Nazomervakantie

Heerlijk nazomeren!

Nazomervakantie

rust

Lees meer!

Lees meer!

Kids!

Jammie dat is lekker!

Lees meer!

Feest met de familie in de 8 persoons Premium!

Lees meer!

Groot!

Op vakantie met uw baby

Kinder accommodaties 

Speciaal voor gezinnen met kleine kinderen hebben we onze vakantiehuizen 6 persoons kids. Het maakt uw verblijf een stuk makkelijker want deze accommodatie is voorzien van alle gemakken zoals een kinderbed, -stoel, box, bad, wipstoel en een aankleedkusen maar heeft u de beschikking over ondermeer een wasmachine, droger maar zeker ook een leuk detail is het bad welke kan bubbelen zodat uw kinderen zich kunnen vermaken in het bubbelbad of uwzelf lekker tot rust komt in het bad. Daarnaast heeft u de beschikking over een Xbox Kinect om gezellig beweeg spelletjes te spelen met uw kinderen. De kinderkamer is volledig ingericht op het speelplezier van uw kinderen en beschikt over een gezellige hoogslaper. 

Boek uw vakantiehuis 6 persoons kids hier: 

Week, weekend of midweek 

  • Volop leuke activiteiten in de omgeving 
  • Veilig en volledig ingerichte accommodatie
  • Prettig overzichtelijk zwembad
  • Midden in de natuur en het boerenland 

Centraal in Nederland ligt Landgoed Ruwinkel. De ideale uitvalsbasis voor leuke attracties in de omgeving. In het midden van het land liggen maar liefst drie dierentuinen: Ouwehands Dierenpark, Dierenpark Amersfoort en Burgers Zoo Arnhem. Wat dacht u van het Nijntje museum in Utrecht of de speeltuin van de Pyramide van Austerlitz

Activiteiten voor een vakantie met baby

Op Landgoed Ruwinkel beschikt over een overzichtelijk zwembad zodat u goed zicht heeft op uw kleintjes. Daarnaast is er een klein peuterbadje voor de nog jongere kinderen. Bij de vakantiehuizen kids staat er een kleine zandbak en een speelhuisje, beschikken we over een wat grotere speeltuin voor het zwembad. In onze dierenweide hebben we kippen, geitjes, varkens De omgeving van de Gelderse Vallei is ideaal om lekker te wandelen met de kinderwagen.

Boek uw vakantiehuis 6 persoons kids hier: 

Week, weekend of midweek 

100procent_Kidsproof_KidsproofVakantie_96dpi[2][40][41][72]

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof