudt. Op Landgoed Ruwinkel vindt u vakantiehuizen, landhuizen en chalets voor een zorgeloos verblijf. 

Zorgeloos boeken bij Landgoed Ruwinkel: 

  • Gratis omboeken
  • Gratis annuleren
  • Later betalen
  • In termijnen betalen

Klik op de button zonder zorgen boeken hoe het precies werkt:

Zonder zorgen boeken

Boek uw vakantie met uw hond hier

6 persoons vakantiehuis Dogs 

Geen gesleep meer met de hondenmand, voederbakken of de bench. Het staat allemaal al voor u klaar in onze 6 persoons vakantiehuis Dogs. Deze speciale vakantiehuizen zijn dicht bij het hondentoilet gelegen. Lees hier meer over de faciliteiten van het 6 persoons vakantiehuis Dogs.

Leuke losloopgebieden voor honden

Amerongse berg

Aan de andere kant van de Amerongse berg vindt u het mooie Utrechtse plaatsje Amerongen. Hier kunt de leuke wandelroute Hoog-Laag lopen van het Utrechts Landschap. Een stuk van deze wandelroute gaat langs een honden losloopgebied. Uw hond zal deze lekkere wandeltocht waarderen en hierna kunt u samen met hem het pittoreske dorpje bekijken. 

Boswachterij Austerlitz

Boswachterij Austerlitz is onderdeel van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug-Noord en honden mogen in dit prachtige, uitgestrekte bos het hele jaar door loslopen bij de Franse put. Na de wandeltocht kunt u met aangelijnde hond en uw kind de speeltuin van de beroemde Pyramide van Austerlitz bezoeken. Er zijn diverse wandeltochten uitgezet in dit gedeelte van het Nationaal Park deze vindt u op de officiële site.

Losloopbossen in Leersum

Het losloopgebied het Lombokbos is en mooi, heuvelachtig bosgebied van 30 hectare ten noorden van Leersum. Honden mogen hier het hele jaar loslopen tussen de Uilentoren en de Maarsbergseweg. U kunt (gratis) parkeren bij de Uilentoren aan het einde van de Lomboklaan.

Ginkelse heide in Ede

De Ginkelse heide bij Ede is uitgestrekt waar een groot gedeelte de hond los mag rennen. Tip: omdat de heide weinig (natuurlijke) beschutting kent, is het handig om met warm weer wat te drinken meenemen voor de dorstige viervoeter. Op de Ginkelse heide vindt u overigens een ander filiaal van ons restaurant Juffrouw Tok

Boek ons Vakantiehuis Dogs 🐶hier  

andere accommodaties geschikt voor huisdieren boekt u hier : 

Boek een huisdiergeschikte accommodatie hier

Zorgeloos boeken bij Landgoed Ruwinkel: 

  • Gratis omboeken
  • Gratis annuleren
  • Later betalen
  • In termijnen betalen

Klik op de button zonder zorgen boeken hoe het precies werkt:

Zonder zorgen boeken

 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof