Eindeloos fietsen in boerenland en natuur

Lees meer!

Midweek gezelligheid in de 10 persoons villa!

Lees meer!

Groot!

Meer Tok!

Kluiven mag!

Meer Tok!

Lekker!

Lees eten!

Boerenlandontbijt daar begint je de dag goed mee!

Lees eten!

Lekker!

Jammie dat is lekker!

Vergezichten in de Gelderse Vallei

Vakantie in juli

Kom naar de Gelderse Vallei in juli! Geniet van het beste van zowel de provincie Gelderland als Utrecht! In de natuur is het een drukte van belang: de ooievaars vliegen af en aan om hun jongen te voeren, de lammeren staan in de donkergroene weide te blaten.

Juli is extra lang genieten

Juli is dé maand om optimaal te genieten van de langste dagen van het jaar! De temperaturen worden steeds hoger: ideaal om er lekker op uit te gaan tijdens een welverdiende vakantie. Fietsen over de Grebbelinie, leuke kleine Gelderse én Utrechtse dorpjes op één dag bezoeken, zonnebaden en zwemmen, barbequeën in de tuin: het kan allemaal tijdens uw verblijf in villa, vakantiehuis of chalet op vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Met zowel de Veluwe als de Utrechts Heuvelrug om de hoek bent u nooit ver weg van een Nationaal Park. Recht tegenover ons bungalowpark ligt trouwens ook een leuk bos.

Reserveer nu uw verblijf in 2020

Boek hier uw vakantie

Zwemmen

Op Landgoed Ruwinkel hebben we een overzichtelijk overdekt zwembad. Nu is het in juli vaak heel mooi weer buiten en is het veel lekkerder om buiten te zwemmen en ook gelijk lekker wat te zonnebaden. Onze favoriete buiten zwembad is het wonderschone Henschotermeer! U kunt hier vanaf Landgoed Ruwinkel met de fiets naar toe. Heerlijk genieten op de witte zandstranden en het heldere water midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Zeker ook een leuk buiten zwembad is gelegen in het dorp Scherpenzeel en heet 't Willaer. U fietst hier nog sneller naar toe vanaf Landgoed Ruwinkel. Heerlijk genieten van de zon en water dus. 

Veluwe: Museonder, Lunteren.

De Gelderse Vallei wordt gerekend tot de West Veluwe. Het bekendste Nationaal Park van Nederland bij uitstek is toch wel de Hoge Veluwe. Hier vindt u prachtige bossen, Nederlands wildlife, uitgestrekte heidevelden (zoals de Ginkelse heide) waar schaapskuddes grazen om de heide tot volle bloei te kunnen laten komen en natuurlijk de befaamde zandverstuivingen. Misschien wel één van de leukste musea van Nederland: het Museonder vindt u dicht bij de entree van Otterlo. In dit museum vindt u alles met betrekking tot het leven onder de grond of wat er in de grond van de Veluwe is gevonden.  

Het geografische middelpunt van Nederland vindt u in het bij Landgoed Ruwinkel nabij gelegen dorp Lunteren: dit punt wordt weergegeven door middel van een steen. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen in een prehistorische boerderij welke nagebouwd is nadat men op deze plek archeologische vondsten heeft gedaan. 

Boek hier uw vakantie

Midweek vakantie in juli

Midweek vakantie maandag 6 juli 2020

Midweek vakantie maandag 13 juli 2020

Midweek vakantie maandag 20 juli 2020

Midweek vakantie maandag 27 juli 2020

Weekendje weg in juli

Weekendje weg vrijdag 3 juli 2020

Weekendje weg vrijdag 10 juli 2020

Weekendje weg vrijdag 17 juli 2020

Weekendje weg vrijdag 24 juli 2020

Weekendje weg vrijdag 31 juli 2020

Volle week genieten

Week vakantie vrijdag 3 juli 2020

Week vakantie vrijdag 10 juli 2020

Week vakantie vrijdag 17 juli 2020

Week vakantie vrijdag 24 juli 2020

Week vakantie  vrijdag 31 juli 2020

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie