Meer Tok!

Kluiven mag!

Meer Tok!

Lekker!

Restaurant Juffrouw Tok

Reserveer online uw tafel hier!

Onder de bezielende leiding van chef kok Felipo Palmero is dit mooie familie restaurant weer te bezoeken. De voormalige oude schuur met originele houten spanten en een rieten kap is ontzettend sfeervol. Binnen is de inrichting warm en gezellig met maar liefst twee open haarden. 

Buiten is er zowel voor als achter een terras met mooi uitzicht!

Bij Juffrouw Tok kun je genieten van de lekkerste Kip Piri Piri van de houtskoolgrill. Daarnaast serveren zijn onder andere vleesgerechten en het vegetarische gerecht ontbreekt ook niet op de kaart. Het kip restaurant ligt aan de rand van bungalowpark "Landgoed Ruwinkel", bekend van zijn mooie wandel- en fietstochten. Zowel vakantiegasten van het park als gasten van buiten zijn van harte welkom. Bij de entree van het park kan er gratis worden geparkeerd, vlak bij het restaurant.  

  • Tip: parkeer de auto op de riante parkeerplaats bij Landgoed Ruwinkel en maak eerst een stevige wandeling door het bos en boerenland. Vanaf Landgoed Ruwinkel kunt u één van de leukste Klompenpaden lopen! Loop vanaf de ingang het bos in en volg de bordjes met klompjes en u komt vanzelf weer op het park terug. Daarna heerlijk rond de open haard van juffrouw Tok genieten van de lekkerste gerechten.
  • Op parkeerplaats staan ook oplaadpalen voor uw elektrische auto.

Alvast de menukaart bekijken doet u hier!

juffrouw tok restuarant vriendinnen907A8732juffrouw tok restaurant met kids907A8603

Kindvriendelijk restaurant met speelhoek

Kinderen zijn van harte welkom bij Juffrouw Tok Scherpenzeel. Ons kiprestaurant serveert een speciaal kindermenu. Ook is er voor de kids een speelhoekje. Daar kunnen ze zich vermaken met bordspelletjes (behendigheidsspellettjes), kleurplaten en tekenfilms. natuurlijk mogen de kinderen gratis gebruik maken van de speeltuin op Landgoed Ruwinkel. Super leuk om de dierenweide te aaien: was voor dat je gaat eten wel even de handen. 

juffrouw tok Anna tjalling en jelte Z06_2145 juffrouw tok restaurant met kids907A8666

Voedselallergieën geen probleem

Ben je allergisch voor bepaalde voedselbestanddelen? Geen probleem bij juffrouw Tok Scherpenzeel. Wel is het fijn als jedit even van tevoren meldt. Dan krijg je ons allergenenoverzicht en kunnen wij je informeren over mogelijkheden. Onze Kip Piri Piri is in in elk geval glutenvrij, dankzij het grillen. 

Reserveer online uw tafel hier!

Op zoek naar een vakantie verblijf op Landgoed Ruwinkel?
Vindt uw ideale accommodatie hier!

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof