Juli - de laatste mogelijkheden!

Fietsen

Vakantie in juni

Juni is dé fietsmaand! Geniet van het beste van zowel de provincie Gelderland als Utrecht in de Gelderse Vallei! In de natuur is het een drukte van belang: de ooievaars vliegen af en aan om hun jongen te voeren, de lammeren staan in de donkergroene weide te blaten.

Juni is extra lang genieten

Juni is dé maand om optimaal te genieten van de langste dagen van het jaar! De temperaturen worden steeds hoger: ideaal om er lekker op uit te gaan tijdens een welverdiende vakantie. Fietsen over de Grebbelinie, leuke kleine Gelderse én Utrechtse dorpjes op één dag bezoeken, zonnebaden en zwemmen, barbequeën in de tuin: het kan allemaal tijdens uw verblijf in villa, vakantiehuis of chalet op vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Met zowel de Veluwe als de Utrechtse Heuvelrug om de hoek bent u nooit ver weg van een Nationaal park. Recht tegenover ons bungalowpark ligt trouwens ook een leuk bos.

Reserveer nu uw verblijf in 2020

Midweek vakantie in juni

Super voordeel korte midweek dinsdag 2 juni 2020

Midweek vakantie aankomst maandag 8 juni 2020

Midweek vakantie aankomst maandag 15 juni 2020

Midweek vakantie aankomst maandag 22 juni 2020

Midweek vakantie aankomst maandag 29 juni 2020

Weekendje weg in juni

Weekendje weg vrijdag 5 juni 2020

Weekendje weg vrijdag 12 juni 2020

Weekendje weg vrijdag 19 juni 2020

Weekendje weg vrijdag 26 juni 2020

Volle week genieten

Volle week vakantie vrijdag 5 juni 2020

Volle week vakantie vrijdag 12 juni 2020

Volle week vakantie vrijdag 19 juni 2020

Volle week vakantie  vrijdag 26 juni 2020

Op vakantie in juli?

kijk hier naar uw mogelijkheden

Veluwe: Museonder, Lunteren.

De Gelderse vallei wordt gerekend tot de West Veluwe. Het bekendste Nationaal Park van Nederland bij uitstek is toch wel de Hoge Veluwe. Hier vindt u prachtige bossen, Nederlands wildlife, uitgestrekte heidevelden (zoals de Ginkelse heide) waar schaapskuddes grazen om de heide tot volle bloei te kunnen laten komen en natuurlijk de befaamde zandverstuivingen. Misschien wel één van de leukste musea van Nederland: het Museonder vindt u dicht bij de entree van Otterlo. In dit museum vindt u alles met betrekking tot het leven onder de grond of wat er in de grond van de Veluwe is gevonden.  

Het geografische middelpunt van Nederland vindt u in het bij Landgoed Ruwinkel nabij gelegen dorp Lunteren: dit punt wordt weergegeven door middel van een steen. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen in eeprehistorische boerderij welke nagebouwd is nadat men op deze plek archeologische vondsten heeft gedaan. 

Boek hier uw vakantie

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie