Vakantiepark nabij Arnhem

Vakantiepark nabij Arnhem

Vanaf ons landgoed bent u met de auto binnen 35 minuten in het centrum van Arnhem. Ook kunt u gemakkelijk met het openbaar vervoer naar Arnhem. Vanaf station Veenendaal de Klomp bent u binnen 18 minuten met de trein in Arnhem. Zo combineert u een stedentrip Arnhem met een verblijf tussen bos & boerenland.

Boek & verblijf op Landgoed Ruwinkel

  • Overnacht in een chalet, luxe vakantiehuis of landhuis
  • Gratis WiFi
  • Gratis een Landgoed Ruwinkel fietsknooppuntenkaart
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Gebruik van overdekt zwembad

Bekijk alle beschikbare accommodaties

Burgers Zoo Arnhem

Een bezoek aan Burgers Zoo kan ook in de stromende regen, want een groot gedeelte is overdekt: er is een tropisch regenwoud dat u kunt betreden (zorg wel voor kleding die u makkelijk uit kan trekken want het kan er warm zijn en de bril kan beslaan), u kunt de woestijn ontdekken en onder de vissen doorwandelen in het bijzondere aquarium. Buiten kunt u onder ander via een luchtbrug over de verschillende dieren heenlopen.

Nederlands Openlucht Museum

Wandelend door het bos loopt u zo het verleden in: dit is het openlucht museum in Arnhem. Al het moois van welleer: kijk daar een Zaans dorpje, van boerderij naar hoeve, en kijk, ineens staat u in de Amsterdamse Jordaan! Het openlucht museum is een ware belevenis voor jong en oud en kan het gehele jaar door bezocht worden.

Boek uw vakantie hier

Overige bezienswaardigheden in Arnhem

Naast het Openlucht Museum en Burgers Zoo heeft de stad Arnhem nog meer te bieden. Plan bijvoorbeeld eens een wandeling door het prachtige Park Sonsbeek, of bezoek de John Frostbrug. Een brug met zijn eigen verhaal en vernoemd naar de Britse officier John Frost, die naam maakte in de Tweede Wereldoorlog. Andere leuke bezienswaardigheden in Arnhem zijn het Feestaardvarken, de Eusebiuskerk en het Arnhems Oorlogmuseum.

Markten & koopzondagen

Iedere zondag zijn de winkels in het centrum van Arnhem geopend. U kunt dus iedere zondag naar hartelust shoppen in deze stad. Iedere donderdagavond is het koopavond. Tijdens de koopavond zijn winkels tot 21.00 uur geopend. Op het kerkplein, rond de Eusebiuskerk, staat de wekelijkse stadsmarkt. Deze is iedere vrijdag van 08.30 uur tot 13.00 uur en iedere zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Overige evenementen vind u hier.

Boek uw vakantie hier

Ligging van vakantiepark Landgoed Ruwinkel

Landgoed Ruwinkel ligt met haar 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen midden in het groen, op 35 autominuten van de historische stad Arnhem. Vanaf station Veenendaal de Klomp bent u vanaf ons bungalowpark binnen 18 minuten op het station van Arnhem. Wij raden u aan om de auto bij Veenendaal de Klomp te parkeren. Het parkeren is hier geheel gratis en er zijn in totaal 281 parkeerplaatsen beschikbaar.

 

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie