Zwemmen

Wie aan vakantie denkt die denkt ook meteen aan zwemmen. Niets leuker dan waterpret of gewoon lekker baantjes trekken of zonnen in de zonneweide en af een toe een verkoelende duik te nemen: dat is gewoon vakantie. 

Nu beschikt Landgoed Ruwinkel zelf een overdekt overzichtelijk zwembad maar in de nabijheid van ons vakantiepark vindt u nog veel meer mogelijkheden om een plonsje te maken.

Landgoed Ruwinkel vindt het belangrijk om verankerd te zijn in de regio en wij sponsoren dan ook het schitterende buitenbad van Scherpenzeel 't Willaer genaamd. Verblijft u op Landgoed Ruwinkel dan mag u een toegangskaartje ophalen op de receptie. Op de fiets bent u in tien minuutjes bij dit mooie openlucht zwembad met

  • een peuterbad,
  • kinderspeeltuin,
  • ondiep bassin van 20 x 45 meter met een  42 meter lange glijbaan
  • wedstrijdbad van 21 x 50 meter met 2 duikplanken (1 en 3 meter hoog),
  • velden voor diverse balspelen,
  • kiosk voor versnaperingen en diverse zonneweiden (met schaduwplekken)

Kortom een perfecte plek om lekker te vertoeven tijdens de mooie Nederlandse lente & zomer. 

Bezoek de website van 't Willaer

Waar u zeker ook een dagje zou moeten vertoeven als u bij ons logeert is het unieke en schitterende Henschotermeer. Hier waant u zich op een tropisch eiland. Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug met witte zandstrand en kraakhelder water schiet u de meest mooie instragramwaardige foto's. 

Kijk op onze Henschotermeer pagina

Boek uw verblijf op Landgoed Ruwinkel hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie