Boek hier

Fietsen door de Gelderse Vallei 

Boek hier

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug

Tip

Genieten van de zomervakantie

Zwemmen in 't Willaer Scherpenzeel!

Genieten van de zomervakantie

Zomer

Boeken

Lange zomerse dagen

Boeken

Zon!

Bos & boerenland 

Rhenen is Ouwehands dierenpark!

2024

Vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug!

Vakantie in augustus

Kom naar de Gelderse Vallei in augustus, kom naar Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel, een compleet bungalowpark. Verblijf in één van onze vakantiehuizen, landhuizen of chalets! Geniet van het beste van zowel de provincie Gelderland als Utrecht! De oogstmaand is vaak de warmste maand van het jaar. Kom genieten van de natuur. 

Wees verzekerd van een heerlijke rustgevende vakantie in de Gelderse Vallei

Bekijk beschikbare accommodaties voor augustus

Psst... Natuurlijk gelden onze zonder zorgen boeken voorwaarden ook voor augustus 😉

Augustus is genieten

Augustus is dé maand om optimaal te genieten van bijvoorbeeld de Ginkelse heide in Ede! De temperaturen zijn vaak heerlijk: ideaal om er lekker op uit te gaan tijdens een welverdiende vakantie. Fietsen over de Grebbelinie, leuke kleine Gelderse én Utrechtse dorpjes op één dag bezoeken, zonnebaden en zwemmen, barbequeën in de tuin: het kan allemaal tijdens uw verblijf in landhuis, vakantiehuis of chalet op vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Met zowel de Veluwe als de Utrechts Heuvelrug om de hoek bent u nooit ver weg van een Nationaal Park. Recht tegenover ons bungalowpark ligt trouwens ook een leuk bos.

Wilt u weten waar u lekker kunt zwemmen? U kunt bij ons gratis kaartjes halen voor Zwembad 't Willaer in Scherpenzeel.
Kijk op onze speciale zwempagina

Leuke dingen doen tijdens de vakantie?
Koop online uw tickets hier!

Midweek verblijf: 

Maandag 5 augustus

Maandag 12 augustus

Maandag 19 augustus

Maandag 26 augustus

Weekend verblijf:

Vrijdag 2 augustus

Vrijdag 9 augustus

Vrijdag 16 augustus

Vrijdag 23 augustus

Vrijdag 30 augustus

Wilt u een volle week of twee weken bij ons verblijven? Vul dan onze zoek & boek in.

Nazomeren in september 

Veluwe: Museonder

De Gelderse Vallei wordt gerekend tot de West Veluwe. Het bekendste Nationaal Park van Nederland bij uitstek is toch wel de Hoge Veluwe. Hier vindt u prachtige bossen, Nederlands wildlife, uitgestrekte heidevelden (zoals de Ginkelse heide) waar schaapskuddes grazen om de heide tot volle bloei te kunnen laten komen en natuurlijk de befaamde zandverstuivingen. Misschien wel één van de leukste musea van Nederland: het Museonder vindt u dicht bij de entree van Otterlo. In dit museum vindt u alles met betrekking tot het leven onder de grond of wat er in de grond van de Veluwe is gevonden.  

De Utrechtse Heuvelrug

Een ander bekend nabijgelegen Nationaal Park is de Utrechtse Heuvelrug. Op één van de hoogste punten bezoekt u de historische Pyramide van Austerlitz of bezoek Huis Doorn bekend vanwege haar laatste bewoner: de verbannen Kaiser Wilhelm van het Duitse keizerrijk. Naast eindeloos wandelen door het bos kunt u hier ook één van de 9 MTB (mountain bike) routes rijden. Deze routes gaan dus dwars door de natuur en zijn supergaaf. Bekijk hier ons YouTube filmpje!

Bent u op zoek naar een korter verblijf in de zomervakantie? 
Dat kan ook: kijk dan op onze midweek of weekend pagina.

Dierentuinen

Heeft u de reuzenpanda al gezien? Ze verblijven in een speciaal voor hen ontworpen verblijf in Ouwehands Dierenpark. Heeft u wel eens mongrove bos bezocht? In Burgers Zoo kunt u het nieuw aangelegde mongrove bos ontdekken! Beide dierenparken liggen niet ver van Landgoed Ruwinkel af. Andere nabij gelegen dierentuinen zijn Dierenpark Amersfoort of de Apenheul in Apeldoorn.

Stedentrip Amersfoort

Maak een leuke stedentrip naar Amersfoort en verbaas uzelf over de schoonheid van de middeleeuwse binnenstad. Een rondvaart door de grachten van Amersfoort is een must. Bezoek het geboortehuis en thans museum het Mondriaanhuis of ga gewoon lekker op een terrasje op één van de gezellige pleinen zitten om mensen te bekijken nadat u lekker geshopt heeft in deze super leuke stad.

Een leuk dagje uit naar de dierentuin of museum?

Boek hier uw ticket

100procent_Kidsproof_KidsproofVakantie_96dpi[2][40][41][72]

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof