Rust en ruimte in de Gelderse Vallei

2024

Pinksteren

Midden in de natuur, nabij de Utrechtse Heuvelrug, het Nationaal Park de Veluwe en de Grebbelinie ligt Landgoed Ruwinkel. Dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen, fietstochten en leuke dagtrips in de Gelderse Vallei. Kom naar de groene omgeving tijdens Pinksteren! Geniet van wat de natuur te bieden heeft.

Boek uw Pinkster verblijf in 2024 hier -->  

Vrijdag 17 mei t/m dinsdag 21 mei 2024     Vandaag nog weg? Neem dan contact met ons op voor onze lastminute mogelijkheden : WhatsApp: +31 6 41 24 06 60 (alleen tijdens kantooruren)

Boek & verblijf tijdens Pinksteren

 • Overnacht in een chalet, luxe vakantiehuis of landhuis
 • Gratis WiFi
 • Gratis fietsknooppuntenkaart
 • Gratis wandel- en fietsroutes
 • Gebruik van overdekt zwembad

Zoek & boek een lang Pinksterweekend*
* Nu tijdelijk tot 30% korting op verblijven tijdens Pinksteren

De zon schijnt weer lekker, de temperaturen zijn nog niet te hoog: kortom ideaal fietsweer. U kunt diverse routes volgen van Landgoed Ruwinkel of u stippelt zelf uw route uit door middel van onze eigen fietsknooppunten kaart. Wat dacht u ervan om vanaf het park richting Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug te fietsen? Neem een pauze op het caribisch witte zandstrand van het Henschotermeer en fiets daarna door naar de Pyramide van Austerlitz. Tegen een kleine vergoeding mag u de Pyramide op van waar u over de toppen van het bos van de Utrechtse Heuvelrug een fantastisch uitzicht heeft. Bij helder weer kunt u de Onze lieve vrouwentoren van Amersfoort maar ook de moderne skyline van Utrecht zien.

Amersfoort

Een zeer leuke fietstocht is met de zogenaamde fietsboot Eemlijn in Amersfoort. Deze vaart over de rivier de Eem en heeft diverse afstapplaatsen: waarna u door het prachtige Eemland weer terug kunt fietsen naar de stad Amersfoort. Deze optie is voor de kilometervreters onder ons of degene met een electrische fiets. De afstand tussen Landgoed Ruwinkel en Amersfoort is ongeveer 15 kilometer. Amersfoort is sowieso uw bezoek waard! De oude binnenstad is zeer pittoresk. In Amersfoort vindt u onder andere Dierenpark Amersfoort, het bekende Mondriaan huis alsmede de beroemde middeleeuwse Koppelpoort.

amersfroot poort

Boek uw Pinkster verblijf in 2024 hier -->  

Vrijdag 17 mei t/m dinsdag 21 mei 2024 Vandaag nog weg? Neem dan contact met ons op voor onze last minute mogelijkheden : 
WhatsApp: +31 6 41 24 06 60 (alleen tijdens kantooruren)

Waarom Landgoed Ruwinkel ?

 • Attracties, musea en winkelcentra zijn allemaal op fietsafstand.
 • Kom optimaal genieten van deze rust.
 • Wandel over één van de vele Klompenpaden,
 • huur onze unieke escape koffer
 • doe de gratis speurtocht van Lotje van Zomeren
 • Fiets over de Grebbelinie en breng een bezoek aan het bezoekerscentrum Grebbelinie
 • Bezoek leuke kleine Gelderse én Utrechtse dorpjes op één dag 
 • Doe mee aan de zwemfitness gegeven door zwemleraar Klaas

Het kan allemaal tijdens uw verblijf in landhuis, vakantiehuis of chalet op vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Met zowel de Veluwe als de Utrechtse Heuvelrug om de hoek bent u nooit ver weg van een Nationaal Park. Landgoed Ruwinkel ligt in het boeren buitengebied van de Gelderse Vallei tegenover een bos.

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof