wandelen over de Goudsberg

Landgoed Ruwinkel daar raak je verkikkerd op!

Vakantiepark nabij Lunteren

Lunteren is één van de meest westelijk gelegen dorpen van de Veluwe. Op hemelsbreed zo'n negen kilometer ligt Landgoed Ruwinkel een fraai gelegen vakantiepark tussen bos en weide. U kunt hier een zorgeloze vakantie genieten in één van onze twee tot vier persoons chalet, of in een twee, vier, zes of achtpersoons vakantiehuis of met zijn tien personen in landhuis. Naast de unieke boerenbeesten midgetgolf baan, het overdekte zwembad en de all weather tennisbaan is er ook een ruim aanbod aan horeca zoals Pannenkoekenboerderij Grietje, restaurant Juffrouw Tok, Bread & Breakfast en de friterie.

Reserveer nu alvast uw verblijf in 2019 en krijg maar liefst 25% vroegboekkorting*!

Deze actie is geldig tot 1 november en geldt alleen op weekend, midweek of weekverblijf in 2019 (waar nog geen korting op zit: anders geldt de hoogste korting)!

Bij stap 1 in het boekingsproces vult u de actiecode: vroegevogels2019 in en de korting wordt toegepast.

Boek uw vakantie hier

Geografisch middelpunt van Nederland

Het geografisch middelpunt van Nederland ligt in Lunteren en wel te weten rondom de Goudsberg. In dit een gebied met uitzonderlijke natuurlijke, cultuurhistorische en geologische kwaliteiten. Zo is er een stuifzandgebied, heide waarop heidekoeien rondlopen, Celtic Fields met de reconstructie van een ijzertijdboerderij, middeleeuwse engen en een hessenweg, restanten van 19de-eeuwse industrialisatie, is er een uitzichttoren de koepel op de Galgenberg daar midden in en zeldzame flora en fauna vormen de ‘schatten’ in dit gebied.

Het dorp Lunteren

Lunteren kent een pittoresk dorpsaangezicht en zeker de moeite waard om eens doorheen te wandelen en een terrasje te pakken. 

Boek uw vakantie hier

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

8 persoons Premium

lees meer

NIEUW

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie