Speeltuinen & pretparken

Speeltuin op Landgoed Ruwinkel

Op Landgoed ruwinkel hebben we een leuke speeltuin voor de kids met hier in speeltoestellen in ons boerderij thema. 

kids speeltuin ruwinkel 907A9005 kids speeltuin ruwinkel 907A8996

Happy farmer Ca. 13 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Heb je zin om een middagje te spelen? Ga dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes gezellig spelen in De Happyfarm! Wie durft er van de glijbaan en wie racet het hardst op de trekkertjes en skelters? Of houd je meer van konijntjes aaien? Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven! Voor de aller kleinsten is er een speciale soft-play ruimte en de grotere kinderen kunnen klimmen en klauteren in de apenkooi of springen op het springkussen. Kijk hier voor de openingstijden.

Walibi Holland Ca. 66 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Beleef een dag vol avontuur in Walibi Holland in Biddinghuizen. Neem een rit in de Goliath; de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux of beleef een unieke 5D Experience. Walibi is zonder twijfel de leukste dag uit in de regio. Een pretpark die je gezien moet hebben.

Boek van te voren uw tickets 🎢 

The Maxx Veenendaal  Ca. 10 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Bij the Maxx in Veenendaal hoeft u zich geen minuut te vervelen. Ideaal voor een regenachtige dag! Hier kunt u karten in elektrische karts. Lasergamen in een blacklight verlichte arena. Lekker ontspannen een potje poolen op één van de pooltafels. Spring een gat in de lucht op de trampoline park. Midgetgolf in de de glow-in-the-dark fabriek op een schitterende baan opgelicht met black lights. Spannend en zenuwslopend dat is de Escape Room.

Reserveer uw uitje hier

Ballorig Veenendaal Ca. 10 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Leuk en veilig spelen, daar draait het allemaal om bij Ballorig in Veenendaal Niet alleen met leuke, uitdagende speeltoestellen, die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne, maar ook de ouders/begeleiders zal het aan niets ontbreken. In het restaurant worden uitsluitend A-merken verkocht, zodat u op een ontspannende manier kunt kijken hoe uw kinderen zich uitleven in de veelzijdige speelhal.

Boeken bij Ballorig

Pyramide van Austerlitz  Ca. 11 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

De Pyramide van Austerlitz is een uitkijktoren boven op de Utrechtse Heuvelrug. Bovenop heeft u mooi zicht over het uitgestrekte bos en ziet u in de verte de steden Utrecht en Amersfoort liggen. De Pyramide is gebouwd door de Franse troepen ten tijden van Napoleon om de verveling van het leger dat hier gelegerd was tegen te gaan. Naast deze historische plek is een ook een speeltuin ontstaan compleet met luna attracties. Een leuk dagje weg op de Utrechtse Heuvelrug.

Website van Pyramide van Austerlitz

Schateiland Zeumeren Ca. 17 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Schieten met ballenkanonnen, bootjes besturen, goud zoeken, springen, klimmen en klauteren in een kasteel. En wat is er leuker dan dat de Kapitein of één van zijn piraten alle kinderen uitnodigt om een film te gaan kijken in de Kapiteinshut, gaat kluiskraken of gaat schatgraven. Weer of geen weer… Schateiland Zeumeren biedt gezinnen met kinderen een compleet dagje uit, het hele jaar door!

Leuke pagina van Schateiland Zeumeren

Boek uw vakantie hier

Super Fun Amersfoort Ca. 20 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel 

De plek in de regio voor allerlei diverse activiteiten zoals Speelparadijs, Bowling, Lasergame, Beachball, Super challenge hall, Racesim en een escape room. Kortom de plaats om je goed te vermaken!  

Bekijk de website van Super Fun

Monkey Town indoor speelparadijs Ca. 20 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Met ruim 1000 m2 is dit een kinder speelparadijs! klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, over de glijbanen glijden, spelen met super Lego, In de ballenbak spelen, springen op de trampolines en het luchtkussen. Er is gratis wifi en leesmappen voor de begeleiding. Kortom een super leuk plek! Er zijn meerdere vestigingen in de buurt van ons vakantiepark. De link die we hier hebben staan zijn;

Monkey Town Amersfoort

Monkey Town Ede

Monkey Town Voorthuizen

Julianatoren Ca. 40 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Koningin Juliana Toren in Apeldoorn is een compleet familiepark waar ook de hele kleintjes onder ons zich kunnen vermaken. Ga van de superhoge glijbaan of kom griezelen in het spookhuis. Jul de Torenmuis kom je samen met al zijn broertjes en zusjes overal in het park tegen. In dit familiepretpark raak je nooit uitgespeeld.

de site van Koningin Julianatoren

KidZcity Ca. 40 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Bij KidZcity in Utrecht zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen. Deze attracties zijn verspreid over 5000 m2! Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Het kan allemaal in KidZcity! Veilig en hygiënisch. Daar zorgen ze in KidZcity wel voor!

Kijken bij KidZcity online

Boek uw vakantie hier

Kartfabrique Utrecht Ca. 40 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours. Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen. En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er sinds kort Prison Island, een cellencomplex met 24 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en Escape Room dus. Als je op het einde van de dolle rit honger hebt gekregen, kan je genieten van een buffet of driegangenmenu in Het Ketelhuis.

Kartfabrique Utrecht bekijk uw mogelijkheden

Malkenschoten kinderparadijs Ca. 45 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel

Familiepark Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn heet nu Binky, het is een voordelig uitje voor het hele gezin! Alle attracties zijn gratis en er is voor ieder wat wils. Oftewel de leukste kinderboerderij van Nederland.

Binky of Malkenschoten kinderparadijs website

Boek uw vakantie hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie