Ruwinteren in december 

Wie vindt dit niet gezellig? 

Ruwinteren in december 

2021

Boek hier!

Sinterklaas weekend !! 

Boek hier!

Sint!

Sinterklaas

Vanaf zaterdag 13 november 2021 is de goedheiligman weer in het land en zijn er leuke actitviteiten rondom de Utrechtse Heuvelrug met betrekking tot Sint Nicolaas. Vanaf dat de lieve Sint weer in het land is tot aan zijn verjaardag op 5 december mogen onze jongste gasten weer hun schoentje op zaterdag zetten op onze Receptie/Bread & Breakfast! Op zondag is het dan een grote verrassing wat er in het schoentje zit. 

Onze vakantiehuizen 8 persoons premium & 10 persoons landhuizen zitten de aankomende weekenden (tot het einde van het jaar) al vol en van de rest van de vakantiehuizen wordt het aanbod ook steeds beperkter voor de weekenden. De midweken hebben we nog ruimte genoeg voor uw verblijf. 

De landelijke intocht van Sinterklaas is in .....

op een geheime locatie en is enkel op televisie te zien: het feest is er niet minder om!

Boek hét Sinterklaas weekend hier:

Onze groepsaccommodaties zijn helaas uitverkocht voor het Sinterklaas weekend maar we hebben nog wel andere accommodaties beschikbaar. Niets leuker dan gezellig het heerlijke avondje vieren voor de open haard.  

Sinterklaas weekend vrijdag 3 december 2021

Lekker Sinterklaas shoppen met korting: 

Weekend vrijdag 12 november 2021 Alleen nog chalets

Weekend vrijdag 19 november 2021 Nog maar 1 vakantiehuis

Weekend vrijdag 26 november 2021

Of lekker een midweekend met korting! 

Midweek maandag 15 november 2021 Nog 11 vakantiehuizen

Midweek maandag 22 november 2021 

Midweek maandag 29 november 2021

Sinterklaasstad

Uiteraard zijn er weer tal van leuke sint intochten in de regio maar zeker ook leuk om te bezoeken: Sinterklaasstad Amersfoort! Zo heeft de Sint hier zijn eigen pakjes toren en is er ieder weekend tot aan zijn verjaardag een zeer uitgebreid activiteiten programma! (op de woensdagmiddagen trouwens ook activiteiten). Check het programma op deze link.

Het park van Sinterklaas

Een ieder jaar terugkerend feest is "het park van Sinterklaas" in het nabij gelegen Ouwehands Dierenpark. Hier worden ook in de weekenden speciale activiteiten georganiseerd met het oog op het aankomende kinderfeest! Zoals een speciale Sinterklaas show, een meet & greet met de Sint en al zijn Pieten, is er een Pietentraining, worden er samen perpernoten gebakken en kan er een heus officieel Pietendiploma gehaald worden. Entreekaarten voor Ouwehands Dierenpark kunnen worden aangeschaft worden op de receptie van Landgoed Ruwinkel. 

Het slot van Sinterklaas

Het Slot van Sinterklaas in Zeist is dit jaar weer geopend!
Bezoek Sinterklaas zijn tijdelijke residentie in Nederland in de prachtige stijlzalen van Slot Zeist. Een unieke beleving voor jong & oud. Dit jaar met een heuse bruiloft. Te bezoeken op : zaterdag 27zondag 28, maandag 29 òdinsdag 30 november 2021. U moet wel kaarten van te voren reserveren. Duur rondleiding: +/- 60 minuten

Sinterklaas op tochten in de regio

Natuurlijk komt Sinterklaas in verschillende dorpen op bezoek. 

20 november in Leersum

20 november in Baarn

sinterklaas op ruwinkel.jpg

Heerlijk aapjes kijken

Bush kroonduif - kopie.jpg

 Burgers Zoo

 

Nationaal Militair museum

2 landgoed ruwinkel bezoekers centrum grebbelinie

NMM

 

prive sauna op Landgoed Ruwinkel.jpg

Welness

 

Winkelen in Midden Nederland

Veenendaal landgoed ruwinkel 13.jpg

Funshopping

 

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof