Genieten van de Meivakantie

2019

Meivakantie

Midden in de natuur, nabij de Utrechtse Heuvelrug, het Nationaal Park de Veluwe en de Grebbelinie ligt Landgoed Ruwinkel. Met 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen, fietstochten en leuke dagtrips in de Gelderse Vallei. Breng een bezoekje aan het Pluimvee museum of trek met kids erop uit in een van de speeltuinen & pretparken in de omgeving.

Boek & verblijf tijdens de Meivakantie tot wel 25% vroegboek korting

Reserveer nu uw verblijf in 2020 en krijg maar liefst 25% vroegboekkorting!* 

*Deze actie is geldig tot 1 november 2019 en geldt alleen op weekend, midweek en weekverblijf in 2020 (waar nog geen korting op zit: anders geldt de hoogste korting) 

Bij stap 1 in het boekingsproces vult u de actiecode: vroegevogels2020 in en de korting wordt toegepast.

πŸ₯Deze actie is geldig tot 1 november en geldt alleen op weekend, midweek of weekverblijf in 2020 (waar nog geen korting op zit: anders geldt de hoogste korting)!

πŸ₯het weekend verblijf loopt van vrijdag tot maandag

πŸ₯een midweek verblijf loopt van maandag tot vrijdag

πŸ₯een week verblijf loopt van maandag tot maandag of van vrijdag tot vrijdag

  • Overnacht in een chalet, luxe vakantiehuis of landhuis
  • Gratis WiFi
  • Gratis fietsknooppuntenkaart
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Gebruik van overdekt zwembad

Prijzen & informatie lang Koningsweekend in de Meivakantie

Prijzen & informatie korte voordeel midweek in de Meivakantie

Prijzen & informatie aankomst 1 mei 2020

  • Kom volledig tot rust 
  • Geniet van de natuur
  • Ga er lekker een dagje op uit
  • Maak een mooie fietstocht
  • Breng een bezoek aan het Grebbelinie bezoekerscentrum

Ook een royale vakantie vieren? Boek een verblijf in één van onze landhuizen op Landgoed Ruwinkel.

Kom in de meivakantie naar Landgoed Ruwinkel. Ieder jaar wordt er in Wageningen herdacht dat op 5 mei 1945 in hotel de Wereld de capitulatie van Nazi Duitsland werd getekend. Vier dit feest mee op het bevrijdingsfestival in Wageningen. Dit is één van de grootste vieringen van onze vrijheid in Nederland. Binnen 30 autominuten bent u van Landgoed Ruwinkel in het hart van Wageningen.

Bevrijdingsfestival 2020 

Daar waar ooit de handtekening voor de vrede werd geplaatst is de plek voor grootse feesten. Naast dat er natuurlijk in de grote steden in het land diverse festivals plaats vinden is Wageningen het vlammende middelpunt. De vredesvlam brandt er altijd. Op dit ogenblik is het volledige programma nog niet bekend maar het belooft zoals ieder jaar een gezellig feestje te worden. Het bevrijdingsfestival in Wageningen moet u gewoon een keer zelf meemaken.

Paleis Soestdijk

Heeft u al eens kijkje genomen in het voormalige woon- en werkverblijf van Koningin Juliana en Prins Bernhard? Sedert het overlijden is het paleis en de paleistuin voor publiek opengesteld. Dit is de plek waar prinses Beatrix door de gang liep. Bekijk van dichtbij het beroemde bordes waar de voormalige Konigin het defile afnam. Neem een kijkje in de koninklijke keuken, daar waar het verhaal over gaat dat Koningin Juliana ten tijden van Kerst de warme chocolade melk voor haar personeel maakte. Vergeet ook niet een wandeling te maken door de prachtige paleistuin. 

Nationaal Militair Museum

Vrijheid dient verdedigd te worden. Dit gebeurt door defensie. Door de eeuwen heen hebben de bewoners van het huidige Koninkrijk der Nederlanden zich tegen ongewenste en ongenode gasten moeten verdedigen. Het Nationaal militair museum is gevestigd in een schitterend gebouw op voormalige vliegbasis Soesterberg. Dit nieuwe museum geeft een zeer gedetailleerd overzicht van defensie vanaf de begin tijd. Gelegen midden op de Utrechtse Heuvelrug is een wandeling in het park wat aangelegd is aanbevelingswaardig.

Reserveer nu uw verblijf in 2020 en krijg maar liefst 25% vroegboekkorting!* 

*Deze actie is geldig tot 1 november 2019 en geldt alleen op weekend, midweek of weekverblijf in 2019 (waar nog geen korting op zit: anders geldt de hoogste korting)!

Bij stap 1 in het boekingsproces vult u de actiecode: vroegevogels2020 in en de korting wordt toegepa

Prijzen & informatie lang Koningsweekend in de Meivakantie

Prijzen & informatie korte voordeel midweek in de Meivakantie

Prijzen & informatie aankomst 1 mei 2020

Keuterboeren

Deze mei vakantie in het Openlucht Museum in Arnhem kunnen de kids nader kennismaken met de beestenboel op de boerderij. Dagelijks vinden er activiteiten plaats op het kindererf. Zo kunnen de kinderen van dichtbij in aanraking komen met koeien, kippen, konijnen en nog meer voorkomende dieren op een boerderij. 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie