Eindeloos fietsen in boerenland en natuur

Lees meer!

Midweek gezelligheid in de 10 persoons villa!

Lees meer!

Groot!

Meer Tok!

Kluiven mag!

Meer Tok!

Lekker!

Lees eten!

Boerenlandontbijt daar begint je de dag goed mee!

Lees eten!

Lekker!

Jammie dat is lekker!

Vergezichten in de Gelderse Vallei

Vakantie in juli

Kom naar de Gelderse vallei in juli! Geniet van het beste van zowel de provincie Gelderland als Utrecht! In de natuur is het een drukte van belang: de ooievaars vliegen af en aan om hun jongen te voeren, de lammeren staan in de donkergroene weide te blaten.

Juli is extra lang genieten

Juli is dé maand om optimaal te genieten van de langste dagen van het jaar! De temperaturen worden steeds hoger: ideaal om er lekker op uit te gaan tijdens een welverdiende vakantie. Fietsen over de Grebbelinie, leuke kleine Gelderse én Utrechtse dorpjes op één dag bezoeken, zonnebaden en zwemmen, barbequeën in de tuin: het kan allemaal tijdens uw verblijf in villa, vakantiehuis of chalet op vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Met zowel de Veluwe als de Utrechts Heuvelrug om de hoek bent u nooit ver weg van een Nationaal park. Recht tegenover ons bungalowpark ligt trouwens ook een leuk bos.

Boek hier uw vakantie

Veluwe: Museonder, Lunteren.

De Gelderse vallei wordt gerekend tot de West Veluwe. Het bekendste Nationaal Park van Nederland bij uitstek is toch wel de Hoge Veluwe. Hier vindt u prachtige bossen, Nederlands wildlife, uitgestrekte heidevelden (zoals de Ginkelse heide) waar schaapskuddes grazen om de heide tot volle bloei te kunnen laten komen en natuurlijk de befaamde zandverstuivingen. Misschien wel één van de leukste musea van Nederland: het Museonder vindt u dicht bij de entree van Otterlo. In dit museum vindt u alles met betrekking tot het leven onder de grond of wat er in de grond van de Veluwe is gevonden.  

Het geografische middelpunt van Nederland vindt u in het bij Landgoed Ruwinkel nabij gelegen dorp Lunteren: dit punt wordt weergegeven door middel van een steen. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen in een prehistorische boerderij welke nagebouwd is nadat men op deze plek archeologische vondsten heeft gedaan. 

Boek hier uw vakantie

Boek een lekkere vakantie week (vrijdag tot vrijdag) hier: 

Week 5 juli 2019  

Week 12 juli 2019 

Week 19 juli 2019 

Week 26 juli 2019 

Uiteraard is aankomst van maandag tot maandag ook mogelijk :

Week 1 jul 2019

Week 8 juli 2019

Week 15 juli 2019

Week 22 juli 2019

Week 29 juli 2019 

Oktober & Herfstvakantie 2019

Boek hier

Krokusvakantie 2019

BOEK HIER

Midweek Meivakantie

Meivakantie 2019

Boek hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie