Ruwinteren in december

December is een kadootje: wie vindt dit niet gezellig? 

Ruwinteren in december

2022

Boek hier!

Sinterklaas weekend !! 

Boek hier!

Sint!

Sinterklaas

Vanaf zaterdag 12 november 2022 is de goedheiligman weer in het land en zijn er leuke actitviteiten rondom de Utrechtse Heuvelrug met betrekking tot Sint Nicolaas. Vanaf dat de lieve Sint weer in het land is tot aan zijn verjaardag op 5 december mogen onze jongste gasten weer hun schoentje op zaterdag zetten op onze Receptie/Bread & Breakfast! Op zondag is het dan een grote verrassing wat er in het schoentje zit. 

Onze vakantiehuizen 8 persoons premium & 10 persoons landhuizen zitten de aankomende weekenden (tot het einde van het jaar) al vol en van de rest van de vakantiehuizen wordt het aanbod ook steeds beperkter voor de weekenden. De midweken hebben we nog ruimte genoeg voor uw verblijf. 

De landelijke intocht van Sinterklaas is in .....

op een geheime locatie en is enkel op televisie te zien: het feest is er niet minder om!

Boek hét Sinterklaas weekend hier:

Onze groepsaccommodaties zijn helaas uitverkocht voor het Sinterklaas weekend maar we hebben nog wel andere accommodaties beschikbaar. Niets leuker dan gezellig het heerlijke avondje vieren voor de open haard.  

Sinterklaas weekend vrijdag 2 december 2022

Lekker Sinterklaas shoppen met korting: 

Of lekker een midweekend met korting! 

Sinterklaasstad

Uiteraard zijn er weer tal van leuke sint intochten in de regio maar zeker ook leuk om te bezoeken: Sinterklaasstad Amersfoort! Zo heeft de Sint hier zijn eigen pakjes toren en is er ieder weekend tot aan zijn verjaardag een zeer uitgebreid activiteiten programma! (op de woensdagmiddagen trouwens ook activiteiten). Check het programma op deze link.

Het park van Sinterklaas

Een ieder jaar terugkerend feest is "het park van Sinterklaas" in het nabij gelegen Ouwehands Dierenpark. Hier worden ook in de weekenden speciale activiteiten georganiseerd met het oog op het aankomende kinderfeest! Zoals een speciale Sinterklaas show, een meet & greet met de Sint en al zijn Pieten, is er een Pietentraining, worden er samen perpernoten gebakken en kan er een heus officieel Pietendiploma gehaald worden. Entreekaarten voor Ouwehands Dierenpark kunnen worden aangeschaft worden op de receptie van Landgoed Ruwinkel. 

Sinterklaas op tochten in de regio

Natuurlijk komt Sinterklaas in verschillende dorpen op bezoek. 

sinterklaas op ruwinkel.jpg

Heerlijk aapjes kijken

Bush kroonduif - kopie.jpg

 Burgers Zoo

 

Nationaal Militair museum

2 landgoed ruwinkel bezoekers centrum grebbelinie

NMM

 

prive sauna op Landgoed Ruwinkel.jpg

Welness

 

Winkelen in Midden Nederland

Veenendaal landgoed ruwinkel 13.jpg

Funshopping

 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof