Lees meer!

Midweek gezelligheid in de 10 persoons villa!

Lees meer!

Groot!

Meer Tok!

Kluiven mag!

Meer Tok!

Lekker!

Lees eten!

Boerenlandontbijt daar begint je de dag goed mee!

Lees eten!

Lekker!

Jammie dat is lekker!

Eindeloos fietsen in boerenland en natuur

Vergezichten in de Gelderse Vallei

Vakantie in juni

Kom naar de Gelderse vallei in juni! Geniet van het beste van zowel de provincie Gelderland als Utrecht! In de natuur is het een drukte van belang: de ooievaars vliegen af en aan om hun jongen te voeren, de lammeren staan in de donkergroene weide te blaten.

Juni is extra lang genieten

Juni is dé maand om optimaal te genieten van de langste dagen van het jaar! De temperaturen worden steeds hoger: ideaal om er lekker op uit te gaan tijdens een welverdiende vakantie. Fietsen over de Grebbelinie, leuke kleine Gelderse én Utrechtse dorpjes op één dag bezoeken, zonnebaden en zwemmen, barbequeën in de tuin: het kan allemaal tijdens uw verblijf in villa, vakantiehuis of chalet op vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Met zowel de Veluwe als de Utrechts Heuvelrug om de hoek bent u nooit ver weg van een Nationaal park. Recht tegenover ons bungalowpark ligt trouwens ook een leuk bos.

Boek hier uw vakantie

Veluwe: Museonder, Lunteren.

De Gelderse vallei wordt gerekend tot de West Veluwe. Het bekendste Nationaal Park van Nederland bij uitstek is toch wel de Hoge Veluwe. Hier vindt u prachtige bossen, Nederlands wildlife, uitgestrekte heidevelden (zoals de Ginkelse heide) waar schaapskuddes grazen om de heide tot volle bloei te kunnen laten komen en natuurlijk de befaamde zandverstuivingen. Misschien wel één van de leukste musea van Nederland: het Museonder vindt u dicht bij de entree van Otterlo. In dit museum vindt u alles met betrekking tot het leven onder de grond of wat er in de grond van de Veluwe is gevonden.  

Het geografische middelpunt van Nederland vindt u in het bij Landgoed Ruwinkel nabij gelegen dorp Lunteren: dit punt wordt weergegeven door middel van een steen. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen in een prehistorische boerderij welke nagebouwd is nadat men op deze plek archeologische vondsten heeft gedaan. 

Boek hier uw vakantie

Pluimvee museum of Museum voor Speelgoed en oude ambachten

Twee zeer populaire musea in de Gelderse Vallei zijn het Pluimvee museum in Barneveld of het museum voor Speelgoed en Oude Ambachten in Terschuur. Beide musea zijn prima op de fiets te bereiken vanaf landgoed Ruwinkel: respectievelijk 10 en 15 kilometer afstand. In het Pluimvee museum leert u alles over de meest voorkomende boerderijdier uit de Gelderse vallei: de kip. U kunt ter plekke kuikens uit een ei zien kruipen. Het museum voor Speelgoed en Oude Ambachten is voor bijna iedereen een feest der herkenning en zeer zeker uw bezoek waard. Op de receptie verkopen we entree kaartjes! 

Boek uw midweek vakantie hier: 

Midweek aankomst 4 juni

Midweek aankomst 11 juni  Beperkte beschikbaarheid

Midweek aankomst 18 juni Beperkte beschikbaarheid

Midweek aankomst 25 juni

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie