Heerlijk wandelen in de natuur!

Boek hier

Fietsen door de Gelderse ValleiĀ 

Boek hier

Van alles te doen

Midget golf op Landgoed Ruwinkel

Van alles te doen

Fun!

Sportief!

Inspanning is ontspanning!

Sportief!

Leuke dingen doen in de Gelderse Vallei

Midden Nederland heeft naast de mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug als de Veluwe ook veel leuke attracties en gezellige steden waar het hele jaar door veel activiteiten georganiseerd worden. Ons landgoed ligt bijvoorbeeld zeer nabij het geografische hart van ons land. Op Landgoed Ruwinkel vindt u vakantiehuizen, landhuizen en chalets voor een zorgeloos verblijf en uitstekende uitvalsbasis voor leuke activiteiten in de directe omgeving.

Activiteiten op of vanaf Landgoed Ruwinkel

Aquafitness

Al sinds 2006 geeft zwemleraar Klaas op de dins-, donder- en vrijdagochtend aquafitness in ons zwembad. U doet oefeningen voor uw rug, nek, schouder, heupen, knieën en enkels op gezellige muziek. De les duurt ongeveer 45 minuten. Kosten voor deelname is € 6,00 per persoon inclusief een kop koffie, cappuchino of thee achteraf. Klik op de oranje button voor meer informatie!

Mountainbike

Naast onze fietsen en skelters, kunt u ook op aanvraag een mountainbike huren van Madventure. Ook krijgt u dan een leuke route mee die u vanaf het park gelijk kunt oppakken. Op de Utrechtse Heuvelrug kunt u een paar fantastische Moutainbike trails fietsen, u heeft hier wel een vignet voor nodig maar bij de huur van de mountainbike zit dat erbij in. Kosten voor de mountainbike zijn € 20 per dag, incl. vignet, helm en bidon. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, graag dit een dag van te voren opgeven bij de receptie.

Midgetgolf, tennissen, zwemmen

Naast georganiseerde activiteiten kunt op Landgoed Ruwinkel ook gezellig met z'n allen een potje midgetgolfen op onze op de boerderij geinspireerde midgetgolfbaan of sportief een potje tennissen op onze all weather tennisbaan of lekker een paar baantjes trekken in ons overdekte zwembad.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof