Vakantiepark nabij Soest

Landgoed Ruwinkel ligt hemelsbreed op zo'n 20 kilometer van de Utrechtse plaats Soest en Soestdijk. Met name Paleis Soestdijk is een naam dat in het collectieve geheugen gegrift is. Dé plek waar jarenlang door toenmalige Koningin Juliana en de rest van de koninklijke familie het defile werd afgenomen.

Paleis Soestdijk

Het Paleis is sedert lange tijd verlaten en toegankelijk voor publiek. Inmiddels is het paleis voor een symbolische prijs verkocht aan een stichting die er voor zorg moet dragen dat het Paleis weer gerestaureerd wordt zodat het ook voor de komende generaties behouden blijft. Tegenwoordig woont Prinses Beatrix weer in het nabij gelegen Drakensteyn.

Reserveer nu alvast uw verblijf in 2019 en krijg maar liefst 25% vroegboekkorting*!

Deze actie is geldig tot 1 november en geldt alleen op weekend, midweek of weekverblijf in 2019 (waar nog geen korting op zit: anders geldt de hoogste korting)!

Bij stap 1 in het boekingsproces vult u de actiecode: vroegevogels2019 in en de korting wordt toegepast.

Boek uw vakantie hier!

Soester Duinen

Soest heeft echter nog meer mooie attracties. Als onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug is er in de buurt veel bos om te ontdekken en dan met name de Soester Duinen is een schitterend natuurfenomeen. Midden in de bossen ziet u het stuifzand liggen en geeft het geheel een bizar karakter. U kunt hier een super mooie wandelroute lopen in dit uiterst fotogenieke gebied: check het hier

Voormalig Vliegbasis Soesterberg

Nieuwe natuur is ook mooi! Soesterberg is wellicht wel bekend als de oud Nederlands militair luchtbasis waar ook ten tijden van de koude oorlog Amerikanen gelegerd waren. Dit oude vliegveld is gedeeltelijk weer terug gegeven aan de natuur en doet thans dienst als openbaar toegankelijk park (behalve in het broedseizoen) en midden op de luchthaven staat het imposante en werkelijk schitterende gebouw van het Nationaal Militair Museum. U moet dit museum een keer bezocht hebben! 

Boek uw vakantie hier!

8 persoons Premium

lees meer

NIEUW

Vakantiehuis 6 persoons Dogs

lees meer

4 persoons luxe

Vakantiehuis 4 persoons Luxe

Lees meer

Weidestudio 2 persoons 

lees meer

Trip Advisor Zoover ANWB Recron Grebbelinie