restaurants 

Gezellig eten op 't erf van Ruwinkel 

restaurants 

Eten

Pannenkoekenboerderij Grietje

Pannenkoekenboerderij Grietje is gevestigd in de deel (benaming voor het gedeelte dat als stal dienst deed) van de monumentale boerderij Klein Ruwinkel. In de monumentale boerderij uit 1671 kunt u daar waar nog geen 50 jaar geleden de koeien nog melk gaven heerlijk plaats nemen om zich lekker te laten verwennen met een oer Hollandse pannenkoek. Nergens krijgt u een dikkere pannenkoek dan bij de Pannenkoekenboerderij!

Vanaf 25 september geldt er nieuwe landelijke regelgeving. Wanneer u een bezoek binnen in onze restaurant wilt brengen dan moet u voldoen aan één van de volgende voorwaarden : U bent volledig gevaccineerd of u heeft een geldig herstelbewijs, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. 
Wij zullen deze met de corona check app samen met uw identiteitsbewijs moeten verifiëren 

Leuk om te weten

  • In 2018 is het terras grondig vernieuwd en heeft een nieuwe naam gekregen: Het Erf van Ruwinkel! De oude tractor is weer in oude luister hersteld en staat voor aan het plein voor u klaar om mee op de foto te gaan. 
  • Mocht er iemand geen pannenkoek lusten? geen nood! We serveren ook friet met een lokale snack.
  • Kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin van Landgoed Ruwinkel (gratis te gebruiken! gelegen naast de parkeerplaats) 
  • Gratis uitje: vanaf Landgoed Ruwinkel loopt u zo het Klompenpad de Daatselaar op. Volg de gele klompjes en u komt na dik zes kilometer door bos en boerenland weer terug op uw startpunt.

De top vijf van meest gegeten pannenkoek in 2020 op dit moment is: 

  1. Pannenkoek met spek: dé klassieker
  2. Mexicaanse pannenkoek
  3. Pannenkoek Shoarma 
  4. Italiaanse pannenkoek
  5. Appel pannenkoek

U bent ook van harte welkom op ons terras voor een gezellig drankje drinken of een kop koffie met een stuk appeltaart te nuttigen.

Wij vieren ook kinderfeestjes ivm verjaardagen. Neemt u a.u.b. contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Kom bij ons genieten op :

maandag  13:00 - 20:00 uur
dinsdag 14:00 - 20:00 uur
woensdag 12:00 - 20:00 uur
donderdag 12:00 - 20:00 uur
vrijdag 13:00 - 20:00 uur
zaterdag 12:00 - 20:00 uur
zondag 12:00 - 20:00 uur

Verblijven op Landgoed Ruwinkel? 

Pannenkoekenboerderij Grietje ligt op Landgoed Ruwinkel een vakantiepark met 87 vakantiehuizen, 3 landhuizen en 30 chalets. Boek een week, midweek of weekend en kom totaal tot rust tussen bos & boerenland. Boek hier uw verblijf.

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie