<a href="https://www.landgoedruwinkel.nl/nl/vakantiehuizen">Zoek &amp; Boek</a>

Ontdek dierenpark Amersfoort

Zomer

Dierenpark Amersfoort

Ontdek Dierenpark Amersfoort

Aan de rand van het bos van de Utrechtse Heuvelrug en de mooie stad Amersfoort vindt u Dierenpark Amersfoort. Vanaf Landgoed Ruwinkel rijdt u in in zo'n 20 autominuten ( 21 kilometer) naar deze bijzondere dierentuin.  Bekijk hier alle dierentuinen in de omgeving van ons vakantiepark

Van slechts een handvol exotische dieren in 1948 is DIerenpark Amersfoort uitgegroeid naar een complete dierentuin. Er zijn een aantal thema gebieden te onderscheiden.

De Savanne

Op de overzichtelijke Savanne ziet u onder meer giraffen, zebra's, sitatoenga's en helmparelhoenders.

De stad der oudheid

In een sprookjesachtig decor leven hier kamelen, mantelbavianen, kaalkopibissen en vale gieren. Vanachter een superdikke glaswand kunt u oog in oog komen te staan met één van de siberische tijgers. Zo dichtbij zag u ze nooit!

De nacht

Een flink aantal dieren leven vooral 's nachts en houden overdag rust. Special voor deze dieren is dit verblijf gebouwd waarbij het overdag donker is en 's nachts licht. De dieren die u hier kunt spotten leven voornamelijk in het tropisch regenwoud. Dit is dan ook helemaal nagebouwd. Hier komt u dieren tegen uit Australië, Zuid-Amerika en Afrika zoals de voskoesoe, de luiaard en de doeroecoeli's of nachtaapjes. Geef u zelf een beetje de tijd zodat uw ogen aan de duisternis kunnen wennen.

Dinopark

Kom oog in oog te staan met de dieren uit het verre verleden. Zie zelf hoe groot deze giganten waren. U hoeft niet bang te zijn want deze dieren zijn natuurlijk niet meer in leven maar ze zien er wel levensecht uit.

Het woud

In het woud komt u beesten tegen die in de Nederlandse natuur leven. Aangezien het in de echte natuur moeilijk te spotten is blijft het leuk om ze nu van dichtbij te kunnen zien. 

Uniek: Expeditie rivier

Bekijk de beesten vanaf het water met een fietsboot. U vaart met deze boot langs verschillende gebieden en ziet de dieren dus van een andere kant. Super sportief en leuk!

Heeft u nog geen accommodatie geboekt en wilt u niet ver van Dierenpark Amersfoort verblijven? KIJK DAN HIER VOOR PRIJSINFORMATIE & BESCHIKBAARHEID

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

Vakantiehuis 6 persoons Kids 

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof