Boek hier!

Fietsen in de natuur!

Boek hier!

Fijn!

Boek hier

Fietsen door de Gelderse Vallei 

Boek hier

Eindeloos fietsen in boerenland en natuur

September fietsmaand

Vanaf Landgoed Ruwinkel de mooiste fietstochten maken over de Utrechtse Heuvelrug, door de Gelderse Vallei of op de Veluwe? Het landgoed ligt centraal in Nederland, het Veluwse dorpje Lunteren, het geografische hart van Nederland, ligt op slechts 9 kilometer vanaf Scherpenzeel. Op Landgoed Ruwinkel vindt u vakantiehuizen, landhuizen en chalets voor een zorgeloos verblijf. 

Annemieke's fietsroutes

Ruwinkelse Annemieke fietst bijna dagelijks vanaf haar woonplaats naar Landgoed Ruwinkel. Zij heeft een aantal super leuke fietsroutes uitgestippeld voor u. Helemaal gratis en voor niets en af te halen op de receptie van Landgoed Ruwinkel. Speciaal voor onze gasten hebben wij een gratis knooppuntenkaart van Landgoed Ruwinkel! Op deze kaart vindt u op de achterkant alle informatie van de leukste regionale toeristische attracties: van musea tot dierentuinen. Onze online omgevingskaart geeft u alvast een idee naar de leuke mogelijkheden.  

Midweek verblijf september 2022

Maandag 5 september 2022

Maandag 12 september 2022

Maandag 19 september 2022

Maandag 26 september 2022

Op vakantie in oktober? meer informatie vindt u hier!

Dag 1: Verkenning Scherpenzeel

Om te beginnen starten we met een kortere route van 15 km ongeveer! U fietst hier door het dorp Scherpenzeel, langs de grote kerk en door het park, via een mooi fietspad langs het Valleikanaal (belangrijk onderdeel van de Grebbelinie).

Dag 2: Rondje Gelderse Vallei

Deze route is ongeveer 30 km en u fietst hier door onze omliggende dorpen, Renswoude, Overberg en Woudenberg. Ideaal om de buurt te verkennen! U fietst hier o.a. langs Kasteel Renswoude (helaas niet te bezichtigen) met zijn monumentale huizen aan de overkant, ook fietst u door het prachtige natuurgebied van het Valleikanaal (belangrijk onderdeel van de Grebbelinie).

Dag 3: De Amerongse Berg

Prachtige route van ongeveer 40 km. Deze route gaat richting Amerongen en Leersum, u fietst door het mooi landschap van het Amerongse bos en door het pittoreske kleine centrum van Amerongen, waar u zeker het Kasteel Amerongen niet moet overslaan voor een interactief bezoek. Wanneer u wilt gaat u met uw fiets over het pondje, zodat u ook aan de andere kant van de Neder-Rijn komt, de beroemde Betuwe, zeker de moeite waard!

Weekend verblijf september 2022

Vrijdag 2 september 2022

Vrijdag 9 september 2022  Nog maar 12 vakantiehuizen

Vrijdag 16 september 2022

Vrijdag 23 september 2022

Vrijdag 30 september 2022

Op vakantie in oktober? meer informatie vindt u hier!

Dag 4: Utrechste Heuvelrug

Deze fietsroute is ongeveer 35 km en vandaag fietst u richting Maarn en Austerlitz! Zeker een bezoek waard met mooi weer: de beroemde Pyramide van Austerlitz boven op de Utrechtse Heuvelrug: u kunt vanaf hier de stad Utrecht zien liggen! Via het mooie fietspad langs het Valleikanaal (onderdeel van de Grebbelinie) en landhuis Den Treek naar de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Dag 5: West Veluws Boerenland

Met deze route van ongeveer 35 km fietst u richting een andere kant, namelijk richting Achterveld, via Renswoude fietst u langs de Walderveense molen, richting Achterveld. Om weer richting het park te gaan, fietst u via De Glind, een jeugddorp waar kinderen en jongeren een speciale plaats innemen, hier wonen 120 uithuisgeplaatste kinderen, met name in gezinshuizen.

Midweek verblijf september 2022

Maandag 5 september 2022

Maandag 12 september 2022

Maandag 19 september 2022

Maandag 26 september 2022

Op vakantie in oktober? meer informatie vindt u hier!

Fietsverhuur

Op Landgoed Ruwinkel geniet u van rust, ruimte en natuur. In de buurt is er altijd wel iets van cultuur te bezoeken. Ontdek de natuur om u heen op een van onze huurfietsen. Onze fietsen hebben drie versnellingen. Te huur op ons park maar u kunt deze ook bij uw reserveringsaanvraag alvast reserveren. Zo zorgen we ervoor dat uw huurfietsen voor uw accommodatie geplaatst worden. Ook verhuren wij e-bikes, kinderfietsen en kinderzitjes. 

Weekend verblijf september 2022

Vrijdag 2 september 2022

Vrijdag 9 september 2022

Vrijdag 16 september 2022

Vrijdag 23 september 2022

Vrijdag 30 september 2022

Op vakantie in oktober? meer informatie vindt u hier!

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof