<a href="https://www.landgoedruwinkel.nl/nl/vakantiehuizen">Zoek &amp; Boek</a>

Vakantiepark nabij Putten

Zomer

Vakantiepark nabij Putten

Vanaf ons landgoed bent u met de auto binnen 30 minuten in het centrum van Putten. Putten ligt aan de uiterste oostgrens van de Gelderse Vallei en het begin van de Veluwe. Het gebied kenmerkt zich door door de agrarische omgeving en het compacte centrum

Boek & verblijf in 2019

  • Overnacht in een chalet, luxe vakantiehuis of landhuis
  • Gratis WiFi
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Gratis een Landgoed Ruwinkel fietsknooppuntenkaart
  • Gebruik van overdekt zwembad

Bekijk alle beschikbare accommodaties

Bostoren op Landgoed Schovenhorst

Landgoed Schovenhorst heeft een bijzondere belevenis te bieden: een bos bovenop de Bostoren! Niet alleen dit bos is bijzonder. Ook de weg ernaartoe is een avontuur op zich.

De Bostoren is een klim van 235 treden. Het uitzicht op de top is beslist de moeite waard. Met het bos onder je kijk je uit over Amersfoort, de Veluwe en de windmolens in de polder. Ook in de toren zelf is van alles te beleven; een wand met nestkasten en een ijzingwekkend klimnet. Eenmaal op de top van dit architectonische hoogstandje word je beloond met een prachtig uitzicht. Beklim de 40 meter hoge Bostoren en ontdek het met eigen ogen!

Zwaartepunt van Nederland

In 1984 berekende Frans Storbeck, informaticus geoloog en wetenschappelijk medewerker aan de Gemeentelijke Universiteit van Amsterdam, het zwaartepunt van Nederland met de computer. Hij kwam met zijn berekeningen uit op de kilometercoördinaten 472.7 noord en 171.8 oost, gelegen binnen het grondgebied van de gemeente Putten.

Op de locatie van het zwaartepunt is een steen met een ring geplaatst met de tekst "Til Nederland op aan deze ring en niemand zal het merken"

Gedachtenisruimte 1944

Putten was in oktober 1944 het toneel van de ergste wraakactie die Duitsers in de Tweede Wereldoorlog in Nederland hebben begaan. Een aanslag van een verzetgroep bleek voor de bezetter aanleiding tot een vreselijke vergeldingsactie.In de Gedachtenisruimte is een expositie te vinden over de gebeurtenissen van 1 en 2 oktober 1944.

Boek uw accommodatie op Landgoed Ruwinkel hier !

Pluktuin het Platteland

Wat is er nu leuker dan zelf groente, fruit en bloemen te oogsten bij Pluktuin het Platteland. Een mand, mes, schaar en verpakkingsmateriaal staat al klaar.  Elk seizoen zijn er natuurlijk andere producten die geoogst kunnen worden. Tot medio november is er een ruime keuze aan seizoensgebonden lekkernijen. Pluk de mooiste boeketten naar eigen stijl of maak kennis met een verscheidenheid aan oude rassen appels, peren, pompoenen en kalebassen in de nazomer. Alles wordt op natuurlijke wijze geteeld, er wordt met de hand gewied en er wordt gebruik gemaakt van eigen stalmest. 

Markten & koopzondagen

Iedere woensdag is er een algemene waren markt in Putten op het marktplein van 07:00 tot 13:00 

Ligging van vakantiepark Landgoed Ruwinkel

Landgoed Ruwinkel ligt met haar 87 vrijstaande vakantiehuizen, 30 chalets en 3 landhuizen midden in het groen, op 25 autominuten van de historische stad Amersfoort. Vanaf bus halte Ruwinkelseweg bent u vanaf ons bungalowpark binnen 45 minuten in het centrum van Amersfoort. 

serviceName=youtube&width=920&height=518&style=&videoId=-ryt4FkESnk&related=0&autoplay=0&loop=0&fullscreen=0&info=0

 

drone 8 persoons premium Landgoed Ruwinkel

8 persoons Premium

lees meer

GROOT

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie Kidsproof