Rust en ruimte in de Gelderse Vallei

2024

Escaperooms

Misschien heeft u het al een keertje gedaan en bent u al een enorme fan maar misschien heeft u het nog nooit gedaan: een escaperoom. De meeste mensen zijn na één keertje spelen helemaal fan. Het klinkt natuurlijk raar om "opgesloten" te worden en dat u door middel van het oplossen van puzzels uw weg naar buiten vinden. Natuurlijk gaat het om een spel en niet om het feit dat u daadwerkelijk opgesloten zit. De meeste Escaperooms zijn zo gebouwd dat er door een medewerker meegekeken wordt die u mocht het nodig zijn kan helpen met clous om de puzzel op te lossen.

Mocht u zin hebben om zich te laten vermaken in een Escaperoom dan kunt u dat ook in de buurt van Landgoed Ruwinkel doen. We zullen de leukste Escaperooms hier toelichten.

Escape koffer familie de Bok 

De koffers van familie de Bok! Krijgen jullie hem open? Arie en Bep de Bok zijn vaste gasten op Landgoed Ruwinkel en komen ongeveer zo'n twee keer per jaar bij ons logeren. De laatste keer zijn zij hun koffers vergeten in hun vakantiehuis. Gelukkig komen ze snel weer bij ons logeren zodat zij de koffer zelf weer mee kunnen nemen naar huis. Nu hebben ze met de receptie gebeld met de vraag of we de koffer kunnen openen want ze hebben het vermoeden dat ze iets eetbaars in de koffer hebben gedaan en of wij dat er uit willen halen. Helaas weten Arie en Bep de codes niet meer.

Ons lukt het helaas niet! Lukt het jullie wel?? 

Hét Escape spel voor in uw vakantiehuis, landhuis of challet op Landgoed Ruwinkel. 

De koffer van familie de Bok huur je al voor € 39,95 en heb je gegarandeerd 1,5 uur speelplezier. Als jullie de koffer open krijgen dan wacht daar een verrassing voor jullie. 

IMG_3598.jpg

Escaperoom for Kids - Barneveld 10,9 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Zijn de meeste escaperooms eigenlijk te ingewikkeld voor kinderen dan hoeft u zich daar niet druk over te maken bij Escaproom for Kids in Barneveld. Daar zijn maar liefst drie verschillende escaperooms speciaal gemaakt voor kinderen dus een ideaal familie uitje. Wordt hier de kiem gelegd naar een toekomstige escape room verslaving?

Meer informatie Escaperoom voor Kids

The Circle - Veenendaal 11,5 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Zin om de wereld te redden in een van de meesterlijke escaperooms of stap in een andere wereld met VR experiences, versla uw vrienden, familie of collega’s in de pubquiz of ga de uitdaging aan met een interactieve GPS challenge in het centrum van Veenendaal: u kunt dit allemaal bij The Circle . De vele opties zorgen ervoor dat u een super leuke middag of avond met de activiteiten kunt vullen.

Meer informatie the Circle

The maxx - veenendaal

Een Flashcape Room is een kleinere en snellere variant van de bekende Escape Room. Laat je opsluiten en de race tegen de klok kan beginnen. Snelheid is geboden want je hebt slechts 15 minuten de tijd om te ontsnappen. Laat je niet gek maken en blijf logisch nadenken! De Flashcape Rooms zijn geschikt voor volwassenen (vanaf 14 jaar) met een kortere spanningsboog.

Meer informatie

EscapEde - Ede 13,9 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Lukt het u om te ontsnappen aan de vloek van het kamermeisje. Bij het boeken van hotelkamer 1803 wordt u een korte geschiedenis van de kamer verteld. Eenmaal binnen blijft het niet bij alleen verhalen.

Meer informatie Escapede

Laserloods - Amersfoort 20,8 kilometer van Landgoed Ruwinkel

Bij de Laserloods kunnen twee escaperooms gespeeld worden:  het geheim van professor Schnitzel kan ook door kids alleen gespeeld worden. Het mysterie van de boshut komt beter tot zijn recht voor volwassenen of het hele gezin.

Meer informatie Laserloods

 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie