Omgeving Landgoed Ruwinkel

Ontspannen in uw prive sauna

Omgeving Landgoed Ruwinkel

Luxe

Beauty en wellness

Niets lekkerder dan na een flinke wandeltocht over bijvoorbeeld één van de vele Klompenpaden in de omgeving van Landgoed Ruwinkel heerlijk te ontspannen in de sauna. Het is per slot van rekening vakantie dus het draait allemaal om het grote relaxen. Naast onze eigen luxe vakantiehuizen met hun eigen sauna, lig bad dat kan bubbelen zijn er in de buurt van Landgoed Ruwinkel een flink aantal welnesscentra om een heerlijk dagje (of avond te vertoeven). 

Bekijk onze 4 persoons luxe vakantiehuizen

Sauna de Heuvelrug - Veenendaal 11 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Al 40 jaar een begrip in de regio! Hier kunt u terecht voor een dag vol verwennerij. Bijzondere sauna ervaringen zoals de SaunAquarium een mild warme sauna met een vochtig klimaat met relaxend zicht op tropische zeevissen of de 4 elementen grot sauna telkens als de klok op het halve uur staat ervaart u een show der elementen met aarde, water, lucht en vuur! Een leuke ervaring voor jong en oud (niet geschikt voor epileptici)! Benieuwd naar de andere sauna's? Check de website van Sauna de Heuvelrug.

Spa de Veluwe - Lunteren 11 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Bent u gecharmeerd van een kleinschalige maar gezellige sauna dan bent u in Lunteren op het juiste adres. Gelegen aan de rand van het bos van de zogenaamde Goudsberg (begin van de Veluwe) is het hier heerlijk bijtanken. Last minute mogelijkheden vanaf € 7,50! Benieuwd naar deze sauna? Bekijk hun website!

Thermen Soesterberg - Soesterberg 21 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Een andere regionale topper is Thermen Soesterberg met alleen al 17 verschillende sauna's maar ook verschillende baden. Gelegen in het Utrechtse Soesterberg kunt u zeker een hele dag genieten van de heerlijkste welness mogelijkheden. Ook kunt u hier diverse  beauty behandelingen ondergaan zoals gezichtsbehandelingen, massages of genieten van de weldaad van een echte hamam behandeling. Bekijk de diverse sauna's

Sauna Drôme - Putten 23 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Met een grote diversiteit aan verschillende sauna's van traditioneel tot de unieke sauna boot! Geniet optimaal van uw bezoek en boek er ook een beauty behandeling bij. Bekijk de site van Sauna Drôme Putten.

Liever uw eigen prive sauna?

Boek dan een 4 persoons luxe vakantiehuis op Landgoed Ruwinkel. Op de eerste etage van uw luxe vakantiehuis vindt u een sauna én zonnebank. Onze vakantiewoning beschikt over twee badkamers: één op de eerste etage en een badkamer op de begane grond. De badkamer op de begane grond beschikt over een ligbad met bruismogelijkheden. Dat is pas tot rust komen op vakantie! 

Boek uw 4 persoons luxe vakantiehuis

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie