<a href="https://www.landgoedruwinkel.nl/nl/vakantiehuizen">Zoek &amp; Boek</a>

Vakantiepark nabij Barneveld

Zomer

Vakantiepark nabij Barneveld

Vanaf ons landgoed bent u met de auto binnen 15 minuten in het centrum van Barneveld.  Het gebied kenmerkt zich door door de agrarische omgeving en het gezellige centrum

Boek & verblijf tussen bos & boerenland

  • Overnacht in een chalet, luxe vakantiehuis of landhuis
  • Gratis WiFi
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Gratis een Landgoed Ruwinkel fietsknooppuntenkaart
  • Gebruik van overdekt zwembad

Bekijk alle beschikbare accommodaties

Pluimvee museum

De meeste mensen hebben bij Barneveld meteen de associatie met de Barneveldse kip. Dat is niet geheel onterecht want de Gelderse Vallei kenmerkt zich door een grote dichtheid aan pluimvee houders. Ook in de buurt van Landgoed Ruwinkel zijn er een aantal kippenboerderijen waar de dames vrij rondlopen in de weide. Maar wat was er nou eerder de kip of het ei? Deze vraag wordt niet beantwoord in dit bijzondere musuem maar u krijgt wel heel veel informatie over deze gedomisticeerde vogel. Superleuk: U kunt ter plekke kuikentjes uit het ei zien kruipen: hoe schattig is dat? Het museum ligt op ongeveer tien kilometer afstand van Landgoed Ruwinkel.

Nairac museum 

Dit museum met archeologische en andere historische voorwerpen uit de regio van Barneveld is ontstaan door de persoonlijke interesse van toenmalige burgemeest Nairac.Ook resultaten van latere archeologische opgravingen zijn toegevoegd, zoals de vondsten uit het Kootwijkerzand. Daar werden tussen 1971 en 1974 de resten van een compleet Middeleeuws dorp blootgelegd. Een maquette van het dorpje en een videopresentatie over de opgravingen kunt u in het museum bekijken

Oude ambachten en speelgoedmuseum

Het enige museum waar u als volwassenen aan de spullen mag zitten! Zeer de moeite waard, want ook u zult dingen tegen komen die geleidelijk uit ons dagelijkse leven zijn verdwenen. Het dorp Terschuur en het Oude ambachten- en Speelgoedmuseum ligt op zo’n 14 kilometer afstand van ons vakantiepark..

Boek uw accommodatie op Landgoed Ruwinkel hier !

Oud Veluwse Markt

Een traditie sinds 1966 ! In de zomermaanden verandert het centrum van het dorp op de donderdagen in een historische setting tijdens de Oud Veluwse Markt. U moet dit een keer gezien hebben. Voor 2019 zijn het de volgende donderdagen waarop u dit mee kunt maken: 18 & 25 juli, 1, 8, 15 en 22 augustus.

Ballon fiesta 

De Ballonfiësta Barneveld is ontstaan in 1982 ivm de herdenking van de sprong van Jan van Schaffelaar van de Kerktoren in Barneveld d precies 500 jaar daarvoor. De Barnevelder Ben Bläss samen met ballonvaarder Hans Zoet aan de wieg van de eerste Ballonfiësta in Barneveld. Inmiddels wordt voor 2019 de 37e editie voorbereid en staat gepland voor 21 tot en met 24 augustus.

Markten & koopzondagen

Iedere donderdag is er een algemene waren markt in Barnveld op het Gowthorpeplein van 07:00 tot 13:00. Gezien het christelijke karakter van de bevolking in Barneveld zijn er geen koopzondagen.

Vandaag of binnenkort weg? Check onze last minutes

Ligging van vakantiepark Landgoed Ruwinkel

Landgoed Ruwinkel ligt met haar 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen midden in het groen, op 25 autominuten van de historische stad Amersfoort. Vanaf bus halte Ruwinkelseweg bent u vanaf ons bungalowpark binnen 45 minuten in het centrum van Amersfoort. 

 

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof