Vakantie op de Veluwe

Vakantiepark nabij Otterlo

Otterlo ligt midden op de Veluwe. Op hemelsbreed zo'n 20 kilometer ligt Landgoed Ruwinkel, een fraai gelegen vakantiepark tussen bos en weide. U kunt hier een zorgeloze vakantie genieten in één van onze twee tot vier persoons chalet, of in een twee, vier, zes of achtpersoons vakantiehuis of met zijn tien personen in landhuis. Naast de unieke boerenbeesten midgetgolf baan, het overdekte zwembad en de all weather tennisbaan is er ook een ruim aanbod aan horeca zoals Pannenkoekenboerderij Grietje, Bread & Breakfast en de friterie.

Boek uw vakantie hier

Geschiedenis van Otterlo

Otterlo bestaat al 1169 jaar. Dit gedeelte van ons land was droog en erg vruchtbaar. Otterlo is in tegenstelling tot andere plaatsen in de regio klen van formaat gebleven. In Otterlo vindt u de ingang van het mooiste en beroemdste natuurpark in Nederland: de Hoge Veluwe. Het woordje Lo en vroeger was dat zelfs Loo is een oude benaming voor bos. 

Nationaal park de Hoge Veluwe

Neerlands bekendste grootste Nationaal Park huivest naast het grote wild ook nog twee mooie musea. In het Kröller Müller museum vindt u naast de collectie van Van Gogh ook heel veel ander moderne werken. Een minder bekend museum op de Hoge Veluwe is het Museonder. Hier komt u alles te weten over het leven onder de grond. Zeer leuk om dit te zien.

Boek uw vakantie hier

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof