Lees meer!

Midweek gezelligheid in de 10 persoons villa!

Lees meer!

Groot!

Meer Tok!

Kluiven mag!

Meer Tok!

Lekker!

Lees eten!

Boerenlandontbijt daar begint je de dag goed mee!

Lees eten!

Lekker!

Jammie dat is lekker!

Eindeloos fietsen in boerenland en natuur

Vergezichten in de Gelderse Vallei

Vakantie in juli

Kom naar de Gelderse vallei in juli! Geniet van het beste van zowel de provincie Gelderland als Utrecht! In de natuur is het een drukte van belang: de ooievaars vliegen af en aan om hun jongen te voeren, de lammeren staan in de donkergroene weide te blaten.

Juli is extra lang genieten

Juli is dé maand om optimaal te genieten van de langste dagen van het jaar! De temperaturen worden steeds hoger: ideaal om er lekker op uit te gaan tijdens een welverdiende vakantie. Fietsen over de Grebbelinie, leuke kleine Gelderse én Utrechtse dorpjes op één dag bezoeken, zonnebaden en zwemmen, barbequeën in de tuin: het kan allemaal tijdens uw verblijf in villa, vakantiehuis of chalet op vakantiepark Landgoed Ruwinkel. Met zowel de Veluwe als de Utrechts Heuvelrug om de hoek bent u nooit ver weg van een Nationaal park. Recht tegenover ons bungalowpark ligt trouwens ook een leuk bos.

Boek hier uw vakantie

Veluwe: Museonder, Lunteren.

De Gelderse vallei wordt gerekend tot de West Veluwe. Het bekendste Nationaal Park van Nederland bij uitstek is toch wel de Hoge Veluwe. Hier vindt u prachtige bossen, Nederlands wildlife, uitgestrekte heidevelden (zoals de Ginkelse heide) waar schaapskuddes grazen om de heide tot volle bloei te kunnen laten komen en natuurlijk de befaamde zandverstuivingen. Misschien wel één van de leukste musea van Nederland: het Museonder vindt u dicht bij de entree van Otterlo. In dit museum vindt u alles met betrekking tot het leven onder de grond of wat er in de grond van de Veluwe is gevonden.  

Het geografische middelpunt van Nederland vindt u in het bij Landgoed Ruwinkel nabij gelegen dorp Lunteren: dit punt wordt weergegeven door middel van een steen. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen in een prehistorische boerderij welke nagebouwd is nadat men op deze plek archeologische vondsten heeft gedaan. 

Boek hier uw vakantie

Boek een lekkere vakantie week (vrijdag tot vrijdag) hier: 

Week 9 juli  Helaas niet alle accommodaties meer beschikbaar

Week 13 juli  alleen telefonisch te boeken 033-2777777

Week 20 juli met korting 

Week 27 juli  niet alle accommodaties meer beschikbaar

Uiteraard is aankomst van maandag tot maandag ook mogelijk :

Week 16 juli met korting

Week 23 juli met korting

Week 30 juli  met korting

Week zomervakantie 17 augustus

Boek hier

Midweek zomer vakantie 23 juli 2018

Boek hier

Week zomervakantie 3 augustus

Meer info

Midweek widget drie

Week zomervakantie 10 augustus

Boek hier

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie