Heerlijk wandelen in de natuur!

Boek hier

Fietsen door de Gelderse ValleiĀ 

Boek hier

Midget golf op Landgoed Ruwinkel

Sportief!

Inspanning is ontspanning!

Sportief!

Leuke dingen doen in de Gelderse Vallei

Midden Nederland heeft naast de mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug als de Veluwe ook veel leuke attracties en gezellige steden waar het hele jaar door veel activiteiten georganiseerd worden. Ons landgoed ligt bijvoorbeeld zeer nabij het geografische hart van ons land. Op Landgoed Ruwinkel vindt u vakantiehuizen, landhuizen en chalets voor een zorgeloos verblijf en uitstekende uitvalsbasis voor leuke activiteiten in de directe omgeving.

Activiteiten op of vanaf Landgoed Ruwinkel

Onze collega Robert die samen met Kees de taken als technische dienst medewerker uitvoert heeft ook een activiteitenbureau Madventure. Met deze expertise in huis kunnen we super leuke activiteiten aanbieden zoals:

Aquafitness

Al sinds 2006 geeft zwemleraar Klaas op de dins-, donder- en vrijdagochtend aquafitness in ons zwembad. U doet oefeningen voor uw rug, nek, schouder, heupen, knieën en enkels op gezellige muziek. De les duurt ongeveer 45 minuten. Kosten voor deelname is € 6,00 per persoon inclusief een kop koffie, cappuchino of thee achteraf. Klik op de oranje button voor meer informatie!

Boogschieten

Dit is natuurlijk altijd een schot in de roos! We organiseren dit in het voorjaar en de zomer om de week op de zondagmorgen tussen 11 en 12 uur op het sportveldje, bij de slagboom. Deelname is geheel gratis. Wanneer u hier aan wilt deelnemen wilt u zich dan van te voren opgeven bij de receptie?! Wilt u de precieze data weten: klik dan op de oranje button Boogschieten hierboven.

GPS Speurtocht

Deze leuke speurtocht in het bos aan de overkant van het park start vanaf het park. Leuk voor jong en oud! Dit wordt wekelijks op zondagmorgen georganiseerd. We starten vanaf de receptie om 10 uur en dit zal ongeveer 2,5 uur duren. Geeft u zich even van te voren op bij de receptie. Voor de precieze data klikt u op de oranje button GPS Speurtocht hierboven

Steptocht Grebbelinie

Een leuke begeleide tocht op de step over de Grebbelinie, we starten vanaf het park. Onderweg is er op diverse plekken extra uitleg en toelichting! Dit organiseren we op woensdagmorgen in de schoolvakanties, we vertrekken om 10 uur en het zal ongeveer 2,5 uur duren. De kosten zijn € 7,50 pp. Graag van te voren op-geven bij de receptie. Druk op de oranje knop hierboven voor de juiste data.

Mountainbike

Naast onze fietsen en skelters, kunt u ook op aanvraag een mountainbike huren van Madventure. Ook krijgt u dan een leuke route mee die u vanaf het park gelijk kunt oppakken. Op de Utrechtse Heuvelrug kunt u een paar fantastische Moutainbike trails fietsen, u heeft hier wel een vignet voor nodig maar bij de huur van de mountainbike zit dat erbij in. Kosten voor de mountainbike zijn € 20 per dag, incl. vignet, helm en bidon. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, graag dit een dag van te voren opgeven bij de receptie.

Midgetgolf, tennissen, zwemmen

Naast georganiseerde activiteiten kunt op Landgoed Ruwinkel ook gezellig met z'n allen een potje midgetgolfen op onze op de boerderij geinspireerde midgetgolfbaan of sportief een potje tennissen op onze all weather tennisbaan of lekker een paar baantjes trekken in ons overdekte zwembad.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof