wandelen over de Goudsberg

Pinksteren

Kom naar de groene Gelderse Vallei in mei! Geniet van wat de natuur te bieden heeft. Boek een lang Pinksterweekend om volop te kunnen genieten.

De zon schijnt weer lekker, de temperaturen zijn nog niet te hoog: kortom ideaal fietsweer. U kunt diverse routes volgen van Landgoed Ruwinkel of u stippelt zelf uw route uit door middel van onze eigen fietsknooppunten kaart. Wat dacht u ervan om vanaf het park richting Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug te fietsen? Neem een pauze op het caribisch witte zandstrand van het Henschotermeer en fiets daarna door naar de Pyramide van Austerlitz. Tegen een kleine vergoeding mag u de Pyramide op van waar u over de toppen van het bos van de Utrechtse Heuvelrug een fantastisch uitzicht heeft. Bij helder weer kunt u de Onze lieve vrouwentoren van Amersfoort maar ook de moderne skyline van Utrecht zien.

Pinksterweekend 18 mei tot 22 mei 2018  

Pinksterweek vrijdag 18 mei tot 25 mei 2018 

Amersfoort

Een zeer leuke fietstocht is met de zogenaamde fietsboot Eemlijn in Amersfoort. Deze vaart over de rivier de Eem en heeft diverse afstapplaatsen: waarna u door het prachtige Eemland weer terug kunt fietsen naar de stad Amersfoort. Deze optie is voor de kilometervreters onder ons of degene met een electrische fiets. De afstand tussen Landgoed Ruwinkel en Amersfoort is ongeveer 15 kilometer. Amersfoort is sowieso uw bezoek waard! De oude binnenstad is zeer pittoresk. In Amersfoort vindt u onder andere Dierenpark Amersfoort, het bekende Mondriaan huis alsmede de beroemde middeleeuwse Koppelpoort.

Boek uw Pinkster verblijf 2018 hier -->  

Pinksterweekend 18 mei tot 22 mei 2018  

Pinksterweek vrijdag 18 mei tot 25 mei 2018 

De Gelderse vallei is het hele jaar door aantrekkelijk en niet alleen in het Pinksterweekend !

Dit zijn slechts suggesties: op onze zoek & boek pagina kunt u zelf uw aankomst datum invullen !

Graag tot ziens op Landgoed Ruwinkel !

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie