Sinterklaas, wie kent hem niet? 

Sint!

Wie vindt dit niet gezellig? 

2016

Lekker pepernoten!! 

Yummie!

Sinterklaas

Dag sinterklaasje daag daag daag tot volgend jaar!

Vanaf zaterdag 18 november 2017 is de goedheiligman weer in het land en staat de Gelderse Vallei weer bol van activiteiten met betrekking tot Sint Nicolaas. Vanaf dat de lieve Sint weer in het land is tot aan zijn verjaardag op 5 december mogen onze jongste gasten weer hun schoentje op zaterdag zetten op onze Receptie/Bread & Breakfast! Op zondag is het dan een grote verrassing wat er in het schoentje zit. 

Onze vakantiehuizen 8 persoons premium & 10 persoons landhuizen zitten de aankomende weekenden (tot het einde van het jaar) al vol en van de rest van de vakantiehuizen wordt het aanbod ook steeds beperkter voor de weekenden. De midweken hebben we nog ruimte genoeg voor uw verblijf. 

Boek uw weekend in november hier:

vrijdag 17 november 2017  

vrijdag 24 november 2017 

vrijdag 1 december 2017 

 

Sinterklaasstad

Uiteraard zijn er weer tal van leuke sint intochten in de regio maar zeker ook leuk om te bezoeken: Sinterklaasstad Amersfoort! Zo heeft de Sint hier zijn eigen pakjes toren en is er ieder weekend tot aan zijn verjaardag een zeer uitgebreid activiteiten programma! (op de woensdagmiddagen trouwens ook activiteiten). Check het programma op deze link.

Het park van Sinterklaas

Een ieder jaar terugkerend feest is "het park van Sinterklaas" in het nabij gelegen Ouwehands Dierenpark. Hier worden ook in de weekenden speciale activiteiten georganiseerd met het oog op het aankomende kinderfeest! Zoals een speciale Sinterklaas show, een meet & greet met de Sint en al zijn Pieten, is er een Pietentraining, worden er samen perpernoten gebakken en kan er een heus officieel Pietendiploma gehaald worden. Entreekaarten voor Ouwehands Dierenpark kunnen worden aangeschaft worden op de receptie van Landgoed Ruwinkel. Check het programma van het park van Sinterklaas hier!

November midweek voordeel 

Naast dat de prijzen voor de midweken (maandag tot vrijdag verblijf) in november al super aantrekkelijk zijn hebben we nog een een klein cadeautje als beloning voor uw midweekverblijf in november: een gratis verwenpakket : bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt, ligt er een handdoekenpakket per persoon en één keukendoekenpakket, een koffie- en theepakket en een lekker Landgoed Ruwinkel badkamersetje bestaande uit een flesje shampoo, badgel, bodylotion en een zeepje. Boek dus dit super midweekvoordeel vandaag nog! 

Aankomst maandag 13 november voor een heerlijk midweek verblijf tot vrijdag 17 november 2017

Aankomst maandag 20 november voor een heerlijk midweek verblijf tot vrijdag 24 november 2017

Aankomst maandag 27 november voor een heerlijk midweek verblijf tot vrijdag 1 december 2017   

Aankomst maandag 4 december voor een heerlijk midweek verblijf tot vrijdag 8 december 2017   

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie