Vakantiepark nabij Amersfoort 

Shoppen in Veenendaal

Fun

Vakantiepark nabij Arnhem

Markt in Veenendaal op dins- & zaterdag 

Openluchtmuseum Arhem

Stedentrip

Natuurlijk vakantie vieren op vakantiepark Landgoed Ruwinkel tussen bos en boerenland in de Gelderse Vallei. Al onze vakantie accommodaties zijn vrijstaand en beschikken over een ruime tuin. Met 3 landhuizen, 30 chalets en 87 vakantiehuizen is Landgoed Ruwinkel uw thuisbasis voor een heerlijke vakantie in eigen land. Gelegen midden in Nederland tussen Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug én Nationaal Park de Hoge Veluwe en met bos recht tegenover ons Landgoed is de natuur nooit ver weg. Geniet van de rust en de ruimte. 

Vanaf Landgoed Ruwinkel kunt u ondanks dat u midden tussen bos en boerenland bent ook nog een mini steden trip maken. Gebruik uw vakantiehuisje als rustpunt in uw ontdekkingstocht voor de nabij gelegen steden. 

Boek uw stedentrip vanuit het groen hier!

  • Op slechts zo'n 15 kilometer afstand van Landgoed Ruwinkel vindt u het bijzonder mooie Amersfoort. De stad Amersfoort kenmerkt zich door de historische goedbewaarde en fotogenieke binnenstad waar het naast superleuk winkelen ook heerlijk is om door de oude stad te struinen. Wist u dat u in Amersfoort ook een rondvaart door de grachten kunt maken? Maak een rondwandeling onder begeleiding van een gids. Geniet lekker van een drankje en mensen kijken op één van de vele leuke terrassen. 

Amersfoort Monnikendam landgoed ruwinkel.jpg             Bezoek onze Amersfoort pagina  

  • Minder bekend is misschien de stad Veenendaal. Als u dol op winkelen bent dan is een bezoek aan Veenendaal een must. In de loop der jaren heeft deze Utrechtse stad zich ontwikkeld als winkelhart van midden Nederland. In de loop der jaren is Veenendal als groeikern uitgegroeid naar zo'n dikke 60 duizend inwoners. Veenendaal ligt op zo'n 10 kilometer vanaf Landgoed Ruwinkel. U fietst daar in een ruim half uur naar toe. 

Veenendaal landgoed ruwinkel 13.jpg             Bezoek onze Veenendaal pagina

Boek uw stedentrip vanuit het groen hier!

  • Op een half uur rijden vanaf ons bungalowpark ligt de hoofdstad van de provincie Gelderland : Arnhem. Arnhem heeft een rijke geschiedenis. Na de slag om Arnhem op het einde van de de Tweede Wereldoorlog is deze kapotgeschoten stad weer herrezen. Naast de supergezellige binnenstad waar het goed winkelen is en de befaamde Korenmarkt waar het super gezellig mensen kijken is kent de stad ook veel culturele uitjes. Weer of geen weer het is altijd leuk om Burgers Zoo te bezoeken of het naast gelegen Nederlands Openluchtmuseum.

arnhem landgoed ruwinkel.jpg          Bezoek onze Arnhem pagina

  • Vanaf ons resort is het eenvoudig om Utrecht te bezoeken, u rijdt in ongeveer 30 minuten in uw eigen auto zo de binnenstad in maar nog gemakkelijker is om vanaf station Veenendaal de Klomp (waar u gratis uw auto mag parkeren) met zo'n 20 minuten in de trein in hartje binnenstad staat. Wie kent niet het befaamde winkelcentrum Hoog Catharijne: sinds een aantal jaar is Neerlands beroemdste overdekte winkelparadijs van een jaren 70 uiterlijk getransformeerd naar een modern uiterlijk. De binnenstad van Utrecht blijft natuurlijk een historisch feest.

Oudegracht 3784-A4s10(c) Jurjen Drenth_Toerisme Utrecht.jpg          Bezoek onze Utrecht pagina


Boek uw stedentrip vanuit het groen hier!

  vh 8 persoons buiten.jpg

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof