Lees hier meer

Genieten van vakantie in de Gelderse Vallei

Lees hier meer

2022

Schoolvakanties

Midden in Nederland ligt Landgoed Ruwinkel. Vakantiehuizen, landhuizen en chalets voor een zorgeloos verblijf en een uitstekende uitvalsbasis voor leuke activiteiten in de directe omgeving. Naast de mooie natuur van zowel Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug als de Veluwe zijn er ook veel leuke attracties en gezellige steden waar het hele jaar door veel activiteiten georganiseerd worden. 

Eropuit met het hele gezin tijdens de Nederlandse schoolvakanties 2022

Wilt u er tijdens de schoolvakanties gezellig op uit met het gezin? Kom genieten op Langoed Ruwinkel van de prachtige natuur en kom tot rust.
Samen speuren in de bossen of fiets naar dat leuke stadje in de buurt. In de directe omgeving zijn er veel bekende Nederlandse dagattracties te bezoeken zoals: 
 • Burgers' Zoo (32 km)
 • Ouwehands Dierenpark Rhenen (20,9 km)
 • Walibi Holland (59 km)
 • Dierenpark Amersfoort (21 km)
 • Dolfinarium (38 km)
 • Nederlands Openluchtmuseum (32 km)
 • Apenheul (42 km)
 • Het Spoorwegmuseum (30 km)

Maar zeker ook leuk zijn minder bekende dagattracties in de omgeving zoals:

 • het Bezoekerscentrum Grebbelinie (7 km)
 • het Nationaal Militair Museum (22 km)
 • Paleis Soestdijk (22 km)
 • Pyramide van Austerlitz (13 km)
 • Huis Doorn (15 km)
 • het Pluimvee museum (11 km)
 • Speelgoed museum & oude ambachten (11 km)


Pinksteren vieren we buiten 2022

Geniet van het buitenleven tijdens het lange pinksterweekend. Verken de Utrechtse Heuvelrug en bezoek onder andere het historische monument de Pyramide van Austerlitz. Combineer natuur, historie én plezier want bij de zogenaamde Pyramide is ook een zeer leuke speeltuin!

Geniet van lekkere pinksterdagen

Lang Hemelvaartweekend weg 2022

Een heerlijk lang weekend vol gezellige en leuke activiteiten. Naast onze georganiseerde activiteiten kunt u op Landgoed Ruwinkel ook gezellig met z'n allen een potje midgetgolfen op onze op de boerderij geinspireerde midgetgolfbaan of sportief een potje tennissen op onze all weather tennisbaan of lekker een paar baantjes trekken in ons overdekte zwembad.

Een lekker lang weekend weg met Hemelvaart

Zomervakantie in eigen land 2022

De zomer is bij uitstek hét seizoen om heerlijk in eigen land door te brengen. Vooral voor onze kleine gasten is het fijn om met een korte autorit of per openbaar vervoer op de vakantiebestemming te komen. Zie ook het relaas van onze fan Josefien op ons YouTube kanaal. Picknicken, fietsen, wandelen of gewoon een heerlijk dagje op het unieke Henschotermeer mee pakken! 

Beleef de perfecte zomervakantie

De mooie kleuren van de herfstvakantie 2022

Beleef de vergankelijkheid van de natuur: de herfst. Het spectaculaire kleurenspel welke de natuur prijs geeft in dit seizoen moet u gewoon in een bosrijke omgeving meemaken. Loop één van de vele klompenpaden die de Gelderse Vallei rijk is.  

Eropuit in de herfstvakantie

knallende champagne doppen

Kerstvakantie 2022

De geur van een echte dennenboom. Samen rond de open haard in uw vakantiewoning. Heerlijk wandelen over één van de vele Klompenpaden in de Gelderse Vallei. Genieten van het gezamelijke kerstontbijt. Kerst vieren we gezellig met de gehele familie. Boek twee of meerdere vakantiehuizen naast elkaar of gewoon één van onze 10 persoons landhuizen.

Beleef de Kerst op Landgoed Ruwinkel

Boek uw verblijf in 2023

Nu al boekbaar voorjaarsvakantie 2023

De ontluikende natuur! Wat maakt een mens gelukkiger dan dat het leven weer terug komt in de natuur? Kies voor bos en boerenland voor deze belevenis. Kom de lammetjes zien dartelen in de weide, de krokussen weer uit de grond zien schieten. De voorjaarsvakantie in het midden van Nederland is een feest. 

Voorjaarsvakantie 2023

Lekker lang genieten met Pasen 2023

Eieren zoekt u het beste in het land van de beroemde Barneveldse kip: de Gelderse Vallei. Tijdens de paasdagen is er veel gezelligheid op en rondom Landgoed Ruwinkel. Het hoogtepunt blijft natuurlijk het gezellige traditionele paasontbijt met verse lokale eieren.

Pasen 2023 vieren

Meivakantie 2023

De meivakantie 2022 begint dit jaar op 28 april hetgeen betekent dat Koningsdag 2020 in de meivakantie valt. Vorig jaar bezocht de koninklijke familie nog een bezoek aan de stad Amersfoort (15 kilometer van Landgoed Ruwinkel) Kom nu zelf koninklijk genieten

Eropuit tijdens de meivakantie

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof